RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

SON DAKİKA ELEŞTİRİLERİ

Sözde Ak Parti li fakat Amerika pentagon söylemleri ile meşhur köşe yazarları seçimler yaklaştıkça AK Parti ya da Tayip Erdoğan a karşı eleştrileri başladı. Bugünkü durumu yazmazsak yarına suçlu olarak sokağa çıkmak istemiyoruz diyorlar. İste bu son dakika yazıları ile kendilerini aklamaya çalışan köşe yazarları Ak Partinin kuruluşundan günümüze kadar Padişahım çok yaşa yazılarını unutturma gayreti içindeler. İktidarlar yanlış yapsalar da Yazar grubu yanlışlara karşı olumlu eleştri ve çözüm önerileri getirmiş olsalardı şimdi Ak Partinin Yada C.Başkanlığı seçimini bu şekil zora sokmuş olmazlardı.. Tek suçlu Erdoğan profili çizmeye çalışanlar zamanında yapılan hatalara karşı çıkmıs olsalardı zaman onları haklı çıkarmış olurdu. Ak parti iktidarı döneminde köşe olan Fetöcü unsurlar bu gün Ak Parti içinde ya da Belediyelerde Cumhurbaşkanı nı yada Ak Parti yi vurmak için sıra beklemekteler. İşte gerçek Hainlik ve fırsatçılık budur. Türkiye genelinde Belediye Başkanlıklarında dönen fırıldaklar AK Partiye büyük yük getirdi Birçok Büyükşehir Belediye Başkanının istifa sonrası Ak Parti de büyük kan kaybına neden olundu. Doğrusu Şanlıurfa Büyükşehir Projeleri ile iktidarı sırtlamış durumda. Fakat Genel anlamda Şanlıurfa da tüm Belediyelere baktığımızda birçok olumsuzluk var. Tayyip Bey giderse Türkiye batar. Ülke parça parça olur söylemleri ile Tayip Beyin arkasına sığınanlar Tayip Beyi hedef haline getirdiler. Ak Parti ve Tayip Bey etrafında ki danışmanlar Toplumsal Barış ve Demorasi sorunu olan Kürt meselesini adeta ateş topu gibi İlk önce Tayip Beyin eline verdiler daha sonra da elinden alıp attılar. Bu arada sanki birileri Ak Parti İktidarı nı başkalarına bırakma hazırlığı yapmaktalar. Örneğin HDP Lideri Demirtaş ın seçim sürecinde cezaevinde olması ve mazlum rolü getirir mi getirmez mi diye düşünürsek HDP nin oylarını az da olsa arttırır. Peki diyelim ki HDP baraj altında kaldı Ülkenin en büyük sorunu olan Güvenlik sorununda zaaflar yaşanmaz mı… Bana göre çok önemli bu konuyu Siyasi yaklaşımlarla değil birlik ve beraberlik açısından Devlet zihniyeti ile bu soruna çözüm getirmek daha faydalı olur diye düşünüyorum. Suriye li insanlara gösterilen ilgi ve alaka Türkiye kendi Kürt vatandaşlarına duyarlı olmuş olsaydı inanıyorum ki bu iktidar Kürt oylarının birçoğunu seçimlerde alırdı… Amma birileri bindiği dalı keser gibi ya da ayağına kurşun sıkar gibi ha bire çatışma ortamları ile bin yıllık kardeşlik hukukunu proveke ettiler. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin sağduyulu bir şekilde Devlet Mantığı zihniyeti ile kardeşlik ve huzur içinde geçmesini dilerim.
Ekleme Tarihi: 22 Haziran 2018 - Cuma

SON DAKİKA ELEŞTİRİLERİ

Sözde Ak Parti li fakat Amerika pentagon söylemleri ile meşhur köşe yazarları seçimler yaklaştıkça AK Parti ya da Tayip Erdoğan a karşı eleştrileri başladı. Bugünkü durumu yazmazsak yarına suçlu olarak sokağa çıkmak istemiyoruz diyorlar.

İste bu son dakika yazıları ile kendilerini aklamaya çalışan köşe yazarları Ak Partinin kuruluşundan günümüze kadar Padişahım çok yaşa yazılarını unutturma gayreti içindeler.

İktidarlar yanlış yapsalar da Yazar grubu yanlışlara karşı olumlu eleştri ve çözüm önerileri getirmiş olsalardı şimdi Ak Partinin Yada C.Başkanlığı seçimini bu şekil zora sokmuş olmazlardı..

Tek suçlu Erdoğan profili çizmeye çalışanlar zamanında yapılan hatalara karşı çıkmıs olsalardı zaman onları haklı çıkarmış olurdu. Ak parti iktidarı döneminde köşe olan Fetöcü unsurlar bu gün Ak Parti içinde ya da Belediyelerde Cumhurbaşkanı nı yada Ak Parti yi vurmak için sıra beklemekteler. İşte gerçek Hainlik ve fırsatçılık budur.

Türkiye genelinde Belediye Başkanlıklarında dönen fırıldaklar AK Partiye büyük yük getirdi Birçok Büyükşehir Belediye Başkanının istifa sonrası Ak Parti de büyük kan kaybına neden olundu. Doğrusu Şanlıurfa Büyükşehir Projeleri ile iktidarı sırtlamış durumda. Fakat Genel anlamda Şanlıurfa da tüm Belediyelere baktığımızda birçok olumsuzluk var.

Tayyip Bey giderse Türkiye batar. Ülke parça parça olur söylemleri ile Tayip Beyin arkasına sığınanlar Tayip Beyi hedef haline getirdiler.

Ak Parti ve Tayip Bey etrafında ki danışmanlar Toplumsal Barış ve Demorasi sorunu olan Kürt meselesini adeta ateş topu gibi İlk önce Tayip Beyin eline verdiler daha sonra da elinden alıp attılar.

Bu arada sanki birileri Ak Parti İktidarı nı başkalarına bırakma hazırlığı yapmaktalar. Örneğin HDP Lideri Demirtaş ın seçim sürecinde cezaevinde olması ve mazlum rolü getirir mi getirmez mi diye düşünürsek HDP nin oylarını az da olsa arttırır.

Peki diyelim ki HDP baraj altında kaldı Ülkenin en büyük sorunu olan Güvenlik sorununda zaaflar yaşanmaz mı…

Bana göre çok önemli bu konuyu Siyasi yaklaşımlarla değil birlik ve beraberlik açısından Devlet zihniyeti ile bu soruna çözüm getirmek daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Suriye li insanlara gösterilen ilgi ve alaka Türkiye kendi Kürt vatandaşlarına duyarlı olmuş olsaydı inanıyorum ki bu iktidar Kürt oylarının birçoğunu seçimlerde alırdı…

Amma birileri bindiği dalı keser gibi ya da ayağına kurşun sıkar gibi ha bire çatışma ortamları ile bin yıllık kardeşlik hukukunu proveke ettiler.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin sağduyulu bir şekilde Devlet Mantığı zihniyeti ile kardeşlik ve huzur içinde geçmesini dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.