RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

SAHNELERİN İMPARATORU

Değerli dost çok güzel ifadeler ile yorum yapmışsınız. İbrahim Tatlıses Bir idoldür. Kendi emeği ile kendi çabası ile Kültürel birikimi ile bu seviyeye gelmiştir. Hiçbir okul eğitimi almayan. Müzik dalında Teorik Okul eğitimi almadan geldiği yeri konuşursak. İbrahim Tatlıses Kendi döneminin birçok starını geride bırakarak. IMPARATOR unvanı ile taçlanmıştır. Sahne hayatında folklor sohbet ve muhabbet katarak birçok yeniliklere imza atmıştır. Dün geceki performansı ancak o kadar olabilir.. İnsan bedeni sesi ile fiziksel değişim... Ve kafasından yediği Keleş kursunu Develeri yıkar. Hiçte kolay değil. O kursuna rağmen toparlanıp bu duruma gelmesi.. Tatlıses in. Mücadelesi azmi ve cabası.. AKADEMIK araştırmalara bir tez konusudur.. Ancak Yılmaz GÜNEY in Sinema Kültürü ile kıyas yapılmamalı. Fakat İbrahim Tatlıses Pratikte Yılmaz Güney’i çok iyi analiz ederek o karakteri oynarken bile ki Ben İbrahim Beyin Kış aylarında günde beş filim izlediğine şahidim. Özellikle Yılmaz GÜNEY Filmleri "Ben Kim Yılmaz GÜNEY kim" Söyleme erdeminde bulunarak. Yılmaz GÜNEY’İ yüceltmiştir. İnsanlar hata yapabilir Sinema, Sahne, Lahmacun, Kebap sektörü daha sonra Otel Turizm, İnşaatçılık alanlarında boğuldu. Çevresi katkı yapmadı. Şimdiki Gençlik İbrahim Tatlıses’in SANATINI MUCADELESINI VE AZMINI kendilerine örnek almalıdır diye düşünüyorum. Selam ve Dua ile…
Ekleme Tarihi: 20 Kasım 2020 - Cuma

SAHNELERİN İMPARATORU

Değerli dost çok güzel ifadeler ile yorum yapmışsınız. İbrahim Tatlıses Bir idoldür.

Kendi emeği ile kendi çabası ile Kültürel birikimi ile bu seviyeye gelmiştir.

Hiçbir okul eğitimi almayan.

Müzik dalında Teorik Okul eğitimi almadan geldiği yeri konuşursak.

İbrahim Tatlıses Kendi döneminin birçok starını geride bırakarak.

IMPARATOR unvanı ile taçlanmıştır.

Sahne hayatında folklor sohbet ve muhabbet katarak birçok yeniliklere imza atmıştır.

Dün geceki performansı ancak o kadar olabilir..

İnsan bedeni sesi ile fiziksel değişim...

Ve kafasından yediği Keleş kursunu Develeri yıkar.

Hiçte kolay değil.

O kursuna rağmen toparlanıp bu duruma gelmesi..

Tatlıses in.

Mücadelesi azmi ve cabası.. AKADEMIK araştırmalara bir tez konusudur..

Ancak Yılmaz GÜNEY in Sinema Kültürü ile kıyas yapılmamalı.

Fakat İbrahim Tatlıses Pratikte Yılmaz Güney’i çok iyi analiz ederek o karakteri oynarken bile ki Ben İbrahim Beyin Kış aylarında günde beş filim izlediğine şahidim.

Özellikle Yılmaz GÜNEY Filmleri "Ben Kim Yılmaz GÜNEY kim" Söyleme erdeminde bulunarak. Yılmaz GÜNEY’İ yüceltmiştir.

İnsanlar hata yapabilir Sinema, Sahne, Lahmacun, Kebap sektörü daha sonra Otel Turizm, İnşaatçılık alanlarında boğuldu. Çevresi katkı yapmadı.

Şimdiki Gençlik İbrahim Tatlıses’in SANATINI MUCADELESINI VE AZMINI kendilerine örnek almalıdır diye düşünüyorum.

Selam ve Dua ile…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.