Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ULUSAL LİSANSIMIZ HAYIRLI OLSUN

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından Ulusal Kulüp Lisansına yapılan başvuru sonrası, hukuki, sportif, alt yapı, personel mali kriter incelemeler sonrasında belirtilen şartları yerine getirdiğinden dolayı sarı yeşilli kulübe 2015-2016 sezonu için Ulusal Kulüp lisansı verdi.TFF Kulüp Lisans Kurulu, Mali, Fair Play Sistemi kapsamında Şanlıurfaspor'a birçok Süper Lig ekibi ile birlikte bu lisansı verdi. İlk değerlendirmelerinde Kulüp Lisans Kurulu; Spor Toto Süper Lig'den Galatasaray A.Ş. Fenerbahçe A.Ş, Beşiktaş A.Ş, İstanbul Başakşehir A.Ş, Bursaspor, Trabzonspor A.Ş, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Medicana Sivasspor, ile birlikte sarı yeşilli kulüp bu lisansı almaya hak kazandı.PTT 1. ligde 3. hafta geride kalırken Şanlıurfaspor ligde istenilen başarıyı yakalayamamış ve 2 puanla 15. sırada yer almakta, Ulusal lisans almak elbette güzel bir gelişme ama tabi bunu sportif başarıyla taçlandırmak daha güzel bir gelişme olur.Zira Gap Arenada oynanan karşılaşmalara bakıyorsunuz takım istenilen futbolu bir türlü sahaya yansıtamıyor, taraftarı heyecanlandıracak futbolcular yok, taraftar yok, gelen taraftar 1500 çıvarında bir topluluk önünde maçlarımızı oynuyoruz o yüzden Ulusal Kulüp Lisansı yanında sportif başarı da lazım.
Ekleme Tarihi: 07 Eylül 2015 - Pazartesi

ULUSAL LİSANSIMIZ HAYIRLI OLSUN

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından Ulusal Kulüp Lisansına yapılan başvuru sonrası, hukuki, sportif, alt yapı, personel mali kriter incelemeler sonrasında belirtilen şartları yerine getirdiğinden dolayı sarı yeşilli kulübe 2015-2016 sezonu için Ulusal Kulüp lisansı verdi.
TFF Kulüp Lisans Kurulu, Mali, Fair Play Sistemi kapsamında Şanlıurfaspor'a birçok Süper Lig ekibi ile birlikte bu lisansı verdi.
İlk değerlendirmelerinde Kulüp Lisans Kurulu; Spor Toto Süper Lig'den Galatasaray A.Ş. Fenerbahçe A.Ş, Beşiktaş A.Ş, İstanbul Başakşehir A.Ş, Bursaspor, Trabzonspor A.Ş, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Medicana Sivasspor, ile birlikte sarı yeşilli kulüp bu lisansı almaya hak kazandı.
PTT 1. ligde 3. hafta geride kalırken Şanlıurfaspor ligde istenilen başarıyı yakalayamamış ve 2 puanla 15. sırada yer almakta, Ulusal lisans almak elbette güzel bir gelişme ama tabi bunu sportif başarıyla taçlandırmak daha güzel bir gelişme olur.
Zira Gap Arenada oynanan karşılaşmalara bakıyorsunuz takım istenilen futbolu bir türlü sahaya yansıtamıyor, taraftarı heyecanlandıracak futbolcular yok, taraftar yok, gelen taraftar 1500 çıvarında bir topluluk önünde maçlarımızı oynuyoruz o yüzden Ulusal Kulüp Lisansı yanında sportif başarı da lazım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.