RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

HAÇLI ZİHNİYETİ

Ülkemizde yapılmak istenen Anayasa değişikliği ve Referandum sürecinde ülke içinde ve Ülke dışında tepkileri anlamak mümkün değil. Ülke olarak iç siyaset sahnesinde Referandum için Hayır cephesinde yer alanların özgür iradesine de saygı duymak lazım.        Fakat bu mevcut duruma Yurt dışından müdahale edip iç işlerimize karışma gelenekleri olan Batılı Sözde Demokrasi ve İnsan hakları savunucuları Yeni Türkiye Politikalarına karşı kendi çıkarlarını ön planda tutarken kendi kültürleri paralelinde olan Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarına karşı gayet iyi niyetliler.    Tüm bu siyasi entrikalar onların Ağa Babaları olan Bizans ve İngiliz oyunları ile dışarıdan destek bulup yardım görmektedir. Cumhuriyetin Kurucu Partisi olan Parti ve Kemalist yapı bir türlü iktidardan ellerini çekmediler. Daha dün 15 Temmuz Darbe girişiminde bulunup yurt dışına kaçanlara Yunanistan’ın nasıl kucak açtıklarını herkes bilmektedir.       Avrupalı Müttefikler Ülkemizdeki Askeri Üsleri söz konusu olduğunda yelkenleri suya indirir, her fırsat buldukça da özür dilerler.  Tıpkı İsrail Örneğinde olduğu gibi.  Batılı Avrupa Ülkelerinin Çıkarları söz konusu olduğunda utanma ve arlanma yoktur bunlar da.. Ve Ülkemiz de sığınma talebinde bulunup daha  Suriyeli Savaş mağdurları sonra Avrupa ya kaçmak isteyenlerin Avrupa dan nasıl kapı dışarı edildiği bilinmekte..     Ortadoğu ve Avrasya Ülkeleri ile yapılan ekonomik işbirliği özellikle Enerji ve Petrol geçiş hatları Bu batılı Müttefik dediğimiz Avrupalıların uykuları  kaçırmakta. Çünkü Dışa bağımlı bir Türkiye istiyorlar. İşte bu sebeplerden dolayı Türk Cami , Okul ve Evlerine karşı kundaklama olayları ile nasıl bir kültür ve nasıl bir medeniyete sahip oldukları ortaya çıkıyor..         Türkiye deki Hayırcı Cephesinin  bir diğer ayağı da Rusya ve Çin sevdasından bir türlü vazgeçmeyen Vatan Partisi lideri Doğu PERİNÇEK Avrupa da Ermeni Tehcirine karşı eylemleri ile kamu oyunun dikkat ve sempatisini kazanırken.  Avrupa da Kendisine nasıl nasıl davranıldığını unutmuş durumda .        Ama başka Avrupalı Aydınların kitap ve eserlerin de İslam ve Osmanlı Kültürüne karşı duydukları sevgiyi de vurgulamak gerekir. Örneğin Fransız Komünist Parti Bşk Roger GARUDAY ve Almanya Hristiyan Demokrat Parti sekreteri OUGUST BABEL Eserlerinde Batı ve Avrupa Devletlerinin Kültür ve Medeniyeti Endülüs İslam Devleti Kitapların dan öğrendikleri gerçeğini vurgulamakta.. 
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2017 - Pazartesi

HAÇLI ZİHNİYETİ

Ülkemizde yapılmak istenen Anayasa değişikliği ve Referandum sürecinde ülke içinde ve Ülke dışında tepkileri anlamak mümkün değil.

Ülke olarak iç siyaset sahnesinde Referandum için Hayır cephesinde yer alanların özgür iradesine de saygı duymak lazım.

       Fakat bu mevcut duruma Yurt dışından müdahale edip iç işlerimize karışma gelenekleri olan Batılı Sözde Demokrasi ve İnsan hakları savunucuları Yeni Türkiye Politikalarına karşı kendi çıkarlarını ön planda tutarken kendi kültürleri paralelinde olan Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarına karşı gayet iyi niyetliler.

   Tüm bu siyasi entrikalar onların Ağa Babaları olan Bizans ve İngiliz oyunları ile dışarıdan destek bulup yardım görmektedir. Cumhuriyetin Kurucu Partisi olan Parti ve Kemalist yapı bir türlü iktidardan ellerini çekmediler. Daha dün 15 Temmuz Darbe girişiminde bulunup yurt dışına kaçanlara Yunanistan’ın nasıl kucak açtıklarını herkes bilmektedir.

      Avrupalı Müttefikler Ülkemizdeki Askeri Üsleri söz konusu olduğunda yelkenleri suya indirir, her fırsat buldukça da özür dilerler.  Tıpkı İsrail Örneğinde olduğu gibi.  Batılı Avrupa Ülkelerinin Çıkarları söz konusu olduğunda utanma ve arlanma yoktur bunlar da.. Ve Ülkemiz de sığınma talebinde bulunup daha  Suriyeli Savaş mağdurları sonra Avrupa ya kaçmak isteyenlerin Avrupa dan nasıl kapı dışarı edildiği bilinmekte..

    Ortadoğu ve Avrasya Ülkeleri ile yapılan ekonomik işbirliği özellikle Enerji ve Petrol geçiş hatları Bu batılı Müttefik dediğimiz Avrupalıların uykuları  kaçırmakta. Çünkü Dışa bağımlı bir Türkiye istiyorlar. İşte bu sebeplerden dolayı Türk Cami , Okul ve Evlerine karşı kundaklama olayları ile nasıl bir kültür ve nasıl bir medeniyete sahip oldukları ortaya çıkıyor..

        Türkiye deki Hayırcı Cephesinin  bir diğer ayağı da Rusya ve Çin sevdasından bir türlü vazgeçmeyen Vatan Partisi lideri Doğu PERİNÇEK Avrupa da Ermeni Tehcirine karşı eylemleri ile kamu oyunun dikkat ve sempatisini kazanırken.  Avrupa da Kendisine nasıl nasıl davranıldığını unutmuş durumda .

       Ama başka Avrupalı Aydınların kitap ve eserlerin de İslam ve Osmanlı Kültürüne karşı duydukları sevgiyi de vurgulamak gerekir. Örneğin Fransız Komünist Parti Bşk Roger GARUDAY ve Almanya Hristiyan Demokrat Parti sekreteri OUGUST BABEL Eserlerinde Batı ve Avrupa Devletlerinin Kültür ve Medeniyeti Endülüs İslam Devleti Kitapların dan öğrendikleri gerçeğini vurgulamakta.. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.