RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

FARUK ÇELİK - NİHAT ÇİFTÇİ FAKTÖRÜ

22 Ekim 2015 günü Topçu Meydanında düzenlenen AK Partinin mitinginde Başbakan Davutoğlu'nun konuşma esnasındaki toplanan partililerin coşkusu tıpkı R.Tayyip ERDOĞAN'IN Başbakanlık dönemindeki o coşkulu ve heyecanlı mitingin tekrarı gibiydi.İşin doğrusu galiba bu heyecanlı topluluk AK Partinin Şanlıurfa'da 2011 genel seçimlerinde göstermiş olduğu performansı tekrar yaşayacak gibi.1 Kasım 2015 Genel seçimleri için hazırlanan partilere baktığımızda AK Parti farkı çok belirgin bir şekilde görülmektedir.Miting alanında en fazla coşku ve sevgiyi Kasım GÜLPINAR alırken Suruç halkına getirilen su farkı olarak görülen bir başka coşku da Suruç lu topluluk kendini gösterdi..İlçelerde ve şehir merkezindeki birçok değişik partiden olan herkesin AK Partinin 7 Haziran seçimlerinde kaybetmiş olduğu 100 Bin oy'un çoğunu alacağı ve bu oylarla AK Partinin 9 Vekil HDP'nin ise 3 vekil çıkaracakları görüşü ağırlık kazanmasının gerekçesi Faruk ÇELİK ve Nihat ÇİFTÇİ faktörü olarak gösterilmekteBirçok Şanlıurfalı seçmenler de AK Partiyi tekrar tek başına İktidar yapma gereğini 1 Kasım seçimlerinde Suriye gibi olmayalım, risk olursa siyasi ve ekonomik Kaos ortamı doğar görüşü hakim.Bir başka görüş ise tekrar Şanlıurfa AK Parti listesine öncülük ve kaptanlık görevi yapan Faruk ÇELİK ve Yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Nihat ÇİFTÇİ Bey'in aktif çalışmaları gerekçe gösterilmesi dikkat çekmekte.Siyasette takım oyunu ve takım kaptanlığını çok iyi organize edip uygulayan Faruk ÇELİK Bey 2011 Genel seçimlerinde AK Partinin 7 olan Vekil sayısını 10'a çıkarması da büyük rol ve başarı sağlamıştı. Aynı seçim döneminde yani 30 Mart 2014 Büyükşehir Belediye Seçimlerinde yine Faruk ÇELİK Bey büyük başarı sergilemişti. Büyükşehir Belediye başkanımız Nihat ÇİFTÇİ Bey Karaköprü'de yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile kendisini ispat etmiş ve belediyecilik alanında dinamizmi ile Faruk ÇELİK Bey'in çalışma temposuna ayak uydurduğu görülmektedir.Şanlıurfa sağlık alanında yetersiz yatak sayına yeni yapılan Eyyübiye Devlet hastanesi ve Faruk ÇELİK Bey'in gayret ve çabaları sonucu 700 Yataklı Üniversite Hastanesinin hizmete girmesi ile sağlık alanında büyük ölçüde sıkıntılar giderilmiş olacaktır.Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi Bey daha önceleri Karaköprü'de yapmayı tasarladığı toplu taşıma ve raylı sistem hizmetlerini tüm Şanlıurfa alanında yapacağına inanıyorum.Sosyal bir yaşam kenti ve yeşil alanların farkını N.ÇİFTÇİ farkı ile göreceğiz inşallah AK Parti 12 Vekil sayısı ile bir takım oluştururken bu takıma destek ve yön veren AK Parti İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatları ile beraber Kadın Kolları, Gençlik kolları ve AK Parti Seçim koordinasyon merkezleri ile Büyük bir uyum sağladıklarını görmekteyiz.
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2015 - Pazartesi

FARUK ÇELİK - NİHAT ÇİFTÇİ FAKTÖRÜ

22 Ekim 2015 günü Topçu Meydanında düzenlenen AK Partinin mitinginde Başbakan Davutoğlu'nun konuşma esnasındaki toplanan partililerin coşkusu tıpkı R.Tayyip ERDOĞAN'IN Başbakanlık dönemindeki o coşkulu ve heyecanlı mitingin tekrarı gibiydi.
İşin doğrusu galiba bu heyecanlı topluluk AK Partinin Şanlıurfa'da 2011 genel seçimlerinde göstermiş olduğu performansı tekrar yaşayacak gibi.1 Kasım 2015 Genel seçimleri için hazırlanan partilere baktığımızda AK Parti farkı çok belirgin bir şekilde görülmektedir.
Miting alanında en fazla coşku ve sevgiyi Kasım GÜLPINAR alırken Suruç halkına getirilen su farkı olarak görülen bir başka coşku da Suruç lu topluluk kendini gösterdi..
İlçelerde ve şehir merkezindeki birçok değişik partiden olan herkesin AK Partinin 7 Haziran seçimlerinde kaybetmiş olduğu 100 Bin oy'un çoğunu alacağı ve bu oylarla AK Partinin 9 Vekil HDP'nin ise 3 vekil çıkaracakları görüşü ağırlık kazanmasının gerekçesi Faruk ÇELİK ve Nihat ÇİFTÇİ faktörü olarak gösterilmekte
Birçok Şanlıurfalı seçmenler de AK Partiyi tekrar tek başına İktidar yapma gereğini 1 Kasım seçimlerinde Suriye gibi olmayalım, risk olursa siyasi ve ekonomik Kaos ortamı doğar görüşü hakim.
Bir başka görüş ise tekrar Şanlıurfa AK Parti listesine öncülük ve kaptanlık görevi yapan Faruk ÇELİK ve Yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Nihat ÇİFTÇİ Bey'in aktif çalışmaları gerekçe gösterilmesi dikkat çekmekte.
Siyasette takım oyunu ve takım kaptanlığını çok iyi organize edip uygulayan Faruk ÇELİK Bey 2011 Genel seçimlerinde AK Partinin 7 olan Vekil sayısını 10'a çıkarması da büyük rol ve başarı sağlamıştı. Aynı seçim döneminde yani 30 Mart 2014 Büyükşehir Belediye Seçimlerinde yine Faruk ÇELİK Bey büyük başarı sergilemişti.
Büyükşehir Belediye başkanımız Nihat ÇİFTÇİ Bey Karaköprü'de yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile kendisini ispat etmiş ve belediyecilik alanında dinamizmi ile Faruk ÇELİK Bey'in çalışma temposuna ayak uydurduğu görülmektedir.
Şanlıurfa sağlık alanında yetersiz yatak sayına yeni yapılan Eyyübiye Devlet hastanesi ve Faruk ÇELİK Bey'in gayret ve çabaları sonucu 700 Yataklı Üniversite Hastanesinin hizmete girmesi ile sağlık alanında büyük ölçüde sıkıntılar giderilmiş olacaktır.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi Bey daha önceleri Karaköprü'de yapmayı tasarladığı toplu taşıma ve raylı sistem hizmetlerini tüm Şanlıurfa alanında yapacağına inanıyorum.Sosyal bir yaşam kenti ve yeşil alanların farkını N.ÇİFTÇİ farkı ile göreceğiz inşallah
AK Parti 12 Vekil sayısı ile bir takım oluştururken bu takıma destek ve yön veren AK Parti İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatları ile beraber Kadın Kolları, Gençlik kolları ve AK Parti Seçim koordinasyon merkezleri ile Büyük bir uyum sağladıklarını görmekteyiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.