RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

CUMHURBAŞKANIMIZA ARZ EDERİZ...

Güneydoğu'da ve özellikle Şanlıurfa'da millet olarak siyasi destek en fazla AK Parti iktidarına ve R. Tayyip Erdoğan'a destek verilmiştir. Bu nedenle AK Parti vekillerine çok dah fazla ailgi gösterildi fazla destek verildi. Birçok sorunu çözen AK Parti İktidarı nedense enerji sorunumuz olan elektrik sorununa henüz çözüm üretmiş değildir.Elektrik dağıtım şirketi olan DEDAŞ Firması ile birçok ev ve ya işyeri sahibi sorunlar nedeni ile mahkemelik olmuşlardır. Bu nedenle ilgili firma önünde şehirli mahalle sakinleri ve ya köy mahalle sakinleri, esnaf kesimi tarafından eylem ve protestolar yapıldığı tüm yerel medya tarafından yazılıp sorunlar gazete manşetlerinde yer almıştır.Şanlıurfa halkını ve esnafını artık çileden çıkaran adeta bölgede ki savaş ve terör sorunlarını sallayıp birinci sorun haline getirilen Elektrik ve DEDAŞ sorununa tek çözüm Cumhurbaşkanımız R. Tayyip ERDOĞAN çözüm adresi olmuş durumdadır.Millet iradesini üstün tutan AK Parti İktidarı çözüm üretemeyen sorumlu ve yetkililer yüzünden millet perişan durumda. Bir ayı geçen faturalar yüzünden bu soğuk havalarda kesilen elektrikler nedeniyle çalışamayan esnaf, hastalanan çocuk-yetişkin perişan oluyor maalesef…Halkımızın insanlarımızın DEDAŞ Fatura ödeme yerlerinde yükselen sesler, vatandaş biz terör örgütlerinden İngiliz ve ya Fransız zulmünü aratmayan haksızlıkları biz DEDAŞ'tan görüyoruz herkes icralık olmuş, söz ve söylemleri duyup şahit oluyoruz.Konuyu biraz incelediğimizde gerçekten de birçok insan elektrik borcundan dolayı icralık olmuş, DEDAŞ dışında esnaf kesiminin icralık dosyaları yılları aşarken DEDAŞ borçları 3 ay sonra icra sonuçları ile işlem görüyor. Adeta savcılık icra makamı Millet ve Halk iradesine ayrı DEDAŞ'a ayrı bir işlem yapılıyor. DEDAŞ için ayrı bir hukuk ve ayrı yasalar mı uygulanıyor sorusu gündeme geliyor.AK Parti İktidarının ve Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip ERDOĞAN'ın en fazla siyasi destek gördüğü Şanlıurfa insanının mağduriyetini, DEDAŞ'ın hukuk tanımaz işlemlerine karşı bir çözüm yolu bulacağına inanıyoruz…
Ekleme Tarihi: 06 Ocak 2017 - Cuma

CUMHURBAŞKANIMIZA ARZ EDERİZ...

Güneydoğu'da ve özellikle Şanlıurfa'da millet olarak siyasi destek en fazla AK Parti iktidarına ve R. Tayyip Erdoğan'a destek verilmiştir. Bu nedenle AK Parti vekillerine çok dah fazla ailgi gösterildi fazla destek verildi. Birçok sorunu çözen AK Parti İktidarı nedense enerji sorunumuz olan elektrik sorununa henüz çözüm üretmiş değildir.
Elektrik dağıtım şirketi olan DEDAŞ Firması ile birçok ev ve ya işyeri sahibi sorunlar nedeni ile mahkemelik olmuşlardır. Bu nedenle ilgili firma önünde şehirli mahalle sakinleri ve ya köy mahalle sakinleri, esnaf kesimi tarafından eylem ve protestolar yapıldığı tüm yerel medya tarafından yazılıp sorunlar gazete manşetlerinde yer almıştır.
Şanlıurfa halkını ve esnafını artık çileden çıkaran adeta bölgede ki savaş ve terör sorunlarını sallayıp birinci sorun haline getirilen Elektrik ve DEDAŞ sorununa tek çözüm Cumhurbaşkanımız R. Tayyip ERDOĞAN çözüm adresi olmuş durumdadır.
Millet iradesini üstün tutan AK Parti İktidarı çözüm üretemeyen sorumlu ve yetkililer yüzünden millet perişan durumda. Bir ayı geçen faturalar yüzünden bu soğuk havalarda kesilen elektrikler nedeniyle çalışamayan esnaf, hastalanan çocuk-yetişkin perişan oluyor maalesef…
Halkımızın insanlarımızın DEDAŞ Fatura ödeme yerlerinde yükselen sesler, vatandaş biz terör örgütlerinden İngiliz ve ya Fransız zulmünü aratmayan haksızlıkları biz DEDAŞ'tan görüyoruz herkes icralık olmuş, söz ve söylemleri duyup şahit oluyoruz.
Konuyu biraz incelediğimizde gerçekten de birçok insan elektrik borcundan dolayı icralık olmuş, DEDAŞ dışında esnaf kesiminin icralık dosyaları yılları aşarken DEDAŞ borçları 3 ay sonra icra sonuçları ile işlem görüyor. Adeta savcılık icra makamı Millet ve Halk iradesine ayrı DEDAŞ'a ayrı bir işlem yapılıyor. DEDAŞ için ayrı bir hukuk ve ayrı yasalar mı uygulanıyor sorusu gündeme geliyor.
AK Parti İktidarının ve Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip ERDOĞAN'ın en fazla siyasi destek gördüğü Şanlıurfa insanının mağduriyetini, DEDAŞ'ın hukuk tanımaz işlemlerine karşı bir çözüm yolu bulacağına inanıyoruz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.