RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

BÜYÜKŞEHİR KARDEŞLİK PROJESİ

Şanlıurfa genelinde tatlı bir rekabet içinde geçen seçim atmosferin de Şanlıurfa lı iki adayın iyi niyetli ve hizmet amaçlı parti çalışmaları taktire şayandır. Kardeşlik mesajları ile Şanlıurfa da 2 milyon insanın kardeşliği en büyük Barış projesi olarak belirtilmesi birlik beraberlik sevinç ile güven ortamı güçlendirdi. İki Urfalı adaydan bir Urfalı ve tüm Urfa kazandı demeliyiz. Bol yağışlar nedeni ile yeşilliklerle her yanı bezenmiş bir şehir de 11 Nisan Urfa Kurtuluş savaşı etkinlikleri keyfi ile kutlamalar yapılması Büyükşehir Belediye Başkanı Z.Abidin BEYAZGÜL ve çalışma arkadaşları tarafından Yeni hizmet anlayışı ile taçlandırıldı.   Gelecek Şanlıurfalı nesillere güzel bir miras bırakmak adına yeni seçilen Belediye Başkanları ve Belediye meclis üyeleri hayırlısı ile Şanlıurfa nın DİNİ ÇEKİM MERKEZİ olması bakımından Dergah Projesi Dergah platosu adı ile Kızılkoyun ve Kale eteğinden çıkan eski mağaraların Turizme kazandırılması çalışmaları hemen başlatılmalı. Geçmiş dönem Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri yapmış oldukları güzel çalışmalar için teşekkür ederken yapmış oldukları hatalardan ders çıkarmalı. Yapanın yanına kar kalmayacağı sözünün gerçek bir emsal olması bakımından herkes hesap vermelidir. Belediyelerde çalışan uzman kadroların fazla olması vatandaşın sorunları için daha kolay çözüm getirmesi herkesi memnun eder. Zeynel Başkan bu konularda insan odaklı hizmet konusunda çok hassastır. Vatandaş Belediye kapılarına gittiklerinde sürekli tolantı var telefon konuşması var gibi ciddiyetten uzak gerekçeler artık olmasın. Vatandaşa ilgi ve güler yüz göstermek gerekir. Daha iyi bir Şanlıurfa da yaşanabilir kültürel değerleri ile 2019 Göbeklitepe tarih kültürü ile yerli ve yabancı turistler en iyi şekilde ağırlanması gelecek yıllara zenginlik katacaktır. Bu konuda özellikle lokanta ve Restorantlar da hijyen temizlik çok önemlidir. Bu konuda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Z.Abidin BEYAZGÜL ve diğer merkez ilçe Belediye Başkanlarına büyük iş düşüyor. Belediyeler birer tüketim değil üretim zenginliği ile halka hizmet etmelidir. Kadınlara yönelik el işlerinde Ülke ve aile ekonomisine katkı için destek verilmelidir. Gençlerimizin üretim amaçlı plan ve proje yarışmaları ile topluma daha faydalı olma imkanının yanında Sportif alanda spor sahaları çoğaltılarak gençlerinizi  kötü alışkanlıktan uzak tutmalıyız. Eski bir Spor Kulübü Başkanı olarak Zeynel Başkan birçok zamanını Urfalı gençlerle geçirecektir. Belediyelerin yerel kalkınma temelinde ana omurgası Üretim amaçlı Plan ve Proje üreterek Turizm alanlarında istihtamı geliştirerek turizm alt yapısı için yabancı dil bilen nitelikli eleman yetiştirmek birçok insan için geçim kaynağı olacaktır.   Şanlıurfa da 2019 yerel seçimleri sonucunda, insanlarımız şehrimiz ve halkımız en iyi bir şekilde güven ortamında yaşam hakları toplumun tüm kesimleri tarafından çok ama çok arzu edilmekte ve Şanlıurfalı bunu hak ediyor..        
Ekleme Tarihi: 19 Nisan 2019 - Cuma

BÜYÜKŞEHİR KARDEŞLİK PROJESİ

Şanlıurfa genelinde tatlı bir rekabet içinde geçen seçim atmosferin de Şanlıurfa lı iki adayın iyi niyetli ve hizmet amaçlı parti çalışmaları taktire şayandır. Kardeşlik mesajları ile Şanlıurfa da 2 milyon insanın kardeşliği en büyük Barış projesi olarak belirtilmesi birlik beraberlik sevinç ile güven ortamı güçlendirdi.

İki Urfalı adaydan bir Urfalı ve tüm Urfa kazandı demeliyiz. Bol yağışlar nedeni ile yeşilliklerle her yanı bezenmiş bir şehir de 11 Nisan Urfa Kurtuluş savaşı etkinlikleri keyfi ile kutlamalar yapılması Büyükşehir Belediye Başkanı Z.Abidin BEYAZGÜL ve çalışma arkadaşları tarafından Yeni hizmet anlayışı ile taçlandırıldı.  

Gelecek Şanlıurfalı nesillere güzel bir miras bırakmak adına yeni seçilen Belediye Başkanları ve Belediye meclis üyeleri hayırlısı ile Şanlıurfa nın DİNİ ÇEKİM MERKEZİ olması bakımından Dergah Projesi Dergah platosu adı ile Kızılkoyun ve Kale eteğinden çıkan eski mağaraların Turizme kazandırılması çalışmaları hemen başlatılmalı.

Geçmiş dönem Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri yapmış oldukları güzel çalışmalar için teşekkür ederken yapmış oldukları hatalardan ders çıkarmalı. Yapanın yanına kar kalmayacağı sözünün gerçek bir emsal olması bakımından herkes hesap vermelidir.

Belediyelerde çalışan uzman kadroların fazla olması vatandaşın sorunları için daha kolay çözüm getirmesi herkesi memnun eder. Zeynel Başkan bu konularda insan odaklı hizmet konusunda çok hassastır.

Vatandaş Belediye kapılarına gittiklerinde sürekli tolantı var telefon konuşması var gibi ciddiyetten uzak gerekçeler artık olmasın. Vatandaşa ilgi ve güler yüz göstermek gerekir.

Daha iyi bir Şanlıurfa da yaşanabilir kültürel değerleri ile 2019 Göbeklitepe tarih kültürü ile yerli ve yabancı turistler en iyi şekilde ağırlanması gelecek yıllara zenginlik katacaktır. Bu konuda özellikle lokanta ve Restorantlar da hijyen temizlik çok önemlidir.

Bu konuda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Z.Abidin BEYAZGÜL ve diğer merkez ilçe Belediye Başkanlarına büyük iş düşüyor. Belediyeler birer tüketim değil üretim zenginliği ile halka hizmet etmelidir. Kadınlara yönelik el işlerinde Ülke ve aile ekonomisine katkı için destek verilmelidir.

Gençlerimizin üretim amaçlı plan ve proje yarışmaları ile topluma daha faydalı olma imkanının yanında Sportif alanda spor sahaları çoğaltılarak gençlerinizi  kötü alışkanlıktan uzak tutmalıyız. Eski bir Spor Kulübü Başkanı olarak Zeynel Başkan birçok zamanını Urfalı gençlerle geçirecektir.

Belediyelerin yerel kalkınma temelinde ana omurgası Üretim amaçlı Plan ve Proje üreterek Turizm alanlarında istihtamı geliştirerek turizm alt yapısı için yabancı dil bilen nitelikli eleman yetiştirmek birçok insan için geçim kaynağı olacaktır. 

 Şanlıurfa da 2019 yerel seçimleri sonucunda, insanlarımız şehrimiz ve halkımız en iyi bir şekilde güven ortamında yaşam hakları toplumun tüm kesimleri tarafından çok ama çok arzu edilmekte ve Şanlıurfalı bunu hak ediyor..

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.