RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

BÜYÜKŞEHİR BASIN TOPLANTISI

Şanlıurfa Büyükşehir basın bilgilendirme toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bey hem hizmet anlamında yapılan çalışmalar hem projeler kapsamında Ulan Mardin yolu üst geçit çalışması konularında yapmış olduğu bilgiler ile birçok sorun da net bilgilere ulaşmış oldu. Açık söylemek gerekirse Nihat Çiftçi bey tarafından yapılan üçüncü basın toplantısına katılıyorum ve basın camiasından değerli arkadaşlar yoğun bir ilgi gösterdiklerine şahit oluyorum açıkçası Nihat Bey öncesindeki belediye başkanı olan zatın bırakmış olduğu büyük borç miktarını karşılık proje bazında hiçbir kalıcı eser de yapılmadı. Günümüzdeki belediye imkanı ve hizmetlerinde baktığımda şimdiki yönetimlerin çok daha şanslı olduklarını söyleyebiliriz bu imkanlara rağmen birçok ilçe Belediyesi'nin yerinde saydığı hizmet anlamında bir şey üretmedikleri aşikar. Fakat hizmet anlamında ve proje bazında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi beyin dinamik ve Gayretli çalışmaları hizmet anlamında belediyecilikte bir fark olduğunu inkar edemeyiz. Gördüğüm ve Bildiğim kadarıyla Urfa'daki siyasi Yapı belediye çalışmalarını engellemekte. Ben şahsen Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Nihat Çiftçi beyin eleştirilmesine karşıyım nedenine gelince Nihat Bey seçim kampanyasında Büyükşehir ile ilgili hiçbir vaadi yoktur. Karaköprü belediye başkanı iken hedefleri ve hayalleri olan Nihat Çiftçi Bey Urfa Belediyesi tarafından projeleri hep engellendi ben şahsen buna şahidim. Temizlik yol ve gıda kontrol Türkiye çapındaki tüm belediyelerin rutin görevidir yine de biz bu görevlerini hakkı ile yerine getirenlere teşekkür ederiz. Belediyelerin bu tür toplantılarında her şeyin konuşmacı ve çözüme bağlanması anlamında basın ile yapılan toplantıları bir er meydanı olarak görüyorum. Her konuyu açık ve şeffaf bir şekilde konuşup Görüş ve Öneri yapılmasını istiyorum. Keşke diyorum merkez ilçe belediyelerimiz de bu toplantılara katılsalar. İlçelerimiz proje bazında hiçbir projeyi neticelendirmiş değiller. Başkan dahil olmak üzere birçok yetkili sorulduğunda, işte Efendim sahada referandum çalışması yapmakta imişler. Ben öyle inanıyorum ki halkın güvenliğini kazanmamış bu yetkililer AK Parti iktidarına hiçbir faydaları yok. Netice olarak Büyükşehir öncülüğünde Urfa Tarih ve Kültür arşivinin oluşturulması 11 Nisan Kurtuluş bilincinin aktif hale getirilmesi geçmiş yıllarda Türkiye'nin en az imkanlarına sahip Urfa olarak birçok milli yüzlülerin yetişmişti. Şu anda Urfa gençlik uyuşturucu baronlarının hedeflerinde mevcut yüzme havuzları mızda yüzme spor müsabakaları ile gençlerimizi kurtarabiliriz.
Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2017 - Pazartesi

BÜYÜKŞEHİR BASIN TOPLANTISI

Şanlıurfa Büyükşehir basın bilgilendirme toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bey hem hizmet anlamında yapılan çalışmalar hem projeler kapsamında Ulan Mardin yolu üst geçit çalışması konularında yapmış olduğu bilgiler ile birçok sorun da net bilgilere ulaşmış oldu.

Açık söylemek gerekirse Nihat Çiftçi bey tarafından yapılan üçüncü basın toplantısına katılıyorum ve basın camiasından değerli arkadaşlar yoğun bir ilgi gösterdiklerine şahit oluyorum açıkçası Nihat Bey öncesindeki belediye başkanı olan zatın bırakmış olduğu büyük borç miktarını karşılık proje bazında hiçbir kalıcı eser de yapılmadı.

Günümüzdeki belediye imkanı ve hizmetlerinde baktığımda şimdiki yönetimlerin çok daha şanslı olduklarını söyleyebiliriz bu imkanlara rağmen birçok ilçe Belediyesi'nin yerinde saydığı hizmet anlamında bir şey üretmedikleri aşikar.

Fakat hizmet anlamında ve proje bazında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi beyin dinamik ve Gayretli çalışmaları hizmet anlamında belediyecilikte bir fark olduğunu inkar edemeyiz.

Gördüğüm ve Bildiğim kadarıyla Urfa'daki siyasi Yapı belediye çalışmalarını engellemekte.

Ben şahsen Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Nihat Çiftçi beyin eleştirilmesine karşıyım nedenine gelince Nihat Bey seçim kampanyasında Büyükşehir ile ilgili hiçbir vaadi yoktur.

Karaköprü belediye başkanı iken hedefleri ve hayalleri olan Nihat Çiftçi Bey Urfa Belediyesi tarafından projeleri hep engellendi ben şahsen buna şahidim.

Temizlik yol ve gıda kontrol Türkiye çapındaki tüm belediyelerin rutin görevidir yine de biz bu görevlerini hakkı ile yerine getirenlere teşekkür ederiz. Belediyelerin bu tür toplantılarında her şeyin konuşmacı ve çözüme bağlanması anlamında basın ile yapılan toplantıları bir er meydanı olarak görüyorum. Her konuyu açık ve şeffaf bir şekilde konuşup Görüş ve Öneri yapılmasını istiyorum.

Keşke diyorum merkez ilçe belediyelerimiz de bu toplantılara katılsalar. İlçelerimiz proje bazında hiçbir projeyi neticelendirmiş değiller. Başkan dahil olmak üzere birçok yetkili sorulduğunda, işte Efendim sahada referandum çalışması yapmakta imişler. Ben öyle inanıyorum ki halkın güvenliğini kazanmamış bu yetkililer AK Parti iktidarına hiçbir faydaları yok.

Netice olarak Büyükşehir öncülüğünde Urfa Tarih ve Kültür arşivinin oluşturulması 11 Nisan Kurtuluş bilincinin aktif hale getirilmesi geçmiş yıllarda Türkiye'nin en az imkanlarına sahip Urfa olarak birçok milli yüzlülerin yetişmişti. Şu anda Urfa gençlik uyuşturucu baronlarının hedeflerinde mevcut yüzme havuzları mızda yüzme spor müsabakaları ile gençlerimizi kurtarabiliriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.