RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

BÜYÜKŞEHİR ADAYLIK SÖYLEMLERİ

Şanlıurfa’nın eski Belediye başkanlarından Ahmet BAHÇIVAN yeni yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlardan öğrenmiş bulunuyoruz. Sözüm ona Şanlıurfa’ya hizmet sevdası olanların böyle bir hizmet aşkını engelleyecek değiliz. Herkesin müracaatı kendisine hayırlı olsun. “Yedik kaz etinden doyduk lezzetinden”. Geçmişte yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanından tüm birim amirleri ve çalışan herkese teşekkür etmek gerekiyor. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Sözünden yola çıkarak olumsuz iz bırakan somut elle tutulur gözle görülür yapıları da görüp eleştirerek yapılan yanlış işlerin maliyeti hesaplansa yapılanların hizmet aşkı mı yoksa rant aşkı mı olduğu çok daha iyi anlaşılır. Evet, çünkü Urfa’daki hayır kurumlarının çoğu vakıftır Beytülmal vakıftır. Vakıf yeminini bilmeyenin bedeli çok ağırdır. Fırat ve Dicle arasındaki verimli arazileri Osmanlı döneminde Mekke ve Medine şehrine gelir olarak vakfedilmiştir. Siyonistler Tanrı tarafından kendilerine vaat edilmiş kutsal topraklar olarak kabul ettikleri Fırat ve Dicle arası araziler üzerindeki işgal planlarını hayata geçirme plan ve projeleri çok iyi bilinmekte. Şanlıurfa Belediye Başkanlarında İ.Halil ÇELİK ten sonraki birçok Belediyeler de bilerek ya da bilmeyerek sosyo ekonomik işbirliği yapmışlardır. Evangelist Siyonistlere Urfa meclis evini kiralayan eski Velilerimizden Dondurmacıya Yahudi tarikat önderlerine panel vermeye kadar işi götürmüş olmaları herhalde ayrı bir iyi niyet gösterisidir. Ve sonraları daha nice bilinmeyenler Belediyelerle işbirliği yapmalarına Urfa’daki yerel ve ulusal medya yayınları sessiz kalmalar hayırmıdır şermidir taktirini sizler yapın.. Sayın Cumhurbaşkanından talebimiz tıpkı vekillerde olduğu gibi Yerel Belediye Başkanlarının atama yolu ile olmaları çok daha iyi olacağı görüşündeyim. Yalnız Belediye meclis üyeleri ve muhtarlar seçim ile gelmeleri daha demokratik olur. Yerel Belediyecilik anlamında tüm Türkiye’ye rol model R.T.ERDOĞAN gerçeği Türkiye’de Yerel yönetimlere öncülük etmiş olması inkar edilemez.. Son günlerde A.BAHÇIVAN beyin sosyal medyadaki sevenleri özellikle Sayın BAHÇIVAN Su şebekesi alt yapısını ele almaktalar. Bu konuya biraz değinmek isterim. Sayın BAHÇIVAN’ ı genel hizmet anlamda tebrik ederim. Ancak bu projenin finansmanı’nı İslam Dünya Bankası karşılamış olup bu projenin kontrolü ise DSİ tarafından yapılmıştır. Ve bu projenin finansmanı için Sayın Vekilimiz Halil ÖZCAN Beyin amcası rahmetli Salih ÖZCAN sayesinde olmuştur. Fakat bunun dışındaki büyük yıkım projelerini ele almak istemiyoruz. Ama illaki ben adayım derse saygı duyarız.  
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2018 - Cuma

BÜYÜKŞEHİR ADAYLIK SÖYLEMLERİ

Şanlıurfa’nın eski Belediye başkanlarından Ahmet BAHÇIVAN yeni yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlardan öğrenmiş bulunuyoruz. Sözüm ona Şanlıurfa’ya hizmet sevdası olanların böyle bir hizmet aşkını engelleyecek değiliz. Herkesin müracaatı kendisine hayırlı olsun. “Yedik kaz etinden doyduk lezzetinden”.

Geçmişte yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanından tüm birim amirleri ve çalışan herkese teşekkür etmek gerekiyor. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Sözünden yola çıkarak olumsuz iz bırakan somut elle tutulur gözle görülür yapıları da görüp eleştirerek yapılan yanlış işlerin maliyeti hesaplansa yapılanların hizmet aşkı mı yoksa rant aşkı mı olduğu çok daha iyi anlaşılır.

Evet, çünkü Urfa’daki hayır kurumlarının çoğu vakıftır Beytülmal vakıftır. Vakıf yeminini bilmeyenin bedeli çok ağırdır. Fırat ve Dicle arasındaki verimli arazileri Osmanlı döneminde Mekke ve Medine şehrine gelir olarak vakfedilmiştir.

Siyonistler Tanrı tarafından kendilerine vaat edilmiş kutsal topraklar olarak kabul ettikleri Fırat ve Dicle arası araziler üzerindeki işgal planlarını hayata geçirme plan ve projeleri çok iyi bilinmekte. Şanlıurfa Belediye Başkanlarında İ.Halil ÇELİK ten sonraki birçok Belediyeler de bilerek ya da bilmeyerek sosyo ekonomik işbirliği yapmışlardır.

Evangelist Siyonistlere Urfa meclis evini kiralayan eski Velilerimizden Dondurmacıya Yahudi tarikat önderlerine panel vermeye kadar işi götürmüş olmaları herhalde ayrı bir iyi niyet gösterisidir.

Ve sonraları daha nice bilinmeyenler Belediyelerle işbirliği yapmalarına Urfa’daki yerel ve ulusal medya yayınları sessiz kalmalar hayırmıdır şermidir taktirini sizler yapın..

Sayın Cumhurbaşkanından talebimiz tıpkı vekillerde olduğu gibi Yerel Belediye Başkanlarının atama yolu ile olmaları çok daha iyi olacağı görüşündeyim. Yalnız Belediye meclis üyeleri ve muhtarlar seçim ile gelmeleri daha demokratik olur.

Yerel Belediyecilik anlamında tüm Türkiye’ye rol model R.T.ERDOĞAN gerçeği Türkiye’de Yerel yönetimlere öncülük etmiş olması inkar edilemez..

Son günlerde A.BAHÇIVAN beyin sosyal medyadaki sevenleri özellikle Sayın BAHÇIVAN Su şebekesi alt yapısını ele almaktalar. Bu konuya biraz değinmek isterim. Sayın BAHÇIVAN’ ı genel hizmet anlamda tebrik ederim. Ancak bu projenin finansmanı’nı İslam Dünya Bankası karşılamış olup bu projenin kontrolü ise DSİ tarafından yapılmıştır. Ve bu projenin finansmanı için Sayın Vekilimiz Halil ÖZCAN Beyin amcası rahmetli Salih ÖZCAN sayesinde olmuştur.

Fakat bunun dışındaki büyük yıkım projelerini ele almak istemiyoruz. Ama illaki ben adayım derse saygı duyarız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.