RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

BİR SEVDADIR ...URFASPOR...

Urfa topraklarında doğmuş, bu toprak ikliminde büyümüş her Urfalının ortak sevdasıdır Urfa spor. Urfaspor sevdası söz konusu olunca Dünya görüşü ve siyasi tercihlerimizi bir tarafa bırakırız, Urfa Sporun bir maçı olduğunda kuru ekmek yer cebimizde ki harçlığı maç bileti almak için harcarız. Her Urfalı için Urfa Spor vazgeçilmez bir ortak sevdadır.Ne diyelim beğim.. bilmem nasıl anlatalım.. sesli harften mi.. Sessiz harften mi anlatalım duygularımızı. Rengi kutsal topraklarda yetişen buğdayın yeşili, sarısı ise altın başak dediğimiz buğday başağından almıştır.Herkes bunu böyle bile….Urfa Spor kötü koşullarda ne zaman Urfa'ya yakışmayan netice ve kötü skor ile anılmışsa işte o zaman herkes gibi bende neyim var neyim yok koyarım ortaya. Sevdamızdan biraz uzak düşsek te Antrenmanlarını dahi kaçırmadığımız Urfa Sporumuzun maçlarına artık seve seve gidelim Öyle yalancı pehlivanlar gibi gelip Urfa Spora Başkan ve yönetici olup gidenler olmuş ki. Fakat Sabahattin CEVHERİ gibi Urfa sporun Parasını İngiliz sterlini gibi kıymetli yapıp Urfa sporun parasını çar çur etmeyenlerde olmuş yani.. Ama gerçek şu ki başarısızlığın geçici olduğuna inanıyorum. Çünkü Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU söz verdi Urfa Spora destek vereceğiz dedi.Ne Başbakan ne Bakanımız Faruk ÇELİK ne de Başkanımız Fethi ŞİMŞEK Urfa Sporun bu hale gelmesine razı olmayacaklarını biliyorum. Fethi Başkana haber saldım dedim ki Fethi Başkan sen Türkiye'de Marka olan DOĞA kolejlerini hangi zihniyetle hangi mantıkla büyütüp geliştirdinse Urfa Sporu da aynı zihniyetle gel yönet sezon sonunda duruma el koy darbe yapar gibi yap..Nasıl ki Fenerbahçe nin Aziz YLDIRIMI var sende ŞİMŞEK gibi gel.. Ölü niyetine Fatihalar okuyalım bu Urfaspor'un parasını çar çur edenlere. "Edi bese" Artık yeter diyelim.. Urfa sporumuzun Karşıyaka maçında ki sporcuların mücadelesini ve maç kazanma arzusunu beğendim. İlk defa bir arada oynayan bir çok sporcunun maç kazanma arzusu nun ve morallerinin yüksek olmasına tüm Urfalılar seviniyor. İnşallah bundan sonra ki maçlarda da bu durum böyle devam eder. Ben şahsen bu takımın maç kazandıkça çok daha iyi maçlar çıkarıp iyi neticeler alacaklarına inanıyorum.Son olarak Tugay Hoca'ya derim ki bu yeni sporcuları sen tercih etmişsen bu sporcuların mücadele azmi iyi her şeyden önce iyi mücadele edip maç kazanma ruhlu bir takım oluşmuş. Karşıyaka maçında ki sporcuların sahaya yansıyan performansın bundan sonra ki maçlara da yansımasını Dünyanın her yanındaki tüm Urfalılar istiyor. Kerim hoca Urfalı taraftarlar sana inanıyor Yönetim sana güvenmiş. Kerim hoca sizden tek isteğim takım ile beraber ol, takım la beraber yat, takımla beraber ye takımla bütünleş. Eğer bu temenni niyetinde ki dediklerim gerçekleşirse seneye sana inanan bir Şanlıurfa seninle beraber süper ligi kucaklar diye düşünüyorum.Eğer olmazsa Allah Kerim derim.Yüce Allah sizlere ve ekibinize güç ve kuvvet versin saygılar.
Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2016 - Cuma

BİR SEVDADIR ...URFASPOR...

Urfa topraklarında doğmuş, bu toprak ikliminde büyümüş her Urfalının ortak sevdasıdır Urfa spor.
Urfaspor sevdası söz konusu olunca Dünya görüşü ve siyasi tercihlerimizi bir tarafa bırakırız, Urfa Sporun bir maçı olduğunda kuru ekmek yer cebimizde ki harçlığı maç bileti almak için harcarız. Her Urfalı için Urfa Spor vazgeçilmez bir ortak sevdadır.
Ne diyelim beğim.. bilmem nasıl anlatalım.. sesli harften mi.. Sessiz harften mi anlatalım duygularımızı. Rengi kutsal topraklarda yetişen buğdayın yeşili, sarısı ise altın başak dediğimiz buğday başağından almıştır.
Herkes bunu böyle bile….
Urfa Spor kötü koşullarda ne zaman Urfa'ya yakışmayan netice ve kötü skor ile anılmışsa işte o zaman herkes gibi bende neyim var neyim yok koyarım ortaya. Sevdamızdan biraz uzak düşsek te Antrenmanlarını dahi kaçırmadığımız Urfa Sporumuzun maçlarına artık seve seve gidelim

Öyle yalancı pehlivanlar gibi gelip Urfa Spora Başkan ve yönetici olup gidenler olmuş ki. Fakat Sabahattin CEVHERİ gibi Urfa sporun Parasını İngiliz sterlini gibi kıymetli yapıp Urfa sporun parasını çar çur etmeyenlerde olmuş yani..

Ama gerçek şu ki başarısızlığın geçici olduğuna inanıyorum. Çünkü Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU söz verdi Urfa Spora destek vereceğiz dedi.
Ne Başbakan ne Bakanımız Faruk ÇELİK ne de Başkanımız Fethi ŞİMŞEK Urfa Sporun bu hale gelmesine razı olmayacaklarını biliyorum.

Fethi Başkana haber saldım dedim ki Fethi Başkan sen Türkiye'de Marka olan DOĞA kolejlerini hangi zihniyetle hangi mantıkla büyütüp geliştirdinse Urfa Sporu da aynı zihniyetle gel yönet sezon sonunda duruma el koy darbe yapar gibi yap..
Nasıl ki Fenerbahçe nin Aziz YLDIRIMI var sende ŞİMŞEK gibi gel.. Ölü niyetine Fatihalar okuyalım bu Urfaspor'un parasını çar çur edenlere. "Edi bese" Artık yeter diyelim..

Urfa sporumuzun Karşıyaka maçında ki sporcuların mücadelesini ve maç kazanma arzusunu beğendim. İlk defa bir arada oynayan bir çok sporcunun maç kazanma arzusu nun ve morallerinin yüksek olmasına tüm Urfalılar seviniyor.

İnşallah bundan sonra ki maçlarda da bu durum böyle devam eder. Ben şahsen bu takımın maç kazandıkça çok daha iyi maçlar çıkarıp iyi neticeler alacaklarına inanıyorum.
Son olarak Tugay Hoca'ya derim ki bu yeni sporcuları sen tercih etmişsen bu sporcuların mücadele azmi iyi her şeyden önce iyi mücadele edip maç kazanma ruhlu bir takım oluşmuş.

Karşıyaka maçında ki sporcuların sahaya yansıyan performansın bundan sonra ki maçlara da yansımasını Dünyanın her yanındaki tüm Urfalılar istiyor.

Kerim hoca Urfalı taraftarlar sana inanıyor Yönetim sana güvenmiş. Kerim hoca sizden tek isteğim takım ile beraber ol, takım la beraber yat, takımla beraber ye takımla bütünleş.

Eğer bu temenni niyetinde ki dediklerim gerçekleşirse seneye sana inanan bir Şanlıurfa seninle beraber süper ligi kucaklar diye düşünüyorum.
Eğer olmazsa Allah Kerim derim.
Yüce Allah sizlere ve ekibinize güç ve kuvvet versin saygılar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.