RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

BELEDİYELERE NEŞTER VURMAK

Türkiye’de Yerel Belediyeler iktidarının baş mimarı İstanbul Büyükşehir Başkanlığı döneminde Reisi Cumhurumuz R.T. ERDOĞAN olduğunu kimse inkar edemez. Görevden alınması düşünülen Belediye Başkanları AK Parti ve R.T ERDOĞAN rüzgarı ile o koltuklara oturdukları unutulmasın. Bu Belediye Başkanları peraşüt ile o makamlara gelmediler. Büyük bir çöp yığınına dönüşen İstanbul’u İmar çalışmaları, Boğaz ve Haliç temizliği, kentsel dönüşüm çalışmaları ile Reisi Cumhur yolunu açmayı başarmıştır. R.T. ERDOĞAN’IN Belediyecilik ve yerel yönetimler çalışma ve başarıları tüm dünyaya rol model olmuştur. Bu anlamda Sayın ERDOĞNA’A kimse lo lo diyemez. Avrupa’da birçok ülke nüfusundan fazla İstanbul’da Osmanlı mimari ve estetik yapıları ile çoğalırken diğer taraftan İslam kültürü ile şekil bulan yapıların giderek artması birçok çevre yi rahatsız etmekte.. Öncelikle İstanbul’da Osmanlı Vakfiyelerini onarma ve revizyon çalışmaları ile Cumhuriyet başlarından günümüze kadar el vurulmayan tarihi surları ve tarihi yapıları tekrar kazanma çalışmaları ile Reisi cumhurun eline kimse su dökemez. Birçok ünlü kişinin yatmış olduğu İstanbul Üsküdar semtinde ki Tarihi Toptaşı Cezaevinin bir Üniversite ye dönüştürülmesi taktir edilmesi gereken bir çalışmadır. Topkapı da bulunan Merkez Efendi Külliyesinde Dünya İslam gençlerine Kuran eğitiminin verilmesi Ak Parti döneminde ki Yerel Belediyeler tarafından yapıldı. Yerel Belediyeler ile büyük bir çıkış yapan R.T. ERDOĞAN ve arkadaşları Sultanahmet’te bulunan Birlik Vakfından adeta Osmanlı’nın küllenen yapısından15 yıldır Ülkeyi yönetme başarılarına Türkiye genelinde ki Yerel Belediyeler AK Partiye yük getirmiştir. Bu günlerde tartışılan yerel yönetimlerin tekrar ve yeniden başa dönme gerçeği idrak edilmiş ve nedenle kokuşan başarısız Belediye başkanlarına neşter vurulması zorunlu hale gelmiştir. Neşter vurulması gereken Belediyelerin başında elbette ki İstanbul, Ankara, Bursa’ya müdahale edilmesi zorunlu hale gelmiştir. Çünkü bu yerlerdeki Yabancı sermaye kontrol altına alınmalı. Dünya küresel sermayesi ve Fetö ile Belediyeler in kirli işbirliği Ülkeyi içten içe yok eden bir ur hastalığı gibi Belediyeler aracılığı ile yok etme girişimidir. Bu Belediyelere neşter operasyonu Ak Partiyi birçok sorunlardan kurtarmış olacaktır. Rant kapısı haline getirilen Belediyeler Devlet Başkanlığı sistemi ile müdahale edilip denetim altına alınacak olması birçok çevreyi rahatsız ediyor. AK Parti İktidarının ülke yönetiminden uzaklaştırmayı düşünenler, neden Belediye başkanlarının görevden alınmasına karşı çıkıp,” seçimle gelen seçimle gitsin” istiyorlar. Çünkü Belediyelere vurulan neşter hareketi ile AK Parti yönetimin tekrar güç kazanmasını istemiyorlar. Dikkat edilirse Belediye başkanlarının görevde kalmasını isterlereken diğer taraftan iktidara muhalif kişiler HDP’Lİ Belediyelerin görevden alınmasına karşı çıkmıyorlar. Hani seçimle gelenin seçimle gitmesini isteyenler samimiyet bu mu…  
Ekleme Tarihi: 17 Ekim 2017 - Salı

BELEDİYELERE NEŞTER VURMAK

Türkiye’de Yerel Belediyeler iktidarının baş mimarı İstanbul Büyükşehir Başkanlığı döneminde Reisi Cumhurumuz R.T. ERDOĞAN olduğunu kimse inkar edemez.

Görevden alınması düşünülen Belediye Başkanları AK Parti ve R.T ERDOĞAN rüzgarı ile o koltuklara oturdukları unutulmasın. Bu Belediye Başkanları peraşüt ile o makamlara gelmediler.

Büyük bir çöp yığınına dönüşen İstanbul’u İmar çalışmaları, Boğaz ve Haliç temizliği, kentsel dönüşüm çalışmaları ile Reisi Cumhur yolunu açmayı başarmıştır.

R.T. ERDOĞAN’IN Belediyecilik ve yerel yönetimler çalışma ve başarıları tüm dünyaya rol model olmuştur. Bu anlamda Sayın ERDOĞNA’A kimse lo lo diyemez.

Avrupa’da birçok ülke nüfusundan fazla İstanbul’da Osmanlı mimari ve estetik yapıları ile çoğalırken diğer taraftan İslam kültürü ile şekil bulan yapıların giderek artması birçok çevre yi rahatsız etmekte..

Öncelikle İstanbul’da Osmanlı Vakfiyelerini onarma ve revizyon çalışmaları ile Cumhuriyet başlarından günümüze kadar el vurulmayan tarihi surları ve tarihi yapıları tekrar kazanma çalışmaları ile Reisi cumhurun eline kimse su dökemez.

Birçok ünlü kişinin yatmış olduğu İstanbul Üsküdar semtinde ki Tarihi Toptaşı Cezaevinin bir Üniversite ye dönüştürülmesi taktir edilmesi gereken bir çalışmadır.

Topkapı da bulunan Merkez Efendi Külliyesinde Dünya İslam gençlerine Kuran eğitiminin verilmesi Ak Parti döneminde ki Yerel Belediyeler tarafından yapıldı.

Yerel Belediyeler ile büyük bir çıkış yapan R.T. ERDOĞAN ve arkadaşları Sultanahmet’te bulunan Birlik Vakfından adeta Osmanlı’nın küllenen yapısından15 yıldır Ülkeyi yönetme başarılarına

Türkiye genelinde ki Yerel Belediyeler AK Partiye yük getirmiştir. Bu günlerde tartışılan yerel yönetimlerin tekrar ve yeniden başa dönme gerçeği idrak edilmiş ve nedenle kokuşan başarısız

Belediye başkanlarına neşter vurulması zorunlu hale gelmiştir.

Neşter vurulması gereken Belediyelerin başında elbette ki İstanbul, Ankara, Bursa’ya müdahale edilmesi zorunlu hale gelmiştir. Çünkü bu yerlerdeki Yabancı sermaye kontrol altına alınmalı.

Dünya küresel sermayesi ve Fetö ile Belediyeler in kirli işbirliği Ülkeyi içten içe yok eden bir ur hastalığı gibi Belediyeler aracılığı ile yok etme girişimidir.

Bu Belediyelere neşter operasyonu Ak Partiyi birçok sorunlardan kurtarmış olacaktır. Rant kapısı haline getirilen Belediyeler Devlet Başkanlığı sistemi ile müdahale edilip denetim altına alınacak olması birçok çevreyi rahatsız ediyor.

AK Parti İktidarının ülke yönetiminden uzaklaştırmayı düşünenler, neden Belediye başkanlarının görevden alınmasına karşı çıkıp,” seçimle gelen seçimle gitsin” istiyorlar. Çünkü Belediyelere vurulan neşter hareketi ile AK Parti yönetimin tekrar güç kazanmasını istemiyorlar.

Dikkat edilirse Belediye başkanlarının görevde kalmasını isterlereken diğer taraftan iktidara muhalif kişiler HDP’Lİ Belediyelerin görevden alınmasına karşı çıkmıyorlar.

Hani seçimle gelenin seçimle gitmesini isteyenler samimiyet bu mu…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.