RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

BELEDİYE BASIN YEMEĞİ TOPLANTILARI

Özellikle ramazan ayında belediyeler tarafından verilen yemeklerde çok trajı komik durumlar ortaya çıkıyor. Belediyelerin yemekli basın toplantıları kutsal ramazan ayının sohbeti ortamında daha anlamlı sorunlar ve çözümü paylaşmak adına olmalıdır. Esas sorun bu olmalıdır. Eğer mesele karın doyurmak olsa idi iftar çadırları herkese açık ve herkese daha yakın Şahsen belediyelerin alışık olmadığı yemekli toplantılarına çağırılmak koşulu ile giderim. Gittiğim her ortamda ilgili kuruluşların sorunlarını konuşmak ve gündem oluşturmak için sorumlulara görüş ve düşüncelerimi ifade ederim. Gerektiği yerde de susmasını biliriz. Tabi ki nihai karar yine yetkili mercilerindir. Özellikle belirtmek istediğim her belediye başkanlığı ve kuruluş amirleri Urfa Yerel Basınını o kadar ucuz hale getirmişler ki kendilerine göre borazanlık yapanlarla oturup görüntü vermeleri onlara göre çok onurlu bir pozisyon Bu yazıyı Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet EKİNCİ Bey'e yazıyorum ki herkes haddini bilsin. Her basın mensubunun ciddiyet ve ağırlığı bir değildir. 8 Gazete ve 4 Televizyon görevlisine bir yemek oturma sırası yapmak o kadar da zor değil.. Basın için bu kadar ucuz yemek ve ucuz insan profili anlayışının değiştirmesi gerekir. Yani daha önceki Eyyübiye Belediyesi Başkanlığının Ramazan ayında basın mensupları için iftar sofrasında buluşmaları ve bilgilendirme sohbetleri gibi bir beklenti vardı. Eyyübiye Belediyesi için yerel sorunlar çalışma önerileri ve tavsiyeler beklenirken önümüze birkaç tabak yemek, bir çay ondan sonra hadi size güle güle işte bu çok yanlış. Evet Sayın Başkan işte biz bu durumu Mehmet EKİNCİ Bey'e yakıştıramadık. İşte bu olmadı. Urfa yerel basın alanında bu tür yemeklere alışık kişiler olabilir. Fakat herkesin basın ahlakı ve basın onuru da bir olmayabilir. Ve hatta ve hatta belki de size hep bu şekilde yaklaşım gösterilmiş te olabilir. Sayın Mehmet EKİNCİ Başkan o ucuz kahramanlar sizi ofsayt pozisyonuna düşürdüler galiba. Bir de yeni Urfa Spor Başkanlığı göreviniz için sizleri tebrik ederim Ama dikkat edin esas ofsayt futbol da var.
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2016 - Salı

BELEDİYE BASIN YEMEĞİ TOPLANTILARI

Özellikle ramazan ayında belediyeler tarafından verilen yemeklerde çok trajı komik durumlar ortaya çıkıyor.

Belediyelerin yemekli basın toplantıları kutsal ramazan ayının sohbeti ortamında daha anlamlı sorunlar ve çözümü paylaşmak adına olmalıdır.

Esas sorun bu olmalıdır. Eğer mesele karın doyurmak olsa idi iftar çadırları herkese açık ve herkese daha yakın

Şahsen belediyelerin alışık olmadığı yemekli toplantılarına çağırılmak koşulu ile giderim.

Gittiğim her ortamda ilgili kuruluşların sorunlarını konuşmak ve gündem oluşturmak için sorumlulara görüş ve düşüncelerimi ifade ederim. Gerektiği yerde de susmasını biliriz. Tabi ki nihai karar yine yetkili mercilerindir.

Özellikle belirtmek istediğim her belediye başkanlığı ve kuruluş amirleri Urfa Yerel Basınını o kadar ucuz hale getirmişler ki kendilerine göre borazanlık yapanlarla oturup görüntü vermeleri onlara göre çok onurlu bir pozisyon

Bu yazıyı Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet EKİNCİ Bey'e yazıyorum ki herkes haddini bilsin. Her basın mensubunun ciddiyet ve ağırlığı bir değildir. 8 Gazete ve 4 Televizyon görevlisine bir yemek oturma sırası yapmak o kadar da zor değil..

Basın için bu kadar ucuz yemek ve ucuz insan profili anlayışının değiştirmesi gerekir.

Yani daha önceki Eyyübiye Belediyesi Başkanlığının Ramazan ayında basın mensupları için iftar sofrasında buluşmaları ve bilgilendirme sohbetleri gibi bir beklenti vardı.

Eyyübiye Belediyesi için yerel sorunlar çalışma önerileri ve tavsiyeler beklenirken önümüze birkaç tabak yemek, bir çay ondan sonra hadi size güle güle işte bu çok yanlış.

Evet Sayın Başkan işte biz bu durumu Mehmet EKİNCİ Bey'e yakıştıramadık. İşte bu olmadı. Urfa yerel basın alanında bu tür yemeklere alışık kişiler olabilir.

Fakat herkesin basın ahlakı ve basın onuru da bir olmayabilir. Ve hatta ve hatta belki de size hep bu şekilde yaklaşım gösterilmiş te olabilir.

Sayın Mehmet EKİNCİ Başkan o ucuz kahramanlar sizi ofsayt pozisyonuna düşürdüler galiba.

Bir de yeni Urfa Spor Başkanlığı göreviniz için sizleri tebrik ederim Ama dikkat edin esas ofsayt futbol da var.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.