RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

ARINǒIN TİMSAH GÖZYAŞLARI

AK Parti İktidarları döneminde sivri çıkışları ile zaman, zaman gündem oluşturan AK Parti İktidarının 3 nolu lideri ve derin siyasetçi Bülent ARINÇ bunca yıllık siyasi hizmet birikimini kendisi bitirdi. F.GÜLEN’in timsah gözyaşları gibi ağlayıp sızlayan Bülent ARINÇ yapmış olduğu görev sürecinde başta Paralel yapı Cemeat liderine itaat ve bağlılığını gösterdi. Ve böylece kendi saygınlığına da son vermiş oldu. Doğruları dile getirmek adına dava arkadaşlarını ve kazanmış olduğu siyasi ve şahsi itibarına kibrit yaktı. AK Parti İktidarı sayesinde devletin en önemli görevlerine getirilen Bülent ARINÇ böylece Millet ve halk neznin de siyasi itibarına gölge düşürdü. 1 Kasım seçimleri sonuçları ile AK Parti ve Cumhurbaşkanına verilen Millet ve halk desteği ortada olmasına rağmen, Bülent ARINÇ Hendek siyaseti ile Milleti ve Halkı kendilerine siper edenlerin safında yer aldı. Muhalefetin tüm Yezid, Firavun ve diktatör söylemlerine karşın Bülent ARINÇ acaba Hüseyni bir duruş mu sergiledi. Siyasette yapılan yanlışlardan geri dönüş olmaz, Bülent ARINÇ Kemal KILIÇDAROĞLU’NUN kılıcı ile zaman, zaman ortaya çıktı. Fakat muhalefet Paralel yapı demeç ve söylemleri ile iyice dip yaptı. Bu nedenle bu halk Bülent ARINÇ gibilerini yalan söyleyen tarih sayfasında bulacaktır. Sahip olduğu dünya görüşü ve aidiyeti ile davasını yanlış zamanda ve doğru olmayan üslupla geçmişi ile ilgili tüm köprüler ve gemileri de yakarken Bülent ARINÇ’IN kendisini yakması kendine değil Türkiye barışına gölge düşürdü. Dostlar arasında “Ahde Vefa” diye bir söylem vardır, Bülent ARINÇ bu söyleminin acaba neresindedir? Bülent ARINÇ’a sözde Ergenekon tarafından kendisine suikast yapılacak ihbarına karşın Genel Kurmayın kozmik odasına girip evrak çalan paralel yapı mensuplarına “Hukuksuzluk Yapıldı” diyen Bülent ARINÇ’IN tüm bu söylemleri samimiyet ve ahlaki değerlerin çok ötesinde. 3 yıl önce TRT’NİN gece yayınlanan “Gece Kahvesi” programında Bülent ARINÇ, Mustafa İSLAMOĞLU ve arkadaşları ile beraber Endülüs Camii’sine yapmış oldukları gezideki o samimiyet gitmiş. O samimiyetin yerine Pensilvanya’da ki uydurma din Projesi baş aktörüne hizmet etme sevdası gelmiş. Bülent ARINÇ eleştiri ve söylemlerinde Paralel yapının Ergenekon yaftası şantajları sonucu hapse atılan, işkence edilen ve kaset şantajları sonucu intihar eden Asker ailelerini savunacağına Can DÜNDAR ve Erdem GÜL’E yapılanları, paralel yapıya hukuksuzluk edildi sözlerinden sonra barış süreci hayranlığı ile Kürt Aydınlarının tribünlerine göndermeler yapmaktadır. Bülent ARINÇ, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı R. Tayyip ERDOĞAN’I kastederek “Çok şeyi Biliyorum” söylemlerinde ciddiyetten tamamen uzak “Biliyorum” dediği o çok şeyleri neden zamanında açıklamadı. Elinde direksiyon tutmayan acemi şoförler gibi Fethullah GÜLEN’İN timsah gözyaşları gibi Bülent ARINÇ ta timsah gözyaşlarını eksik etmedi.. Bülent ARINÇ bu konuda çok usta bir aktörün gölgesi gibi söylemleri ile Yalancı Tarih sayfasında ki yerini aldı..
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2016 - Salı

ARINǒIN TİMSAH GÖZYAŞLARI

AK Parti İktidarları döneminde sivri çıkışları ile zaman, zaman gündem oluşturan AK Parti İktidarının 3 nolu lideri ve derin siyasetçi Bülent ARINÇ bunca yıllık siyasi hizmet birikimini kendisi bitirdi.

F.GÜLEN’in timsah gözyaşları gibi ağlayıp sızlayan Bülent ARINÇ yapmış olduğu görev sürecinde başta Paralel yapı Cemeat liderine itaat ve bağlılığını gösterdi. Ve böylece kendi saygınlığına da son vermiş oldu.

Doğruları dile getirmek adına dava arkadaşlarını ve kazanmış olduğu siyasi ve şahsi itibarına kibrit yaktı. AK Parti İktidarı sayesinde devletin en önemli görevlerine getirilen Bülent ARINÇ böylece Millet ve halk neznin de siyasi itibarına gölge düşürdü.

1 Kasım seçimleri sonuçları ile AK Parti ve Cumhurbaşkanına verilen Millet ve halk desteği ortada olmasına rağmen, Bülent ARINÇ Hendek siyaseti ile Milleti ve Halkı kendilerine siper edenlerin safında yer aldı. Muhalefetin tüm Yezid, Firavun ve diktatör söylemlerine karşın Bülent ARINÇ acaba Hüseyni bir duruş mu sergiledi.

Siyasette yapılan yanlışlardan geri dönüş olmaz, Bülent ARINÇ Kemal KILIÇDAROĞLU’NUN kılıcı ile zaman, zaman ortaya çıktı. Fakat muhalefet Paralel yapı demeç ve söylemleri ile iyice dip yaptı. Bu nedenle bu halk Bülent ARINÇ gibilerini yalan söyleyen tarih sayfasında bulacaktır.

Sahip olduğu dünya görüşü ve aidiyeti ile davasını yanlış zamanda ve doğru olmayan üslupla geçmişi ile ilgili tüm köprüler ve gemileri de yakarken Bülent ARINÇ’IN kendisini yakması kendine değil Türkiye barışına gölge düşürdü.

Dostlar arasında “Ahde Vefa” diye bir söylem vardır, Bülent ARINÇ bu söyleminin acaba neresindedir? Bülent ARINÇ’a sözde Ergenekon tarafından kendisine suikast yapılacak ihbarına karşın Genel Kurmayın kozmik odasına girip evrak çalan paralel yapı mensuplarına “Hukuksuzluk Yapıldı” diyen Bülent ARINÇ’IN tüm bu söylemleri samimiyet ve ahlaki değerlerin çok ötesinde.

3 yıl önce TRT’NİN gece yayınlanan “Gece Kahvesi” programında Bülent ARINÇ, Mustafa İSLAMOĞLU ve arkadaşları ile beraber Endülüs Camii’sine yapmış oldukları gezideki o samimiyet gitmiş. O samimiyetin yerine Pensilvanya’da ki uydurma din Projesi baş aktörüne hizmet etme sevdası gelmiş.

Bülent ARINÇ eleştiri ve söylemlerinde Paralel yapının Ergenekon yaftası şantajları sonucu hapse atılan, işkence edilen ve kaset şantajları sonucu intihar eden Asker ailelerini savunacağına Can DÜNDAR ve Erdem GÜL’E yapılanları, paralel yapıya hukuksuzluk edildi sözlerinden sonra barış süreci hayranlığı ile Kürt Aydınlarının tribünlerine göndermeler yapmaktadır.

Bülent ARINÇ, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı R. Tayyip ERDOĞAN’I kastederek “Çok şeyi Biliyorum” söylemlerinde ciddiyetten tamamen uzak “Biliyorum” dediği o çok şeyleri neden zamanında açıklamadı. Elinde direksiyon tutmayan acemi şoförler gibi Fethullah GÜLEN’İN timsah gözyaşları gibi Bülent ARINÇ ta timsah gözyaşlarını eksik etmedi..

Bülent ARINÇ bu konuda çok usta bir aktörün gölgesi gibi söylemleri ile Yalancı Tarih sayfasında ki yerini aldı..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.