Osman GEREM
Köşe Yazarı
Osman GEREM
 

Firavunun piramitleri o meydana yakışmıyor…

Biz Rabia Meydanı Beklerken zulmün esaretin işkencenin timsali firavunun simgesi olan piramitler  Peygamberler Şehri Şanlıurfa'mıza yeni yapılan  eski vilayet meydanına yapılması iyi niyetle kabul edilmesi mümkün değildir.O yere Rabia ismi verilmesi Belediye Başkanının söz vermesi hayırlı olsun demesine rağmen, sürümcede bırakıldı ne maksatla yapıldığını bilmiyoruz ama o ucubelerin mutlaka sökülüp atılması gerekiyor maneviyat pınarlarının oluk oluk aktığı bir şehre tağutların putların küfrün simgelerini çağrıştıracak nesnelerin böyle güzide bir meydanda dikilmesi manidardır. Firavun zihniyetini çağrıştıran simgeleri cedi enbiya İbrahim (a.s)ın memleketinde görmek istemiyoruz. Duyarlı , erdemli  bütün kardeşlerimizi İbrahim'i bir duruşla bu ucube müsveddelerinin kaldırılması için Meşru daire içerisinde tepki göstermeye davet ediyoruz. ilada bir şeyler dikilmesi gerekiyorsaHarran ın kümbet evleri yapılsın.Bu şehrin manevi havasını teneffüs eden herkesin nemrudi ve firavun'i zihniyetinin, inançlı mütedeyyin insanların bağrına saplanmış paslı bir hançer gibi o meydanda duran firavun piramitlerinin musebibi olanlar çok iyi bilmeliler ki hiçbir suretle huzur içindeOlunmayacaklardır. "Bilinmelidir ki kâfirlerin ne malları ne de evlâtları Allah huzurunda kendilerine bir fayda sağlamayacaktır. İşte onlar cehennemin yakıtıdırlar. (Onların yolu) Firavun hanedanının ve onlardan öncekilerin tuttuğu yola benzer. Zira onlar bizim ayetlerimizi yalanladılar, Allah da kendilerini günahları yüzünden yakalayıverdi. Allah'ın cezası çok şiddetlidir. (Rasulüm!) küfredenlere de ki; Yakında mağlup olacaksınız ve cehenneme sürüleceksiniz. Orası ne kötü bir kalma yeridir." (Ali İmran: 10-12)
Ekleme Tarihi: 14 Şubat 2014 - Cuma

Firavunun piramitleri o meydana yakışmıyor…

Biz Rabia Meydanı Beklerken zulmün esaretin işkencenin timsali firavunun simgesi olan piramitler  Peygamberler Şehri Şanlıurfa'mıza yeni yapılan  eski vilayet meydanına yapılması iyi niyetle kabul edilmesi mümkün değildir.
O yere Rabia ismi verilmesi Belediye Başkanının söz vermesi hayırlı olsun demesine rağmen, sürümcede bırakıldı ne maksatla yapıldığını bilmiyoruz ama o ucubelerin mutlaka sökülüp atılması gerekiyor maneviyat pınarlarının oluk oluk aktığı bir şehre tağutların putların küfrün simgelerini çağrıştıracak nesnelerin böyle güzide bir meydanda dikilmesi manidardır.
 Firavun zihniyetini çağrıştıran simgeleri cedi enbiya İbrahim (a.s)ın memleketinde görmek istemiyoruz. Duyarlı , erdemli  bütün kardeşlerimizi İbrahim'i bir duruşla bu ucube müsveddelerinin kaldırılması için Meşru daire içerisinde tepki göstermeye davet ediyoruz. ilada bir şeyler dikilmesi gerekiyorsa
Harran ın kümbet evleri yapılsın.
Bu şehrin manevi havasını teneffüs eden herkesin nemrudi ve firavun'i zihniyetinin, inançlı mütedeyyin insanların bağrına saplanmış paslı bir hançer gibi o meydanda duran firavun piramitlerinin musebibi olanlar çok iyi bilmeliler ki hiçbir suretle huzur içinde
Olunmayacaklardır.
"Bilinmelidir ki kâfirlerin ne malları ne de evlâtları Allah huzurunda kendilerine bir fayda sağlamayacaktır. İşte onlar cehennemin yakıtıdırlar. (Onların yolu) Firavun hanedanının ve onlardan öncekilerin tuttuğu yola benzer. Zira onlar bizim ayetlerimizi yalanladılar, Allah da kendilerini günahları yüzünden yakalayıverdi. Allah'ın cezası çok şiddetlidir. (Rasulüm!) küfredenlere de ki; Yakında mağlup olacaksınız ve cehenneme sürüleceksiniz. Orası ne kötü bir kalma yeridir." (Ali İmran: 10-12)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.