Osman GEREM
Köşe Yazarı
Osman GEREM
 

BU BİR DARBE DEĞİL, BU BİR İŞGALDİR...

Bu bir darbe değil, ülkeyi işgal girişimidir. Daha önce bir çok darbe gördük, darbelerin bahanesi neydi, 1980 darbesi Kenan Evren ne diyordu: Ülke raydan çıktı, sağ sol kavgalarında her gün yüzlerce genç ölüyor, hükümet işlevsiz, görevini yerine getiremiyordu.Batmak üzere olan vatan gemisini kurtarmak için anayasal yetkiyi kullanarak yönetime el koydu.28 Şubata bakın kendilerine göre eksen kayması olmuştu. Tekrar sistemi rayına oturtmaktı. Bugün şahit olduğumuz olaylara bakın,kurtarılmış bir vatanı batırmak diş güçlere peşkeş çekmek için yapılan bir girişimdir, bunlara darbeci demek harbecilere hakarettir.Bunlar kuzu postuna bürünmüş kurt bile değiller, kurtların bile bir asaleti var. Bunlar kuzu postuna bürünmüş satılık çakallardır. Hiçbir darbe döneminde halkın iradesiyle tecelli etmiş Türkiye Büyük Millet Meclisi bombalanmadı. Milli istihbarat, Özel kuvvetler, Genelkurmay işgal edilmeye kalkışılmadı.Halkın iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanının kaldığı yeri bombalayacak basiretleri bağlanmış, sivil halkı tankların paletleriyle ezecek kadar vicdanları körelmiş, dış güçlerin oyuncağı haline gelmiş, birer canidir bunlar.Bugün halk burada kurtuluş mücadelesini veriyor. Topyekün kime karşı canımızı, malımızı, ırzımızı (namusumuzu) neslimizi taşıyan vatan gemimizi batırmaya çalışan insanlıktan nasip almamış nasiplenmemiş alçaklara karşı kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, devletiyle, milletiyle tek yürek olmuş onurlu ve şerefli yaşama mücadelesini veriyor. Herkes çok iyi biliyor ki dedelerimiz bu yurdu bizlere vatan yapmak için çok büyük bedeller ödediler ve bize emanet ettiler eğer bu emanete sahip çıkmasak ne dedelerimiz yüzümüze bakar nede bizim evlatlarımızın yüzüne bakacak yüzümüz olur. TükürünMilleti alçakça vuran darbelere ..TükürünOnlara alkış dağıtan kahpelere .. ( Mehmet Akif Ersoy )
Ekleme Tarihi: 22 Temmuz 2016 - Cuma

BU BİR DARBE DEĞİL, BU BİR İŞGALDİR...

Bu bir darbe değil, ülkeyi işgal girişimidir. Daha önce bir çok darbe gördük, darbelerin bahanesi neydi, 1980 darbesi Kenan Evren ne diyordu: Ülke raydan çıktı, sağ sol kavgalarında her gün yüzlerce genç ölüyor, hükümet işlevsiz, görevini yerine getiremiyordu.
Batmak üzere olan vatan gemisini kurtarmak için anayasal yetkiyi kullanarak yönetime el koydu.
28 Şubata bakın kendilerine göre eksen kayması olmuştu. Tekrar sistemi rayına oturtmaktı. Bugün şahit olduğumuz olaylara bakın,kurtarılmış bir vatanı batırmak diş güçlere peşkeş çekmek için yapılan bir girişimdir, bunlara darbeci demek harbecilere hakarettir.
Bunlar kuzu postuna bürünmüş kurt bile değiller, kurtların bile bir asaleti var. Bunlar kuzu postuna bürünmüş satılık çakallardır. Hiçbir darbe döneminde halkın iradesiyle tecelli etmiş Türkiye Büyük Millet Meclisi bombalanmadı. Milli istihbarat, Özel kuvvetler, Genelkurmay işgal edilmeye kalkışılmadı.
Halkın iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanının kaldığı yeri bombalayacak basiretleri bağlanmış, sivil halkı tankların paletleriyle ezecek kadar vicdanları körelmiş, dış güçlerin oyuncağı haline gelmiş, birer canidir bunlar.
Bugün halk burada kurtuluş mücadelesini veriyor. Topyekün kime karşı canımızı, malımızı, ırzımızı (namusumuzu) neslimizi taşıyan vatan gemimizi batırmaya çalışan insanlıktan nasip almamış nasiplenmemiş alçaklara karşı kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, devletiyle, milletiyle tek yürek olmuş onurlu ve şerefli yaşama mücadelesini veriyor. Herkes çok iyi biliyor ki dedelerimiz bu yurdu bizlere vatan yapmak için çok büyük bedeller ödediler ve bize emanet ettiler eğer bu emanete sahip çıkmasak ne dedelerimiz yüzümüze bakar nede bizim evlatlarımızın yüzüne bakacak yüzümüz olur.

Tükürün
Milleti alçakça vuran darbelere ..
Tükürün
Onlara alkış dağıtan kahpelere ..
( Mehmet Akif Ersoy )

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.