Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1696+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

URFASPOR TURİZM İÇİN TANITIM GÜNLERİNDEN ETKİLİ

Bir şehri tanıtmak istiyorsanız bunun için en etkili yol spor ve futboldur. İstanbul tanıtım günleri, Ankara tanıtım günleri veya farklı tanıtım günleri yapıp milyonlarca TL harcayacağınıza Şanlıurfaspor'a destek verin. Şanlıurfaspor zaten Süper lig'e çıktığı zaman tüm ulusal kanallar ve tüm yazılı basın ve internet haber basının yanı sıra sosyal medyada da gündem olacaktır. Böyle bir reklamı değil milyonlar, milyarlar dökseniz belki yapamazsınız hele bir de takım başarılı olursa tüm Türkiye bu şehirden bahsedecektir. Bunun örnekleri çok fazla durumda geçtiğimiz yıllarda Türkiye kupası finali nasıl Şanlıurfa'ya verildi Fenerbahçe ile Trabzonspor geldi burada maç yaptılar 2-3 gün boyunca Şanlıurfa esnafı çok ciddi bir şekilde alışverişler yaptılar esnaf rahat nefes aldı menmun kaldı ise gelecek olan taraftarlarla bu ekonomik canlılık her hafta yaşanacak olması hiç düşünülmüyormu? Tabii bunun yanında ulusal basının Şanlıurfa'da yapılan müsabakaya ve Şanlıurfa'nın tanıtımına verdiği artı değer de paha biçilemez. Bu yüzden ben bir kez daha üstünü çizerek belirterek söylemek istiyorum ki farklı yerlere turizm turist gelmesi için harcanan para Şanlıurfaspor'a aktarılırsa, Şanlıurfaspor bu şehrin tanıtımını en iyi şekilde yapar diye düşünüyorum.  
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2022 - Salı

URFASPOR TURİZM İÇİN TANITIM GÜNLERİNDEN ETKİLİ

Bir şehri tanıtmak istiyorsanız bunun için en etkili yol spor ve futboldur.

İstanbul tanıtım günleri, Ankara tanıtım günleri veya farklı tanıtım günleri yapıp milyonlarca TL harcayacağınıza Şanlıurfaspor'a destek verin.

Şanlıurfaspor zaten Süper lig'e çıktığı zaman tüm ulusal kanallar ve tüm yazılı basın ve internet haber basının yanı sıra sosyal medyada da gündem olacaktır.

Böyle bir reklamı değil milyonlar, milyarlar dökseniz belki yapamazsınız hele bir de takım başarılı olursa tüm Türkiye bu şehirden bahsedecektir.

Bunun örnekleri çok fazla durumda geçtiğimiz yıllarda Türkiye kupası finali nasıl Şanlıurfa'ya verildi Fenerbahçe ile Trabzonspor geldi burada maç yaptılar 2-3 gün boyunca Şanlıurfa esnafı çok ciddi bir şekilde alışverişler yaptılar esnaf rahat nefes aldı menmun kaldı ise gelecek olan taraftarlarla bu ekonomik canlılık her hafta yaşanacak olması hiç düşünülmüyormu?

Tabii bunun yanında ulusal basının Şanlıurfa'da yapılan müsabakaya ve Şanlıurfa'nın tanıtımına verdiği artı değer de paha biçilemez.

Bu yüzden ben bir kez daha üstünü çizerek belirterek söylemek istiyorum ki farklı yerlere turizm turist gelmesi için harcanan para Şanlıurfaspor'a aktarılırsa, Şanlıurfaspor bu şehrin tanıtımını en iyi şekilde yapar diye düşünüyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.