Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1906+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KULÜPLERE YEŞİL BONCUK

Kriterleri yerine getirebilen; çocuk ve gençlerin başta eğitimine ve gelişimine katkı veren Kulüp , okul ve şahıslara kamu kurumları ve özellikle belediyeler tarafından maddi açıdan desteklemelidir.Her bir ilköğretim kurumunun müsabakalara faal olarak katılan takımları olmalıdır. Profesyonel takımlara federasyonca yapılan yardımlar gibi başarı kriterlerine göre amatör ve okul takımları maddi açıdan da desteklenmelidir.Özellikle belediyeler; sonuç vermeyen düzenli çalışmak isteyen kulüplere katkısı olmayan malzeme yardımlarını gelişi güzel dağıtmamalı; Başarılı olan ve spora yeni değerler katan takımlara maddi yardımda bulunmalıdır. Destekler gelişi güzel değil, etkin kriterlere göre verilebilmesi için belediyelerin kulüpleri iyi tanıyarak vereceği bilinçli katkılarla onları verimli olmaya teşvik edebilir.Hal böyle olunca neden birçok konuda olduğu gibi sporda ve de en önemlisi eğitimde il olarak geride olduğumuz somut olarak ortaya çıkıyor. Tabiî ki bunun başkaca çeşitli sebepleri vardır. Bir Antrenör gözüyle ve Beden eğitimi ve spor öğretmeni gözüyle baktığımda bana göre en önemli sorun milli eğitim ayağıdır. Çünkü Ana sınıfından itibaren çocuklarımız eğitim ve öğretim için okullara gönderiliyor. Velilerimiz öğretim ve eğitim kurumlarından haklı olarak çok katkı bekliyorlar….
Ekleme Tarihi: 16 Eylül 2016 - Cuma

KULÜPLERE YEŞİL BONCUK

Kriterleri yerine getirebilen; çocuk ve gençlerin başta eğitimine ve gelişimine katkı veren Kulüp , okul ve şahıslara kamu kurumları ve özellikle belediyeler tarafından maddi açıdan desteklemelidir.
Her bir ilköğretim kurumunun müsabakalara faal olarak katılan takımları olmalıdır.
Profesyonel takımlara federasyonca yapılan yardımlar gibi başarı kriterlerine göre amatör ve okul takımları maddi açıdan da desteklenmelidir.
Özellikle belediyeler; sonuç vermeyen düzenli çalışmak isteyen kulüplere katkısı olmayan malzeme yardımlarını gelişi güzel dağıtmamalı;
Başarılı olan ve spora yeni değerler katan takımlara maddi yardımda bulunmalıdır. Destekler gelişi güzel değil, etkin kriterlere göre verilebilmesi için belediyelerin kulüpleri iyi tanıyarak vereceği bilinçli katkılarla onları verimli olmaya teşvik edebilir.
Hal böyle olunca neden birçok konuda olduğu gibi sporda ve de en önemlisi eğitimde il olarak geride olduğumuz somut olarak ortaya çıkıyor.
Tabiî ki bunun başkaca çeşitli sebepleri vardır.
Bir Antrenör gözüyle ve Beden eğitimi ve spor öğretmeni gözüyle baktığımda bana göre en önemli sorun milli eğitim ayağıdır.
Çünkü Ana sınıfından itibaren çocuklarımız eğitim ve öğretim için okullara gönderiliyor. Velilerimiz öğretim ve eğitim kurumlarından haklı olarak çok katkı bekliyorlar….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.