Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'A DESTEK OLALIM

Bölgesel amatör lig ikinci grup da şampiyon olarak üçüncü lige çıkmak için terfi maçı oynayacak olan Karaköprü Belediyespor destek olma zamanı. Yıllardır bölgesel amatör Lig'de Şanlıurfa'yı başarı ile temsil eden Karaköprü Belediyespor ilk kez üçüncü lige çıkma fırsatını bu kadar yakından yakalanmış durumda. Tabi takımın buralara gelmesinde birçok kişinin emeği var. Ama başta eski Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve şimdiki başkan Metin Baydilli beye bu takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek lazım. Üçüncü lige çıkmak için önünde tek maç kalan Karaköprü Belediyespor tarafsız saha olan Mersin Arena stadyumunda Mardin 47 Spor mağlup ederse üçüncü Lige yükselme hakkını elde edecek. Rakip Mardin 47 spor a baktığımız zaman birinci grupta çok iyi karşılaşmalar çıkarmış ve 62 puanla en yakın rakibine bile 20 puana yakın fark atarak birinci olarak grubu tamamlamış olan bir ekip ama grupta aldığı başarılı sonuçlar sizi yanıltmasın Karaköprü Belediyespor da çok güçlü iyi futbolculardan kurulu takım disiplinle uyan güçlü bir ekip. Bir de karşılaşmanın Tarafsız sahada ve tek maç üzere oynanacak olması bizim için artı bir avantaj. Ligde son haftalarda yüksek bir seyirci oranına karşılaşmaları oynayan Karaköprü belediyesporlu futbolcular seyircinin de motivesi ile üst üste galibiyetler alarak şampiyon olarak Ligi tamamladı. Şanlıurfaspor'un dışında ikinci profesyonel takımımız olacak olan Karaköprü Belediyespor tüm Şanlıurfa kamuoyu ve spor camiasının destek olması şart. Karaköprü Belediyespor Mardin 47 Spor karşılaşmasında mağlup dahi olsa üçüncü grup ve dördüncü grubu lider olarak tamamlayan Arsinspor ve Güzel Ordu takımlarının karşılaşmasının mağlubu ile bir maç daha yapacak. İnşallah o karşılaşmaya gerek kalmadan Karaköprü Belediyespor Mardin 47 spor mağlup ederek üçüncü lige çıkma hakkını elde eder. Tabii burada Karaköprü belediyesporlu taraftarlara ve Şanlıurfaspor taraftarlarına da çok iş düşüyor. Deplasmanda Mardin 47 spor karşısında Mersin'de takımımıza destek olmaları şart. Eğer taraftar desteğini de arkasına alırsa Karaköprü Belediyespor Ben inanıyorum ki Mardin 47 spor mağlup ederek üçüncü lige çıkacaktır.
Ekleme Tarihi: 13 Nisan 2017 - Perşembe

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'A DESTEK OLALIM

Bölgesel amatör lig ikinci grup da şampiyon olarak üçüncü lige çıkmak için terfi maçı oynayacak olan Karaköprü Belediyespor destek olma zamanı.

Yıllardır bölgesel amatör Lig'de Şanlıurfa'yı başarı ile temsil eden Karaköprü Belediyespor ilk kez üçüncü lige çıkma fırsatını bu kadar yakından yakalanmış durumda.

Tabi takımın buralara gelmesinde birçok kişinin emeği var. Ama başta eski Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve şimdiki başkan Metin Baydilli beye bu takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek lazım.

Üçüncü lige çıkmak için önünde tek maç kalan Karaköprü Belediyespor tarafsız saha olan Mersin Arena stadyumunda Mardin 47 Spor mağlup ederse üçüncü Lige yükselme hakkını elde edecek.

Rakip Mardin 47 spor a baktığımız zaman birinci grupta çok iyi karşılaşmalar çıkarmış ve 62 puanla en yakın rakibine bile 20 puana yakın fark atarak birinci olarak grubu tamamlamış olan bir ekip ama grupta aldığı başarılı sonuçlar sizi yanıltmasın Karaköprü Belediyespor da çok güçlü iyi futbolculardan kurulu takım disiplinle uyan güçlü bir ekip.

Bir de karşılaşmanın Tarafsız sahada ve tek maç üzere oynanacak olması bizim için artı bir avantaj.

Ligde son haftalarda yüksek bir seyirci oranına karşılaşmaları oynayan Karaköprü belediyesporlu futbolcular seyircinin de motivesi ile üst üste galibiyetler alarak şampiyon olarak Ligi tamamladı.

Şanlıurfaspor'un dışında ikinci profesyonel takımımız olacak olan Karaköprü Belediyespor tüm Şanlıurfa kamuoyu ve spor camiasının destek olması şart.

Karaköprü Belediyespor Mardin 47 Spor karşılaşmasında mağlup dahi olsa üçüncü grup ve dördüncü grubu lider olarak tamamlayan Arsinspor ve Güzel Ordu takımlarının karşılaşmasının mağlubu ile bir maç daha yapacak. İnşallah o karşılaşmaya gerek kalmadan Karaköprü Belediyespor Mardin 47 spor mağlup ederek üçüncü lige çıkma hakkını elde eder.

Tabii burada Karaköprü belediyesporlu taraftarlara ve Şanlıurfaspor taraftarlarına da çok iş düşüyor. Deplasmanda Mardin 47 spor karşısında Mersin'de takımımıza destek olmaları şart. Eğer taraftar desteğini de arkasına alırsa Karaköprü Belediyespor Ben inanıyorum ki Mardin 47 spor mağlup ederek üçüncü lige çıkacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.