Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BİRAN ÖNCE ÇALIŞMAK LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor aldığı kötü sonuçlarla her hafta bir yenisini ekleyerek devam ediyor.  Sezon başında aldığı üst üste puan silme cezalarının ardından -15 puan da Ligin son sırasında yer alan ve haftalar önce küme düşmeyi garantileyen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor artık Önümüzdeki yıl Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edecek.  içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan dolayı zor günler geçiren sarı yeşilli temsilcimiz mevcut yönetim ve başkan maddi sıkıntıdan kurtulmak için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor ama ne var ki önümüzdeki yıl yine bu maddi sıkıntı içerisinde kulübün cezası devam ederse öyle görünüyor ki Şanlıurfaspor için amatör lig kaçınılmaz olacak.  inşallah önümüzdeki yıla kalmadan yeni sezon öncesinde yapılacak olan bir çalışma ile Şanlıurfaspor'un borcu kaldırılır ve Önümüzdeki yıl 3. ligde en azından transfer tahtası da açılarak yapılacak olan mücadelenin ardından tekrar ikinci lige çıkma şansımız olur.  Tabii bugünün açısından bakarsanız biraz zor gibi görünüyor. Bu çünkü Şanlıurfaspor'dan alacaklı olan futbolcular ve yöneticilere şimdiye kadar ne kadar ödeme yapıldığı bilinmiyor 2. Lig'de yaptığı mücadelenin ardından gelen paralar büyük ihtimal ile alacaklara gidiyor. Yani en azından gelen paralar Şanlıurfa spor kulübüne kalmış olsaydı iyi kötü bir şekilde mücadeleye devam edilirdi.  Şanlıurfaspor da şu anda mücadele eden genç futbolcu kardeşlerimiz elinden gelen tüm gayreti çabayı gösteriyorlar ama gelin görün ki onların da mücadelesi bir yere kadar yine de onları bu mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Şanlıurfaspor yönetimini de borcun düşürülmesine yönelik yaptığı çalışmaların bir an önce netice bulacağına inanıyorum.   İnşallah Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor adına güzel günler yakında göreceğiz Sağlıcakla kalın...
Ekleme Tarihi: 16 Mart 2020 - Pazartesi

BİRAN ÖNCE ÇALIŞMAK LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor aldığı kötü sonuçlarla her hafta bir yenisini ekleyerek devam ediyor.
 Sezon başında aldığı üst üste puan silme cezalarının ardından -15 puan da Ligin son sırasında yer alan ve haftalar önce küme düşmeyi garantileyen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor artık Önümüzdeki yıl Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edecek.
 içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan dolayı zor günler geçiren sarı yeşilli temsilcimiz mevcut yönetim ve başkan maddi sıkıntıdan kurtulmak için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor ama ne var ki önümüzdeki yıl yine bu maddi sıkıntı içerisinde kulübün cezası devam ederse öyle görünüyor ki Şanlıurfaspor için amatör lig kaçınılmaz olacak.
 inşallah önümüzdeki yıla kalmadan yeni sezon öncesinde yapılacak olan bir çalışma ile Şanlıurfaspor'un borcu kaldırılır ve Önümüzdeki yıl 3. ligde en azından transfer tahtası da açılarak yapılacak olan mücadelenin ardından tekrar ikinci lige çıkma şansımız olur.
 Tabii bugünün açısından bakarsanız biraz zor gibi görünüyor. Bu çünkü Şanlıurfaspor'dan alacaklı olan futbolcular ve yöneticilere şimdiye kadar ne kadar ödeme yapıldığı bilinmiyor 2. Lig'de yaptığı mücadelenin ardından gelen paralar büyük ihtimal ile alacaklara gidiyor. Yani en azından gelen paralar Şanlıurfa spor kulübüne kalmış olsaydı iyi kötü bir şekilde mücadeleye devam edilirdi.
 Şanlıurfaspor da şu anda mücadele eden genç futbolcu kardeşlerimiz elinden gelen tüm gayreti çabayı gösteriyorlar ama gelin görün ki onların da mücadelesi bir yere kadar yine de onları bu mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Şanlıurfaspor yönetimini de borcun düşürülmesine yönelik yaptığı çalışmaların bir an önce netice bulacağına inanıyorum. 
 İnşallah Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor adına güzel günler yakında göreceğiz Sağlıcakla kalın...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.