Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

YENİ YIL VE İKİNCİ DEVRE

                        Şanlıurfa geçtiğimiz hafta birçok etkinliğe sahne oldu. Şanlıurfa da Çalışan Gazeteciler Derneği olarak mevcutta 5 tane bulunmaktadır. Her Gazeteci Derneği ayrı ayrı etkinlik düzenledi.             Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak her yıl olduğu gibi bu yılda etkinlik düzenlemesi güzeldi. Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (Reşit Öncel) ile Şanlıurfa Gençlik Merkezinin katılımı ile birlikte bir etkinlik düzenledi. Bunun yanında Şanlıurfa Gazeteciler Derneği (Başkanı Kamil Güler) ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği (Başkanı Veysel Polat) ile birlikte bir etkinlik düzenlediler. Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti (Başkanı Celal Çiftçi) ve GAP Gazeteciler Cemiyeti (Yeni Başkanı Mehmet Canbeyli) bütün bu cemiyetler birleşerek yıllın tek gününde de olsa birlik ve beraberlik sergileseler iyi olmaz mı!  Gelecek yıl yani 2024 te birlik beraberlik bekliyorum.             GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mehmet Canbeyli yeni görevini kutlar Şanlıurfa camiamıza hayırlı uğurlu olsun.             Tüm Şanlıurfa da hizmet eden Gazeteci kardeşlerimin bu güzel günü kutlarım.             Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3.Lig maçlarının iki devresi start aldı. Şanlıurfa spor çıkmış olduğu Çorum F.K karşılaşmasından 0-0’lık sonuçla tek güzel puanını hanesine yazdı. Şanlıurfa spor bu güzel karşılaşmaya iyi hazırlanmasına rağmen bir türlü neticeyi bulan golü ve golleri bulamadı. Ama lig uzun bir maratondur. Bu nedenle kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Zamanı gelince bu puanın kıymetini anlayacağız. Bu nedenle Şanlıurfa sporu bu sonucundan dolayı kutlamak isterim.             Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde grubun alt sıralarından kurtulmak isteyen, Sivas Belediye sporu Pazar günü saat 14.00’e saha ve seyircisi önünde konuk edecek.             Karaköprü Belediye spor kendi evinde 1922 Konya sporu konuk etti. İstenilen futbolu sahasında sergileyemedi. Karaköprü Belediye spor 1-3’lık bir skorla sahadan elli boş ayrıldı.             Karaköprü Belediye Spor İstanbul deplasmanına GEMA Polimer Şile Yıldız spora konuk olacaktır.             Hem Şanlıurfa sporumuza ve Hem de Karaköprü Belediye sporumuza bundan sonra ki tüm karşılaşmalarda başarılar dilerim.             10 Ocak 1971 Yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantının başlangıç olarak kabul edilmesiyle, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 Yılı Genel Kurulu’nda ‘’10 Ocak İdareciler Günü’’ kabul edilmiştir.             Şanlıurfalı bir Gazeteci & Spor Yazarı olarak aynı gün kutladığımız Gazeteciler ve İdareciler Günün Ülkemizin her köşesinde, devleti ve hükümeti temsil etme şeref ve onuruna sahip Mülki İdarecilerimizin, 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, Ebediyete intikal etmiş olan tüm İdarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta bulunan tüm idarecilerimize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.  
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2023 - Çarşamba

YENİ YIL VE İKİNCİ DEVRE

                        Şanlıurfa geçtiğimiz hafta birçok etkinliğe sahne oldu. Şanlıurfa da Çalışan Gazeteciler Derneği olarak mevcutta 5 tane bulunmaktadır. Her Gazeteci Derneği ayrı ayrı etkinlik düzenledi.

            Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak her yıl olduğu gibi bu yılda etkinlik düzenlemesi güzeldi. Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (Reşit Öncel) ile Şanlıurfa Gençlik Merkezinin katılımı ile birlikte bir etkinlik düzenledi. Bunun yanında Şanlıurfa Gazeteciler Derneği (Başkanı Kamil Güler) ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği (Başkanı Veysel Polat) ile birlikte bir etkinlik düzenlediler. Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti (Başkanı Celal Çiftçi) ve GAP Gazeteciler Cemiyeti (Yeni Başkanı Mehmet Canbeyli) bütün bu cemiyetler birleşerek yıllın tek gününde de olsa birlik ve beraberlik sergileseler iyi olmaz mı!  Gelecek yıl yani 2024 te birlik beraberlik bekliyorum.

            GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mehmet Canbeyli yeni görevini kutlar Şanlıurfa camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

            Tüm Şanlıurfa da hizmet eden Gazeteci kardeşlerimin bu güzel günü kutlarım.

            Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3.Lig maçlarının iki devresi start aldı. Şanlıurfa spor çıkmış olduğu Çorum F.K karşılaşmasından 0-0’lık sonuçla tek güzel puanını hanesine yazdı. Şanlıurfa spor bu güzel karşılaşmaya iyi hazırlanmasına rağmen bir türlü neticeyi bulan golü ve golleri bulamadı. Ama lig uzun bir maratondur. Bu nedenle kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Zamanı gelince bu puanın kıymetini anlayacağız. Bu nedenle Şanlıurfa sporu bu sonucundan dolayı kutlamak isterim.

            Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde grubun alt sıralarından kurtulmak isteyen, Sivas Belediye sporu Pazar günü saat 14.00’e saha ve seyircisi önünde konuk edecek.

            Karaköprü Belediye spor kendi evinde 1922 Konya sporu konuk etti. İstenilen futbolu sahasında sergileyemedi. Karaköprü Belediye spor 1-3’lık bir skorla sahadan elli boş ayrıldı.

            Karaköprü Belediye Spor İstanbul deplasmanına GEMA Polimer Şile Yıldız spora konuk olacaktır.

            Hem Şanlıurfa sporumuza ve Hem de Karaköprü Belediye sporumuza bundan sonra ki tüm karşılaşmalarda başarılar dilerim.

            10 Ocak 1971 Yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantının başlangıç olarak kabul edilmesiyle, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 Yılı Genel Kurulu’nda ‘’10 Ocak İdareciler Günü’’ kabul edilmiştir.

            Şanlıurfalı bir Gazeteci & Spor Yazarı olarak aynı gün kutladığımız Gazeteciler ve İdareciler Günün Ülkemizin her köşesinde, devleti ve hükümeti temsil etme şeref ve onuruna sahip Mülki İdarecilerimizin, 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, Ebediyete intikal etmiş olan tüm İdarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta bulunan tüm idarecilerimize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
kemal
(29.01.2023 15:28 - #211)
Şanlıurfa spora bundan sonraki tüm maçlarda başarılar dilerim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.