Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR'A NAZAR (MI!) DEĞMESİN (MI!) DEDİK

Vay ağımızı …E…A…I…?Şanlıurfaspor bu sezon zor gol atamasına rağmen, çok zorda gol yiyor demiştik! Geçen haftalarda. Bu sözümüzü bu haftada aynen yeniliyoruz?Şanlıurfasporumuz kendi evinde Adanademirspor yenilgisinin ardından, bu haftada İzmir deplasmanında Bucaspor'u yenmesi gerekirken, tüm şanslarını aleyhine çevirdi. Şanlıurfaspor, Bucaspor maçı ile beraber 4 adet penaltı lehine çalındı. Ama Şanlıurfaspor bu penaltılardan yalnızca bir tanesinden yararlandı. 3 adet güzellim penaltıdan Şanlıurfasporumuz yararlanamadı. Cahit hocam Şanlıurfasporumuzun bu kısık gol yollarından yararlanmamasını çözmesi gerekli omasına rağmen, bunun yanında kazanılan penaltı vuruşlarından da yararlanamamamızın önüne geçerek, bu sorunları acilen çözmesi gerekir. Şanlıurfasporumuzun bu teknik ekibi öncelikle penaltı çalışması yapması gerektiğinin üstüne basa, basa vurguluyorum. Şanlıurfaspor Teknik ekibi ve hocası Cihat Arslan öncelikle penaltı nasıl atıl ve kazanılan penaltıyı nasıl golle sonuçlandırılır. Bunun analizini biran önce yapılır.Çünkü! Şanlıurfasporumuz bu hafta kendi evinde yine bir İzmir takımı olanTürkiye Liglerinin ve İzmir İlini köklü kulüplerinden olan, Altınorduspor'u konuk edecek. Bu karşılaşmada doğa bilecek güzelim penaltıyı golle sonuçlanmayacağı kanısındayım. Bu vesileyle Şanlıurfasporumun Teknik Patronu Arslan hocam üste belirttiğim gibi çözecektir. Şanlıurfaspor taraftarımızı bu maça paso ligini halletmiş olarak Altınorduspor karşılaşmasına geleceğine eminim. Tüm liglerde paso lig aksaklıkları devam ediyor. İnşallah 2015 Ocak ayında Şanlıurfamızda yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'nin ve Üst düzey yönetiminin katılımıyla birlikte PTT 1.Lig de bulunan kulüplerin başkanları ve idarecilerinin katılımıyla bir toplantı yapılacak. Bu toplantıya kadar Passo Lig de yaşanan aksaklıkların giderilmiş olmasıdır.
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2014 - Salı

ŞANLIURFASPOR'A NAZAR (MI!) DEĞMESİN (MI!) DEDİK

Vay ağımızı …E…A…I…?
Şanlıurfaspor bu sezon zor gol atamasına rağmen, çok zorda gol yiyor demiştik! Geçen haftalarda.
Bu sözümüzü bu haftada aynen yeniliyoruz?
Şanlıurfasporumuz kendi evinde Adanademirspor yenilgisinin ardından, bu haftada İzmir deplasmanında Bucaspor'u yenmesi gerekirken, tüm şanslarını aleyhine çevirdi.
Şanlıurfaspor, Bucaspor maçı ile beraber 4 adet penaltı lehine çalındı. Ama Şanlıurfaspor bu penaltılardan yalnızca bir tanesinden yararlandı. 3 adet güzellim penaltıdan Şanlıurfasporumuz yararlanamadı.
Cahit hocam Şanlıurfasporumuzun bu kısık gol yollarından yararlanmamasını çözmesi gerekli omasına rağmen, bunun yanında kazanılan penaltı vuruşlarından da yararlanamamamızın önüne geçerek, bu sorunları acilen çözmesi gerekir. Şanlıurfasporumuzun bu teknik ekibi öncelikle penaltı çalışması yapması gerektiğinin üstüne basa, basa vurguluyorum.
Şanlıurfaspor Teknik ekibi ve hocası Cihat Arslan öncelikle penaltı nasıl atıl ve kazanılan penaltıyı nasıl golle sonuçlandırılır. Bunun analizini biran önce yapılır.
Çünkü!
Şanlıurfasporumuz bu hafta kendi evinde yine bir İzmir takımı olan
Türkiye Liglerinin ve İzmir İlini köklü kulüplerinden olan, Altınorduspor'u konuk edecek.
Bu karşılaşmada doğa bilecek güzelim penaltıyı golle sonuçlanmayacağı kanısındayım.
Bu vesileyle Şanlıurfasporumun Teknik Patronu Arslan hocam üste belirttiğim gibi çözecektir.
Şanlıurfaspor taraftarımızı bu maça paso ligini halletmiş olarak Altınorduspor karşılaşmasına geleceğine eminim.
Tüm liglerde paso lig aksaklıkları devam ediyor. İnşallah 2015 Ocak ayında Şanlıurfamızda yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'nin ve Üst düzey yönetiminin katılımıyla birlikte PTT 1.Lig de bulunan kulüplerin başkanları ve idarecilerinin katılımıyla bir toplantı yapılacak.
Bu toplantıya kadar Passo Lig de yaşanan aksaklıkların giderilmiş olmasıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.