İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

YÖN LEVHALARI

Değerli Okuyucularım belediyelerimizin çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Ancak bir takım eksiklikleri de belirtmek zorundayız. Mesela yön levhaları özellikle Seyrantepe maşuktan Karaköprüye iniş istikametinde levhalar yok. Ulaşım dairesinin bu konuya  ilgi ve duyarlılık göstermesini Bekliyoruz. ve yine Karaköprü de kış ayına girerken loğarların bakım ve Onarımının yapılması gerekmektedir. elbette şehir büyüyünce sorunlarda çoğalıyor. Herkes kendi işini yapması halinde sonuçlarda olumlu Olacaktır. Bizlere düşen hizmet alanlarına yardımcı olmak ve yön Göstermektir. Yollarda orta refüj de bulunun bazı ağaçların görüşü engellediğini belirtmek isterim. Genel anlamda parkların bakımı onarımı ve Elektriklerinin yanması vatandaşa kolaylık sağlayacaktır. Özellikle Bahçelievler’de bazı binaların dış duvarlarında Yazılar mevcuttur bunların silinmesi karartılması gerekmektedir. Hizmetine gönül verenlere saygılarımla.
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2018 - Perşembe

YÖN LEVHALARI

Değerli Okuyucularım belediyelerimizin çalışmalarını takdirle karşılıyorum.

Ancak bir takım eksiklikleri de belirtmek zorundayız.

Mesela yön levhaları özellikle

Seyrantepe maşuktan Karaköprüye iniş istikametinde levhalar yok.

Ulaşım dairesinin bu konuya  ilgi ve duyarlılık göstermesini Bekliyoruz. ve yine Karaköprü de kış ayına girerken loğarların bakım ve Onarımının yapılması gerekmektedir. elbette şehir büyüyünce sorunlarda çoğalıyor.

Herkes kendi işini yapması halinde sonuçlarda olumlu Olacaktır.

Bizlere düşen hizmet alanlarına yardımcı olmak ve yön Göstermektir.

Yollarda orta refüj de bulunun bazı ağaçların görüşü engellediğini belirtmek isterim.

Genel anlamda parkların bakımı onarımı ve Elektriklerinin yanması vatandaşa kolaylık sağlayacaktır.

Özellikle Bahçelievler’de bazı binaların dış duvarlarında Yazılar mevcuttur bunların silinmesi karartılması gerekmektedir.

Hizmetine gönül verenlere saygılarımla.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.