İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

SANATÇI ŞAİR VE YAZARLARIN SORUNLARI

 Değerli okuyucularım geçmişten bugüne  hanı derler ya  dert  bir değil elvan elvan yıllardan beri hep aynı sorunları konuşup yazıp duruyoruz. Duruyoruz peki kim çözecek bizim sorunlarımızı sponsor yok destek yok katkı yok Urfa’da 13 tane belediye var her biri 10 sanatçıya sanıp çıksa 130 üstad sanatçı yapar. Kimse aç sefil kalmaz herkes bizden faydalanmak istiyor ama kimse açmısın tok musun diye sormuyor. Hanı nereye gütsen çay içermisin misali kimse yemek yermisin diye soruyor hanı doğru söyleyeni dokuz köyden koyarlar misali yani kısacası gerek sayın Kasım Gülpınar başkanımız dan ve Nihat Çiftçi başkanımızdan bu konuda bizlere destek olmalarını rica ediyoruz. Diğer başkanlarımızın da bu konulara yardımcı olmalarını bekliyoruz. En azından yerel programlarda Biz yerel sanatçılara ve şairlere programlarda yer verip maddi ve manevi destek olunmalıdır. Bir çok değerli sanatçımızın üyemizin huzur evinde kalması yada, Ölmesi yâda hastane köşesinde ölüp sahipsizler mezarlığına gömülmesi, yada aç sefil parklarda sürünmesi insanları yâda halkımızı üzmüyor mu? Kültür Bakanlığı ne iş yapar bilen varmı? Neden Kültür Bakanı Yâda Kültür Müdürü Sanatla şairle yazarla ilgilenmez. Özellikle Şanlıurfa kültür müdürüne sesleniyorum duyun bu sesimizi size şiiri yazmaya bizi mecbur bırakmayın. Lütfen bizler aç ve sefil durumdayız, bir çoğumuz huzur evine yerleşmeyi düşünüyoruz. Müracaat eden arkadaşlarımızda olmuş sayın valimiz belediye başkanımız ve ilçe kaymakam ve belediye başkanlarımız bu konuya duyarlı olsunlar yarın çok geç olabilir.
Ekleme Tarihi: 07 Mayıs 2024 - Salı

SANATÇI ŞAİR VE YAZARLARIN SORUNLARI

 Değerli okuyucularım geçmişten bugüne  hanı derler ya  dert  bir değil elvan elvan yıllardan beri hep aynı sorunları konuşup yazıp duruyoruz.

Duruyoruz peki kim çözecek bizim sorunlarımızı sponsor yok destek yok katkı yok Urfa’da 13 tane belediye var her biri 10 sanatçıya sanıp çıksa 130 üstad sanatçı yapar.

Kimse aç sefil kalmaz herkes bizden faydalanmak istiyor ama kimse açmısın tok musun diye sormuyor.

Hanı nereye gütsen çay içermisin misali kimse yemek yermisin diye soruyor hanı doğru söyleyeni dokuz köyden koyarlar misali yani kısacası gerek sayın Kasım Gülpınar başkanımız dan ve Nihat Çiftçi başkanımızdan bu konuda bizlere destek olmalarını rica ediyoruz.

Diğer başkanlarımızın da bu konulara yardımcı olmalarını bekliyoruz. En azından yerel programlarda Biz yerel sanatçılara ve şairlere programlarda yer verip maddi ve manevi destek olunmalıdır.

Bir çok değerli sanatçımızın üyemizin huzur evinde kalması yada, Ölmesi yâda hastane köşesinde ölüp sahipsizler mezarlığına gömülmesi, yada aç sefil parklarda sürünmesi insanları yâda halkımızı üzmüyor mu?

Kültür Bakanlığı ne iş yapar bilen varmı? Neden Kültür Bakanı Yâda Kültür Müdürü Sanatla şairle yazarla ilgilenmez.

Özellikle Şanlıurfa kültür müdürüne sesleniyorum duyun bu sesimizi size şiiri yazmaya bizi mecbur bırakmayın. Lütfen bizler aç ve sefil durumdayız, bir çoğumuz huzur evine yerleşmeyi düşünüyoruz. Müracaat eden arkadaşlarımızda olmuş sayın valimiz belediye başkanımız ve ilçe kaymakam ve belediye başkanlarımız bu konuya duyarlı olsunlar yarın çok geç olabilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.