İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

TARIM ALANLARI KORUNMALIDIR

Değerli okuyucularım bılındıgı üzere tarım alanları tarıma hizmet etmek zorundadır.  Geçmişte çok büyük hatalar yapıldı ve aynı hatalar yapılmaya devam ediyor. Oysaki, birçok bölge kayalık taşlık tarıma Uygun olmayan yerleri değerlendirmek mümkün iken bu yanliş neden yapılır.  İnsan anlayamıyor tarım alanını yok etmek gelecegı yok etmek degılmiidır? Yarın  gençlerimize çocuklarımıza sıze ne mirras bıraktık dıyecegız. Bugunden tezı yok gelın bu işten vaz geçin, yeni kanunlar yasalar çıkartarak bu gidişe bır dur diyelim. Özellikle Şanlıurfa Akabe mevkısıne dugru şehir kaymalıdır. Boş kayalık alanlar mevcuttur. Yeni şehir planları yapılmalı uzmanlar bu konuda fıkır beyan etmelidır. Herkesimden görüşülmeli ortak kafa ile hareket ederek doğru bir yapı oluşması saglanmalıdır. Artık gecekonduya son verilmeli modern kentler oluşmalı önce plan sonra işlem yanı düzenli mahalleler sokaklar oluşmalı trafosu saglık ocagı camisi okulu çarşısı olan planlı şehirler planlı yerleşim alanları oluşturulmalıdır. Tabi burda bedıyelerede önemli  görevler düşmektedir. Yanlışa izin vermemelıdıri tecrubesız ehlıyetsız işi bılmeyelere degıl, bilenlere imkan verilmelidir. Mühendislerımız, mimarlarımız bu konuda gerekli erdeme kavuşmuştur. Lütfen işi ehline vererek tarım alanlarını korruyalım. Giden geri gelmiyor yeşil bir gelecek için yesili ve tarım alanlarını koruyalım selamlar.
Ekleme Tarihi: 30 Nisan 2024 - Salı

TARIM ALANLARI KORUNMALIDIR

Değerli okuyucularım bılındıgı üzere tarım alanları tarıma hizmet etmek zorundadır. 
Geçmişte çok büyük hatalar yapıldı ve aynı hatalar yapılmaya devam ediyor.
Oysaki, birçok bölge kayalık taşlık tarıma Uygun olmayan yerleri değerlendirmek mümkün iken bu yanliş neden yapılır. 
İnsan anlayamıyor tarım alanını yok etmek gelecegı yok etmek degılmiidır?
Yarın  gençlerimize çocuklarımıza sıze ne mirras bıraktık dıyecegız. Bugunden tezı yok gelın bu işten vaz geçin, yeni kanunlar yasalar çıkartarak bu gidişe bır dur diyelim.
Özellikle Şanlıurfa Akabe mevkısıne dugru şehir kaymalıdır.
Boş kayalık alanlar mevcuttur. Yeni şehir planları yapılmalı uzmanlar bu konuda fıkır beyan etmelidır.
Herkesimden görüşülmeli ortak kafa ile hareket ederek doğru bir yapı oluşması saglanmalıdır.
Artık gecekonduya son verilmeli modern kentler oluşmalı önce plan sonra işlem yanı düzenli mahalleler sokaklar oluşmalı trafosu saglık ocagı camisi okulu çarşısı olan planlı şehirler planlı yerleşim alanları oluşturulmalıdır.
Tabi burda bedıyelerede önemli  görevler düşmektedir.
Yanlışa izin vermemelıdıri tecrubesız ehlıyetsız işi bılmeyelere degıl, bilenlere imkan verilmelidir.
Mühendislerımız, mimarlarımız bu konuda gerekli erdeme kavuşmuştur.
Lütfen işi ehline vererek tarım alanlarını korruyalım.
Giden geri gelmiyor yeşil bir gelecek için yesili ve tarım alanlarını koruyalım selamlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.