İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

Çörek otunun faydaları

 Değerli okuyucularım bilindiği üzere doğada bulunan bitkiler yüce mevlamızım bizler için yanı insanoğlu için faydalansın şifa bulsun diye ne kadar cömert davranmış. Birçok bitki insanlara şifa oluyor. Yanı mevlamız her şeyi insanoğlu faydalansın diye yaratmış. Çörek otu her derde deva ölüm hariç kullanıp ta şifa bulmayan yok. Her hastalığa iyi gelen özellikle çörek otu yağı şifa kaynağı tavsiye edilmekte. Ayrıca zeytin ve zeytinyağı da insanoğluna sunulmuş ayrı bir şifa kaynağıdır. Zeytinyağı Birçok hastalığa iyi geldiği gibi cilt konusunda denenmiş ve olumlu sonuçlar elde edilmiştir. Özellikle zeytin yağlı sabunlar cilt için çok faydalı.  15- 20 yaş arası gençler bu sabunu kullanmalı hormonları yüksek çalıştığı için sivilcelere sebep olmakta ve ciltte tedbir alınmazsa 18 yaş sonrası kalıcı hasar ciltte bırakmakta bu nedenle cilt için zeytin yağlı sabun kullanılması uzmanları tarafından önerilmektedir. Yani çörek otu her derde deva olduğu gibi zeytin ve zeytinyağı da önemli ölçüde insanoğluna  şifa sunmaktadır ama ölçü ve kullanıma dikkat etmek gerekiyor. Konuyu uzmanlarından müşaverel ederek faydalanmak mümkündür. Hayatımızda mutlu olmak için sağlıklı olmamız gerekiyor. Lütfen herkese sağlık konusunda hassas davransın özellikle düzenli beslenme ve az yemek tavsiye edilmekte. Sağlıklı olmak için kurallara riayet etmek gerekiyor. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler sizlerin olsun. Sağlıcakla kalın…
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2024 - Salı

Çörek otunun faydaları

 Değerli okuyucularım bilindiği üzere doğada bulunan bitkiler yüce mevlamızım bizler için yanı insanoğlu için faydalansın şifa bulsun diye ne kadar cömert davranmış.

Birçok bitki insanlara şifa oluyor.

Yanı mevlamız her şeyi insanoğlu faydalansın diye yaratmış. Çörek otu her derde deva ölüm hariç kullanıp ta şifa bulmayan yok. Her hastalığa iyi gelen özellikle çörek otu yağı şifa kaynağı tavsiye edilmekte.

Ayrıca zeytin ve zeytinyağı da insanoğluna sunulmuş ayrı bir şifa kaynağıdır.

Zeytinyağı Birçok hastalığa iyi geldiği gibi cilt konusunda denenmiş ve olumlu sonuçlar elde edilmiştir.

Özellikle zeytin yağlı sabunlar cilt için çok faydalı. 

15- 20 yaş arası gençler bu sabunu kullanmalı hormonları yüksek çalıştığı için sivilcelere sebep olmakta ve ciltte tedbir alınmazsa 18 yaş sonrası kalıcı hasar ciltte bırakmakta bu nedenle cilt için zeytin yağlı sabun kullanılması uzmanları tarafından önerilmektedir.

Yani çörek otu her derde deva olduğu gibi zeytin ve zeytinyağı da önemli ölçüde insanoğluna  şifa sunmaktadır ama ölçü ve kullanıma dikkat etmek gerekiyor.

Konuyu uzmanlarından müşaverel ederek faydalanmak mümkündür. Hayatımızda mutlu olmak için sağlıklı olmamız gerekiyor.

Lütfen herkese sağlık konusunda hassas davransın özellikle düzenli beslenme ve az yemek tavsiye edilmekte. Sağlıklı olmak için kurallara riayet etmek gerekiyor.

Sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler sizlerin olsun. Sağlıcakla kalın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.