İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

VATANDAŞ HALK GÜNÜ İSTİYOR

Kurumlar halka hizmet için en iyi işlevle mükelleftir. Gerek valilik gerek belediyeler halkla iç içe olmalıdır. Vatandaş sorunlarının çözülmediği zamanı yetkiliye ulaşmak ister. Tabi ki gönül ister ki herkes görevini mükemmel yapsın. Herkes görevini iyi yaptığı zaman, elbette işini iyi yapanlara gerekli tak verilmelidir. Yani görevini iyi yapan vatanını milletini sevendir. Her şeyi devletten beklemek hantallık yapmak doğru değildir. Sonuçta devlet gücünü halktan alır. Vatandaşın görevi vardır, vatandaş vergisini öder, askerlik yapar, seçimde oy kullanır. Devlet ise vatandaşa ihtiyacı olan yani yol, su, köprü, elektrik, sağlık, temizlik gibi hizmetler yapar tabi son zamanlarda en çok talep edilen valilik kaymakamlık ve belediyelerden talep edilen ayda bir halk günü yapılmasını istemektedir. Bu konu önem arz etmektedir selam ve dua ile kalın…
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2022 - Pazar

VATANDAŞ HALK GÜNÜ İSTİYOR

Kurumlar halka hizmet için en iyi işlevle mükelleftir. Gerek valilik gerek belediyeler halkla iç içe olmalıdır. Vatandaş sorunlarının çözülmediği zamanı yetkiliye ulaşmak ister. Tabi ki gönül ister ki herkes görevini mükemmel yapsın. Herkes görevini iyi yaptığı zaman, elbette işini iyi yapanlara gerekli tak verilmelidir.

Yani görevini iyi yapan vatanını milletini sevendir.

Her şeyi devletten beklemek hantallık yapmak doğru değildir. Sonuçta devlet gücünü halktan alır. Vatandaşın görevi vardır, vatandaş vergisini öder, askerlik yapar, seçimde oy kullanır. Devlet ise vatandaşa ihtiyacı olan yani yol, su, köprü, elektrik, sağlık, temizlik gibi hizmetler yapar tabi son zamanlarda en çok talep edilen valilik kaymakamlık ve belediyelerden talep edilen ayda bir halk günü yapılmasını istemektedir. Bu konu önem arz etmektedir selam ve dua ile kalın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.