İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

STK’lar

Değerli okuyucularım maalesef STK dediğimiz yanı Sivil toplum kuruluşları kuruluşları yeteri kadar değer görmüyor. Çünkü siyasetçiler yıllardan beri herkes bize biat etsin mantığıyla biz STK'lar gözle baktılar  belki farkındasınız uzun süreden beri köle yazılarıma ara vermiştim yani kalem ve düşünce özgürce kullanılması gerekir elbette hakaret olmamalıdır haksızlık yapılmamalı ama yöneticilerin eleştiriye tahammül göstermesi gerekmez mi? Doğru ya doğru, yanlışa yanlış denmesi gerekmez mi ama maalesef çok sıkıntılar yaşadık. Hep doğru yazın emrimizde olun mantığı bazı üzmüştür. Bir örnek vereceğim encümenlere 2 kontenjan muhtara 2 kontenjan hakkını kim yöneticilere vermiştir. Peki torpili olmayanlar işsiz aç ve sefılmi kalacak? Devlet herkes için eşit muamele yapılmasını emretmemişmidir. Adalet hak hukuk herkese lazım değilimdir. İnsanların gençlerin yanlış yola sapması bu toplumun suçu dağılmidır barış huzur içinde yaşamak herkesin elini taşın altına koymasıyla mümkün olacaktır. Yanı bu nasıl gençlik diyerek eleştiri yapmakta olmuyor. Sevgi tohumları ekmek hapımızın görevidir. Büyükten sevgi küçükten saygı anlamıdır yöneticilerin eşit adaletli yönetmesi bireylerin dürüst olması toplumun düzelmesini sağlar bir kereden toplumu düzeltmek zor ama bir yerden başlamak gerek gelin birlik beraberlik içerisinde kardeşlik duygularımızı geliştirelim şehıtlerımızın gazılerımizin dili, dini ırkı ne olursa olsun vatan  toprakları kutsaldır. Şehitlerimize rahmet gazilerimize şifa dileyelim. Gençlerımizin önünü açalım mutlu bir gelecek için çaba gösterelim herkese selamlar saygılar sunarım hoşça kalın.
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2024 - Salı

STK’lar

Değerli okuyucularım maalesef STK dediğimiz yanı Sivil toplum kuruluşları kuruluşları yeteri kadar değer görmüyor.

Çünkü siyasetçiler yıllardan beri herkes bize biat etsin mantığıyla biz STK'lar gözle baktılar  belki farkındasınız uzun süreden beri köle yazılarıma ara vermiştim yani kalem ve düşünce özgürce kullanılması gerekir elbette hakaret olmamalıdır haksızlık yapılmamalı ama yöneticilerin eleştiriye tahammül göstermesi gerekmez mi?

Doğru ya doğru, yanlışa yanlış denmesi gerekmez mi ama maalesef çok sıkıntılar yaşadık.

Hep doğru yazın emrimizde olun mantığı bazı üzmüştür.

Bir örnek vereceğim encümenlere 2 kontenjan muhtara 2 kontenjan hakkını kim yöneticilere vermiştir.

Peki torpili olmayanlar işsiz aç ve sefılmi kalacak?

Devlet herkes için eşit muamele yapılmasını emretmemişmidir. Adalet hak hukuk herkese lazım değilimdir.

İnsanların gençlerin yanlış yola sapması bu toplumun suçu dağılmidır barış huzur içinde yaşamak herkesin elini taşın altına koymasıyla mümkün olacaktır.

Yanı bu nasıl gençlik diyerek eleştiri yapmakta olmuyor.

Sevgi tohumları ekmek hapımızın görevidir. Büyükten sevgi küçükten saygı anlamıdır yöneticilerin eşit adaletli yönetmesi bireylerin dürüst olması toplumun düzelmesini sağlar bir kereden toplumu düzeltmek zor ama bir yerden başlamak gerek gelin birlik beraberlik içerisinde kardeşlik duygularımızı geliştirelim şehıtlerımızın gazılerımizin dili, dini ırkı ne olursa olsun vatan  toprakları kutsaldır.

Şehitlerimize rahmet gazilerimize şifa dileyelim. Gençlerımizin önünü açalım mutlu bir gelecek için çaba gösterelim herkese selamlar saygılar sunarım hoşça kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.