İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

ŞEHİRDE YAŞAMAK

 Kıymetli. okuyucularım bugün çok önemli bir konuyu müşavere edelim. Elbette hepimiz köy kültürünü bilen insanlarız yani, Yani genel anlamda köyde yaşamış köylü çocuklarıyız. Ancak zaman içerisinde yaşamın kolaylaşması insan akımını ve sirkülasyonu şehirde görmek mümkün. Önceleri belli bölgelerde kozmopolitik yerler vardı. Şimdi ise şehrin kendisi kozmopolitik oldu. Çünkü yabancıların  ve birbirini tamamlayan İnsanların farklı kentlerden gelip  bir alanda yaşaması, kültür davranış, konuşma, gastronomi, yemek kültürü ve her yerin kendine göre bir yaşam tarzı vardır. Uyum sağlamak çok zaman almakta bu nedenle yöneticilere çok önemli görevler düşmektedir. Yarın çok geç olabilir yarınları hazırlamak için bugünden çalışmak gerekir. Saygılar sunarım.
Ekleme Tarihi: 08 Nisan 2024 - Pazartesi

ŞEHİRDE YAŞAMAK

 Kıymetli. okuyucularım bugün çok önemli bir konuyu müşavere edelim.

Elbette hepimiz köy kültürünü bilen insanlarız yani, Yani genel anlamda köyde yaşamış köylü çocuklarıyız.

Ancak zaman içerisinde yaşamın kolaylaşması insan akımını ve sirkülasyonu şehirde görmek mümkün. Önceleri belli bölgelerde kozmopolitik yerler vardı. Şimdi ise şehrin kendisi kozmopolitik oldu.

Çünkü yabancıların  ve birbirini tamamlayan İnsanların farklı kentlerden gelip  bir alanda yaşaması, kültür davranış, konuşma, gastronomi, yemek kültürü ve her yerin kendine göre bir yaşam tarzı vardır.

Uyum sağlamak çok zaman almakta bu nedenle yöneticilere çok önemli görevler düşmektedir.

Yarın çok geç olabilir yarınları hazırlamak için bugünden çalışmak gerekir. Saygılar sunarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.