İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

ŞANLIURFA MARKA ŞEHİR NASIL OLDU

Değerli okuyucularım Urfa’yı sevmek lafla değil icraatla oluyor. Size Urfa’yı seven bazı isimler zikredeceğim örnek sayın  Necip Özbek, İsmail Bagıban, Kemal Saraçoğlu, Akif İnan, Dr. Ahmet İnan eski milletvekili sayın Osman Doğan, Faruk Saraç, Baklavacı Şemsettin gibi isimler Urfa'ya hem yatırım hem de manevi katkı sunmuş Urfa'nın tanınmasını sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya kanıtlamış  değerli Urfa sevdalılarıdır. Yanı değerli dostlar Urfa’yı sevmek lafla değil icraatla oluyor., Tabi bunun yanında Urfalı değerli sanatçılarımızda Urfa'nın tanınmasında emekleri olmuştur. Mesela İbrahim Tatlıses, Mehmet Özbek, Mahmut Tuncer. Zekeriya Ünlü, Ferhat Göçer, Yılmaz Güney, Hüseyin Peyda gibi isimlerin Urfa'nın tanınmasında çok önemli  katkıları olmuştur. Elbette bir  şehrin tanınmasında siyasetçilerinde önemli rolü vardır. Mesela  Necmettin Cevheri, Ahmet Eşref Fakıbaba, Kasım Gülpınar, Nihat Çiftçi  gibi isimler halk tarafından çok sevilmiş Urfa sevdalısı diye toplum tarafından konuşulmuştur. Demek ki Urfa’yı sevmek lafla değil icraatla oluyor. Gelin hep birlikte elimizi taşın altına koyalım herkes üzerine düşeni yapsın eleştirmek kolay biz zor olanı başaralım elbette Urfa’ya yatırım yapmış Urfa dışından yatırımcılarda var onlara da gerekli destek ve kolaylık sağlanmalıdır. Urfa tarihiyle kültürüyle örnek bir şehirdir. Hz. İbrahim, Hz. Eyüp halılürahman dergah Urfa kalesi, Göbeklitepe, Harran gelip görülmesi gereken tarih diyarı tarihi canlı görmek isteyen isteyen buyursun. Şanlıurfa'ya gelsin tarhı kültürü gastronomiyi Urfa'da canlı olarak görsün yaşasın ve görmeyenlere anlatsın. Bugün Urfa da çok önemli bir marka olan Necip Özbek restorantı havuzuyla yeşilliğiyle hizmetiyle Urfa'ya yakışır bir mekanda Urfa lezzetlerini görmelerini tavsiye ederim. İnsan aldanır damak aldatmaz sloganıyla hizmet veren Necip Özbek degerli iş insanımıza Urfa ya katkısından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Urfa'ya emeği geçmiş Urfa'ya bir çivi çakmış olan herkese teşekkür ediyorum. Selamlar saygılar gönderiyorum.
Ekleme Tarihi: 19 Nisan 2024 - Cuma

ŞANLIURFA MARKA ŞEHİR NASIL OLDU

Değerli okuyucularım Urfa’yı sevmek lafla değil icraatla oluyor.

Size Urfa’yı seven bazı isimler zikredeceğim örnek sayın  Necip Özbek, İsmail Bagıban, Kemal Saraçoğlu, Akif İnan, Dr. Ahmet İnan eski milletvekili sayın Osman Doğan, Faruk Saraç, Baklavacı Şemsettin gibi isimler Urfa'ya hem yatırım hem de manevi katkı sunmuş Urfa'nın tanınmasını sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya kanıtlamış  değerli Urfa sevdalılarıdır.

Yanı değerli dostlar Urfa’yı sevmek lafla değil icraatla oluyor.,

Tabi bunun yanında Urfalı değerli sanatçılarımızda Urfa'nın tanınmasında emekleri olmuştur. Mesela İbrahim Tatlıses, Mehmet Özbek, Mahmut Tuncer. Zekeriya Ünlü, Ferhat Göçer, Yılmaz Güney, Hüseyin Peyda gibi isimlerin Urfa'nın tanınmasında çok önemli  katkıları olmuştur.

Elbette bir  şehrin tanınmasında siyasetçilerinde önemli rolü vardır.

Mesela  Necmettin Cevheri, Ahmet Eşref Fakıbaba, Kasım Gülpınar, Nihat Çiftçi  gibi isimler halk tarafından çok sevilmiş Urfa sevdalısı diye toplum tarafından konuşulmuştur.

Demek ki Urfa’yı sevmek lafla değil icraatla oluyor.

Gelin hep birlikte elimizi taşın altına koyalım herkes üzerine düşeni yapsın eleştirmek kolay biz zor olanı başaralım elbette Urfa’ya yatırım yapmış Urfa dışından yatırımcılarda var onlara da gerekli destek ve kolaylık sağlanmalıdır.

Urfa tarihiyle kültürüyle örnek bir şehirdir. Hz. İbrahim, Hz. Eyüp halılürahman dergah Urfa kalesi, Göbeklitepe, Harran gelip görülmesi gereken tarih diyarı tarihi canlı görmek isteyen isteyen buyursun.

Şanlıurfa'ya gelsin tarhı kültürü gastronomiyi Urfa'da canlı olarak görsün yaşasın ve görmeyenlere anlatsın.

Bugün Urfa da çok önemli bir marka olan Necip Özbek restorantı havuzuyla yeşilliğiyle hizmetiyle Urfa'ya yakışır bir mekanda Urfa lezzetlerini görmelerini tavsiye ederim.

İnsan aldanır damak aldatmaz sloganıyla hizmet veren Necip Özbek degerli iş insanımıza Urfa ya katkısından dolayı teşekkür ediyorum.

Tüm Urfa'ya emeği geçmiş Urfa'ya bir çivi çakmış olan herkese teşekkür ediyorum. Selamlar saygılar gönderiyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.