İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

Kafam bozuldu

Dünya altın kişileri kaçtı, Dostlar şişledi kaçtı, hayat yoldaşım kaçtı, bundan sonra gülemem ağladım gelemem Gözyaşımı silemem.   Kafam bozuldu dünya gülemem gülemem, Ben hep ağlarım gülemem, kimi ağlattı kaçtı, kimi sızlattı kaçtı, derdim benimle açtı bundan sonra gülemem.   Ağladım gülemedim, Gözyaşımı Silemedim, gülmedim, gülemedim, Kafam bozuldu, dünya gülemem, gülemem hep ağlarım gülemem.
Ekleme Tarihi: 19 Kasım 2022 - Cumartesi

Kafam bozuldu

Dünya altın kişileri kaçtı, Dostlar şişledi kaçtı, hayat yoldaşım kaçtı, bundan sonra gülemem ağladım gelemem Gözyaşımı silemem.

 

Kafam bozuldu dünya gülemem gülemem, Ben hep ağlarım gülemem, kimi ağlattı kaçtı, kimi sızlattı kaçtı, derdim benimle açtı bundan sonra gülemem.

 

Ağladım gülemedim, Gözyaşımı Silemedim, gülmedim, gülemedim, Kafam bozuldu, dünya gülemem, gülemem hep ağlarım gülemem.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.