İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

Hayat hikayesi

Türkmenlerin akıl ermez işine hep sorunlardan akıl gelir başına geçti ömür geçer boşu boşuna ağırdı saçlar böyle boşu boşuna. Celali'yim ne olacak bu Halim birden çektim bak perişan bu halim etrafımda var mı gerçek bir alayım derdimi diyeyim çare olsun o alim. Müslüm usta nedir acaba bu hususta bilen bilmeyen herkes oldu bir usta herkes konuşmasın bu hususta yüce Allah odur lütfen en büyük usta. Bahattin usta yazdı hayat hikayesini çekmeyen ne bilir onun hikayesini ben okudum hayat mektebine okumayan okusun onun hayat hikayesini.
Ekleme Tarihi: 25 Kasım 2022 - Cuma

Hayat hikayesi

Türkmenlerin akıl ermez işine hep sorunlardan akıl gelir başına geçti ömür geçer boşu boşuna ağırdı saçlar böyle boşu boşuna.

Celali'yim ne olacak bu Halim birden çektim bak perişan bu halim etrafımda var mı gerçek bir alayım derdimi diyeyim çare olsun o alim.

Müslüm usta nedir acaba bu hususta bilen bilmeyen herkes oldu bir usta herkes konuşmasın bu hususta yüce Allah odur lütfen en büyük usta.

Bahattin usta yazdı hayat hikayesini çekmeyen ne bilir onun hikayesini ben okudum hayat mektebine okumayan okusun onun hayat hikayesini.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.