İBRAHİM TÜRKMEN
Köşe Yazarı
İBRAHİM TÜRKMEN
 

BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Değerli okuyucularım bilindiği gibi 31Mart belediye seçiminden sonra belediyelerde güzel şeyler olmaya başladı. Demek ki çalışılınca olabiliyor ama dirayet azim ve takibat çok önemli yetkili ve  yönetici işine zamanında gelirse personelde ondan önce gelir. Yanı bir kurumu yönetmek çok önemlidir. Özellikle işini iyi yapan işçilere destek moral ve katkı sunup onları motıve etmek lazımdır. Özellikle Sayın Kasım Gülpınar başkanımız güzel şeyler yapmaya başladı. Taktır ediyorum maaşını hediye etmesi gibi rüşvet alan veren melundur yazısı gibi halktan büyük ilgi görüyor. Özellikle temizlik park bahçe  ve  ilaçlama.  ekıbine sahıp çıkmak gerekir Sayın Nihat Çiftçi başkanımıza da teşekkür ederiz. Karaköprü’de  güzel işler yapılıyor, personele moral gecesi yapılmalı. Biz gazeteci yazar şairlere de da gereken önem verilmedir. Esnaflar pazarlar denetleneli ve özellikle biz vatandaş soruyor programından talepleri ayda bir halk günü toplantısı yapılmalı. Zabıtalar periyodik kontrol yapmalı haftalık aylık ve yıllık planlama oluşturulmalı sosyal belediyecilik sosyal konulara ağırlık verilmeli konser şiir gecesi düzenlenmeli sosyal faaliyetler ağırlık verilmeli. Bize de ne görev düşerse hazırız. Başta Sayın Kasım Gülpınar olmak üzere Nihat Çiftçi başkanımıza da diğer belediye başkanlarımıza da hayırlı çalışmalar dilerim.
Ekleme Tarihi: 17 Nisan 2024 - Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Değerli okuyucularım bilindiği gibi 31Mart belediye seçiminden sonra belediyelerde güzel şeyler olmaya başladı.

Demek ki çalışılınca olabiliyor ama dirayet azim ve takibat çok önemli yetkili ve  yönetici işine zamanında gelirse personelde ondan önce gelir.

Yanı bir kurumu yönetmek çok önemlidir.

Özellikle işini iyi yapan işçilere destek moral ve katkı sunup onları motıve etmek lazımdır.

Özellikle Sayın Kasım Gülpınar başkanımız güzel şeyler yapmaya başladı. Taktır ediyorum maaşını hediye etmesi gibi rüşvet alan veren melundur yazısı gibi halktan büyük ilgi görüyor.

Özellikle temizlik park bahçe  ve  ilaçlama.  ekıbine sahıp çıkmak gerekir Sayın Nihat Çiftçi başkanımıza da teşekkür ederiz. Karaköprü’de  güzel işler yapılıyor, personele moral gecesi yapılmalı.

Biz gazeteci yazar şairlere de da gereken önem verilmedir.

Esnaflar pazarlar denetleneli ve özellikle biz vatandaş soruyor programından talepleri ayda bir halk günü toplantısı yapılmalı.

Zabıtalar periyodik kontrol yapmalı haftalık aylık ve yıllık planlama oluşturulmalı sosyal belediyecilik sosyal konulara ağırlık verilmeli konser şiir gecesi düzenlenmeli sosyal faaliyetler ağırlık verilmeli.

Bize de ne görev düşerse hazırız.

Başta Sayın Kasım Gülpınar olmak üzere Nihat Çiftçi başkanımıza da diğer belediye başkanlarımıza da hayırlı çalışmalar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.