Anasayfa Yazarlar AHMET NAS Yazı Detayı Bu yazı 1778+ kez okundu.
AHMET NAS
Köşe Yazarı
AHMET NAS
 

KUM DÖKERKEN ALTERNATİF DESTEK

            Vücuttaki zararlı atıklar sıvılarla birlikte dışarı çıkar. Bu dezenfekte işlemi su miktarı atık madde miktarına oranla ne kadar fazla olursa o kadar sağlıklıdır. Aksi takdirde böbrek de kum oluşumuna neden olur.             Tecrübeli Doktor Hayrünnisa Hastanesi Acil Hekimi Sn. Celalettin DAĞ’a konu hakkında başvurduğumda şunları söyledi: “Öncelikle hareketsiz kalan kişi de bu rahatsızlığa sık rastlarız, nasıl ki bir elektrik süpürgesinin torbası kir topluyor onu bir yere vurduğumuzda bu kiri atıyorsa böbrek de böyledir, vücut hareket halinde oldukça atıklardan kurtulur sağlıklı olur. Tedavi tek yönlü olmamalı bitkisel destek, spor, ilaç vs. hepsi bir arada kullanılmalıdır.”             Biz de usta doktordan aldığımız bilgiler ışığında; yönlendirdiği noktada yazımızı sürdürelim. Bitkisel destek olarak: Avokado meyvesinin macunu yaprağı suyu her türlü sunumu, mısır püskülünün kaynatılması, maydanoz’un kaynatılması öneriliyor. Bunların hepsi karıştırılarak da kaynatılıp içilebilir.             Şifalı taşların da her hastalığa olduğu gibi böbrek bölgesine de etkisi vardır. Aytaşı tene değdirildiğinde böbrekteki hastalığı çekmektedir. Piyasada aytaşı farklı kalitelerde arz ediliyor. Şifasının tesiri için en kalitelisi tercih edilmelidir. Kaliteli olan aytaşı 200 TL civarında bir fiyata sunuluyor.             Herkesin bildiği yaygın bir gerçek de bol su tüketiminin faydasıdır. Yalnız bu bol su tüketiminden daha tesirli bir yolda; maden suyu tüketmektir. Çünkü zararlı atıkları su 6 saatte ihraç ederken maden suyu 3 saatte ihraç etmektedir.             Bazı uzmanlar önerirken bazı uzmanlarınsa sıcak bakmaması yönünden alkol ile içerisinde yoğun barındırdığı asit miktarıyla başka hastalıkları tetikleyebileceği için limonsa; şehir efsaneleri olarak önerilseler de şüphe teşkil etmektedirler.             Özellikle kadın hastalıkları üzerinde tesiri bilinen Neva makamı da böbrek rahatsızlıkları tedavi de yardımcı bir unsurdur.  Resulullah Efendimiz bu hastalık için şöyle buyuruyor: “Böğür sancısı böbrekteki damardandır. O kımıldadığı zaman, sahibini rahatsız eder. Onun ilacı sıcak bal şerbetidir." 
Ekleme Tarihi: 01 Nisan 2016 - Cuma

KUM DÖKERKEN ALTERNATİF DESTEK

            Vücuttaki zararlı atıklar sıvılarla birlikte dışarı çıkar. Bu dezenfekte işlemi su miktarı atık madde miktarına oranla ne kadar fazla olursa o kadar sağlıklıdır. Aksi takdirde böbrek de kum oluşumuna neden olur.

            Tecrübeli Doktor Hayrünnisa Hastanesi Acil Hekimi Sn. Celalettin DAĞ’a konu hakkında başvurduğumda şunları söyledi: “Öncelikle hareketsiz kalan kişi de bu rahatsızlığa sık rastlarız, nasıl ki bir elektrik süpürgesinin torbası kir topluyor onu bir yere vurduğumuzda bu kiri atıyorsa böbrek de böyledir, vücut hareket halinde oldukça atıklardan kurtulur sağlıklı olur. Tedavi tek yönlü olmamalı bitkisel destek, spor, ilaç vs. hepsi bir arada kullanılmalıdır.”

            Biz de usta doktordan aldığımız bilgiler ışığında; yönlendirdiği noktada yazımızı sürdürelim. Bitkisel destek olarak: Avokado meyvesinin macunu yaprağı suyu her türlü sunumu, mısır püskülünün kaynatılması, maydanoz’un kaynatılması öneriliyor. Bunların hepsi karıştırılarak da kaynatılıp içilebilir.

            Şifalı taşların da her hastalığa olduğu gibi böbrek bölgesine de etkisi vardır. Aytaşı tene değdirildiğinde böbrekteki hastalığı çekmektedir. Piyasada aytaşı farklı kalitelerde arz ediliyor. Şifasının tesiri için en kalitelisi tercih edilmelidir. Kaliteli olan aytaşı 200 TL civarında bir fiyata sunuluyor.

            Herkesin bildiği yaygın bir gerçek de bol su tüketiminin faydasıdır. Yalnız bu bol su tüketiminden daha tesirli bir yolda; maden suyu tüketmektir. Çünkü zararlı atıkları su 6 saatte ihraç ederken maden suyu 3 saatte ihraç etmektedir.

            Bazı uzmanlar önerirken bazı uzmanlarınsa sıcak bakmaması yönünden alkol ile içerisinde yoğun barındırdığı asit miktarıyla başka hastalıkları tetikleyebileceği için limonsa; şehir efsaneleri olarak önerilseler de şüphe teşkil etmektedirler.

            Özellikle kadın hastalıkları üzerinde tesiri bilinen Neva makamı da böbrek rahatsızlıkları tedavi de yardımcı bir unsurdur.  Resulullah Efendimiz bu hastalık için şöyle buyuruyor: “Böğür sancısı böbrekteki damardandır. O kımıldadığı zaman, sahibini rahatsız eder. Onun ilacı sıcak bal şerbetidir." 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.