Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

TARAFSIZ AMA GERÇEK ŞANLIURFASPORLU

Şanlıurfa spor son bir aydır, hemen hemen her gün kedinden söz ettirmeye devam ediyor. Şanlıurfa sporumuzu internet ve Televizyonlardan takip edenleri takip etmekteyim. Şanlıurfa sporumuzla ilgili yapılan olumsuz yorumları Şanlıurfa sporun Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa sporun Çiçeği burnunda Tecrübeli Teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, Taraftarı ve özellikle Sahada rüştünü ispat eden, Futbolcu kardeşlerim tüm spor camiasına gereken cevabı verdiler. Şimdi gelelim olumsuzluklardan sihirli değnek mi Şanlıurfa spor başarıdan başarıya koşuyor. Şanlıurfa spor her iki kulvarda (Lig ve Kupa) da kendinden emin olarak ilerliyor. Şanlıurfa spor Kupanın ikinci karşılaşmasının komşu il Gaziantep deplasmanında Süper Lig ekip Gaziantep sporu farklı mağlup ederek kupada da var olduğunu göstermek istedi.  Buna bazı spor çevreleri inanmadı hata ve hata tesadüf diyen oldu. Şanlıurfa spor ligdeki konumu iyi olmadığını beyan ederek bu kanıya vardıklarını söylediler. Ben bunun öyle olmadığını söylememe rağmen, önünde Ligde Lider Bolu spor ve ardında da Ziraat Türkiye kupasında Avrupa Fatihlerinden Osmanlı spor vardı. Bu iki karşılaşmayı da kazasız atlatınca Şanlıurfa spora bir şeyler olmuş bu Şanlıurfa spor gerçekten, kendinden emin bir takım olmuştur denmeye başlandı. Şanlıurfa sporda çoğalan bir futbolcu grubu yok bilakis eksilen futbolcu sayısı bulunmaktadır. Yani yolcu olan bazı futbolcular bulunmaktadır. Şanlıurfa spor takımı esilmesine rağmen, kazanıyorsa Ligin ikinci devresinde bambaşka bir Şanlıurfa spor göreceğiz. Kazanmayı bize yaşatan Onursal başkanımız Faruk Çelik, Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Şanlıurfa spor Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağıban’a, Şanlıurfa spor Teknik Ekibine, Şanlıurfa sporlu Futbolculara teşekkürleri mi bir borç bilerek, özellikle Taraftarımıza şükranlarımı sunarım. Şanlıurfa spor şahlandıkça şahlanacaktır. Bu lig kendine dor gelecektir. Şanlıurfa spor emin ellerde olduğunu vurgulayan isterim. Sporu ve Futbolu çok çok severim? Futbolcu bir aileden gelmekteyim?  Tabi ki her zaman olduğu gibi Şanlıurfa sporluyum! Futbol ve Spor benim hayatımın en önemli parçasını oluşturmaktadır?  Her zaman olduğu gibi ben Spor Yazarı & Gazeteci olmam hasebiyle yazılarımda şeffaf olmaya gayret göstermekteyim.  Ama…  Her zaman bir parça Şanlıurfa sporluyumdur. Bunu buradan yansıtmak istedim.   Bir başka yazımda buluşmak üzere diyerek hoşçakalın.
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2016 - Pazar

TARAFSIZ AMA GERÇEK ŞANLIURFASPORLU

Şanlıurfa spor son bir aydır, hemen hemen her gün kedinden söz ettirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa sporumuzu internet ve Televizyonlardan takip edenleri takip etmekteyim.

Şanlıurfa sporumuzla ilgili yapılan olumsuz yorumları Şanlıurfa sporun Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa sporun Çiçeği burnunda Tecrübeli Teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, Taraftarı ve özellikle Sahada rüştünü ispat eden, Futbolcu kardeşlerim tüm spor camiasına gereken cevabı verdiler.

Şimdi gelelim olumsuzluklardan sihirli değnek mi Şanlıurfa spor başarıdan başarıya koşuyor. Şanlıurfa spor her iki kulvarda (Lig ve Kupa) da kendinden emin olarak ilerliyor.

Şanlıurfa spor Kupanın ikinci karşılaşmasının komşu il Gaziantep deplasmanında Süper Lig ekip Gaziantep sporu farklı mağlup ederek kupada da var olduğunu göstermek istedi.

 Buna bazı spor çevreleri inanmadı hata ve hata tesadüf diyen oldu.

Şanlıurfa spor ligdeki konumu iyi olmadığını beyan ederek bu kanıya vardıklarını söylediler. Ben bunun öyle olmadığını söylememe rağmen, önünde Ligde Lider Bolu spor ve ardında da Ziraat Türkiye kupasında Avrupa Fatihlerinden Osmanlı spor vardı. Bu iki karşılaşmayı da kazasız atlatınca Şanlıurfa spora bir şeyler olmuş bu Şanlıurfa spor gerçekten, kendinden emin bir takım olmuştur denmeye başlandı.

Şanlıurfa sporda çoğalan bir futbolcu grubu yok bilakis eksilen futbolcu sayısı bulunmaktadır. Yani yolcu olan bazı futbolcular bulunmaktadır. Şanlıurfa spor takımı esilmesine rağmen, kazanıyorsa Ligin ikinci devresinde bambaşka bir Şanlıurfa spor göreceğiz.

Kazanmayı bize yaşatan Onursal başkanımız Faruk Çelik, Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Şanlıurfa spor Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağıban’a, Şanlıurfa spor Teknik Ekibine, Şanlıurfa sporlu Futbolculara teşekkürleri mi bir borç bilerek, özellikle Taraftarımıza şükranlarımı sunarım.

Şanlıurfa spor şahlandıkça şahlanacaktır. Bu lig kendine dor gelecektir. Şanlıurfa spor emin ellerde olduğunu vurgulayan isterim.

Sporu ve Futbolu çok çok severim?

Futbolcu bir aileden gelmekteyim?

 Tabi ki her zaman olduğu gibi Şanlıurfa sporluyum!

Futbol ve Spor benim hayatımın en önemli parçasını oluşturmaktadır?

 Her zaman olduğu gibi ben Spor Yazarı & Gazeteci olmam hasebiyle yazılarımda şeffaf olmaya gayret göstermekteyim.

 Ama…

 Her zaman bir parça Şanlıurfa sporluyumdur. Bunu buradan yansıtmak istedim.

  Bir başka yazımda buluşmak üzere diyerek hoşçakalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.