Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

TAKIMLARIMIZ GALİBİYETİ BULAMADILAR

Şanlıurfa spor ve Karaköprü Belediye spor ilk kez Cumartesi günü lig karşılaşmalarına çıktı. Şanlıurfa spor deplasmanda Batı Karadeniz’in temsilcilerinden Düzce spora konuk olurken, Karaköprü Belediye spor ise kendi evinde kendisi gibi İlçe Belediye takımı olan, 1954 Kelkit Belediye sporu konuk etti. Şanlıurfa spor Karadeniz deplasmanında 18 Temmuz Stadında Düzce spor karşısında iyi futbol sergilemesine rağmen, gol bölgelerinde etkili olamadı. Şanlıurfa spor zaman, zaman gol bölgesinde Behlül ile sonuca gitmeye çalıştı. Ama… Sarı – Yeşilli ekip skoru değiştirecek neticeyi yani gol sesi çıkmadı. Lider Şanlıurfa spor ligin 10. haftasını da kayıpsız kapatarak, koltuğunu korumasını bildi. Lider Şanlıurfa spor namağlup unvanını koruyarak 11. Haftaya kendi evinde Ege Bölgemizin Temsilcisi Menemen Futbol Kulübünü konuk edecek. Şanlıurfa spora latife olacak şekilde bir kelime olan güzel yemeklerimizden bahsederek, inşallah güzel Menemen’i yiyerek, liderlik puanını yükselterek, namağlup unvanını korumuş olur. Şanlıurfa spor taraftarlarımızı duyar gibi oluyorum? Abi Ege Menemen’i soğanlı mı olacak, yoksa soğansız mı olacak? Kardeşlerim ben bilmem soğanlı mı soğansız mı benim bildiğim Şanlıurfa spora altın değerinde üç puan onu sahada görmek isterim. Ben tabi ki soğanız Menemen’i tercih ederim. Güzel latifeleri geride bıraktıktan sonra Karaköprü Belediye spora dönemim. Karaköprü Belediye spor Cumartesi günü kendi evinde 1954 Kelkit Belediye sporu konuk ederek, puanları kardeşçe pay ettiler. Şanlıurfa spor Menemen karşılaşmasından önce 19 Eylül 2022 Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında kendi evinde Karaman sporu konuk edecektir. Şanlıurfa sporumuza her iki kulvarda da Yeniurfa Gazetesi spor birimi olarak başarılar dileriz. Karaköprü Belediye spor ligin sekizinci haftasında deplasmanda Karadeniz temsilcisi Yomra spora konuk olacak. Bu karşılaşmadan önce 19 Eylül 2022 Çarşamba günü Türk futbolunun köklü ekiplerinde İzmir’in bir diğer temsilcisi Göztepe spora Ziraat Türkiye kupasında misafiri olacak. Karaköprü Belediye sporumuza her iki karşılaşmada da Yeniurfa Gazetesi spor birimi olarak başarılar dileriz.
Ekleme Tarihi: 18 Ekim 2022 - Salı

TAKIMLARIMIZ GALİBİYETİ BULAMADILAR

Şanlıurfa spor ve Karaköprü Belediye spor ilk kez Cumartesi günü lig karşılaşmalarına çıktı.

Şanlıurfa spor deplasmanda Batı Karadeniz’in temsilcilerinden Düzce spora konuk olurken, Karaköprü Belediye spor ise kendi evinde kendisi gibi İlçe Belediye takımı olan, 1954 Kelkit Belediye sporu konuk etti.

Şanlıurfa spor Karadeniz deplasmanında 18 Temmuz Stadında Düzce spor karşısında iyi futbol sergilemesine rağmen, gol bölgelerinde etkili olamadı. Şanlıurfa spor zaman, zaman gol bölgesinde Behlül ile sonuca gitmeye çalıştı.

Ama…

Sarı – Yeşilli ekip skoru değiştirecek neticeyi yani gol sesi çıkmadı.

Lider Şanlıurfa spor ligin 10. haftasını da kayıpsız kapatarak, koltuğunu korumasını bildi.

Lider Şanlıurfa spor namağlup unvanını koruyarak 11. Haftaya kendi evinde Ege Bölgemizin Temsilcisi Menemen Futbol Kulübünü konuk edecek. Şanlıurfa spora latife olacak şekilde bir kelime olan güzel yemeklerimizden bahsederek, inşallah güzel Menemen’i yiyerek, liderlik puanını yükselterek, namağlup unvanını korumuş olur.

Şanlıurfa spor taraftarlarımızı duyar gibi oluyorum?

Abi Ege Menemen’i soğanlı mı olacak, yoksa soğansız mı olacak?

Kardeşlerim ben bilmem soğanlı mı soğansız mı benim bildiğim Şanlıurfa spora altın değerinde üç puan onu sahada görmek isterim.

Ben tabi ki soğanız Menemen’i tercih ederim.

Güzel latifeleri geride bıraktıktan sonra Karaköprü Belediye spora dönemim. Karaköprü Belediye spor Cumartesi günü kendi evinde 1954 Kelkit Belediye sporu konuk ederek, puanları kardeşçe pay ettiler.

Şanlıurfa spor Menemen karşılaşmasından önce 19 Eylül 2022 Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında kendi evinde Karaman sporu konuk edecektir.

Şanlıurfa sporumuza her iki kulvarda da Yeniurfa Gazetesi spor birimi olarak başarılar dileriz.

Karaköprü Belediye spor ligin sekizinci haftasında deplasmanda Karadeniz temsilcisi Yomra spora konuk olacak. Bu karşılaşmadan önce 19 Eylül 2022 Çarşamba günü Türk futbolunun köklü ekiplerinde İzmir’in bir diğer temsilcisi Göztepe spora Ziraat Türkiye kupasında misafiri olacak.

Karaköprü Belediye sporumuza her iki karşılaşmada da Yeniurfa Gazetesi spor birimi olarak başarılar dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.