Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

SPOR PROGRAMINDA, KALİTE

Şanlıurfa da spor anlamında hemen, hemen hiç program ve spor gazetesi yok iken ben, Türkiye'nin ilk yerel televizyonu, (ŞRT) de Mustafa Keşküş'ün büyük destekleriyle o zaman spor programı yapıyordum. Sporcu bir Aileden gelmem münasebetiyle spor alanında birçok gazeteden sonra şimdide Yeniurfa Gazetesinde sporsever, Şanlıurfa halkına hizmet vermeye devam etmekteyim. Şanlıurfa benim anlattığım yıllardan sonra tüm alanlarda olduğu gibi TV yayıncılığı ve gazete anlamında da çok yol aldı. Yıllar içersinde daha sonraları kurulan diğer Yerel TV'ler ve gazetelerin bu alandaki hizmetlerini göz ardı etmek nankörlük olur.Özellikle Şanlıurfanın uyduda hizmet yapan Kanalurfa Televizyonu son zamanlarda Şanlıurfa'nın büyük bir eksikliği olan spor programcılığı alanında bu eksikliği, Arif Faraç'ın yaptığı Spor zirvesi isimli programla doldurdu. Ali Cizmecioğlu ile sundukları program her hafta reytingleri tavan yapıyor. Bu alanda, Sayın Arif Faraç, güzel bir spor programın icra ederek tüm,Şanlıurfalı spor severlere hizmet yapmaktadır. Arif Faraç'la benimde görsel yayın yokken, yani işitsel "RADYO" Yayınlarında görev beraberliğimiz oldu. Kanalurfa Televizyonunda "SPOR ZİRVESİ' Arif Faraç kardeşim bu alanda boş olan büyük bir eksikliği doldurmaktadır. Her hafta sıkı bir şekilde takip etmeye çalıştığım, Spor Zirvesi bu haftada Şanlıurfa'nın gündemini belirleyecek. Şanlıurfa daki spor programlarında en çok beğendiğim programlarda biri olan "SPOR ZİRVESİNİ" sizde sanırım çok beğenmektesiniz.Şanlıurfaspor'un tarihinde en büyük başarılardan birine imza atan, Büyük Başkan Kemal Saraçoğlu, bu hafta Pazartesi günü Arif Faraç'ın sunacağı Spor Zirvesine konuk olacak, öyle sanıyorum ki, Saraçoğlu Şanlıurfaspor'un yaklaşan kongresi ile ilgili, Faraç'a çarpıcı açıklamalarda bulunacak ve aday olup olmayacağı konusunda da açıklama yapacak.Şanlıurfa'nın ilk yerel uydu kanalı, Kanalurfa Televizyonunu bize ve Şanlıurfalılara böyle güzel program izlettikleri için teşekkürlerimi sunuyor, ve Spor Zirvesi programının yapımcısı, Arif Faraç ile, her zaman çarpıcı tespitleri ve konukları terleten soruları ile, Ali Çizmecioğlu'nu kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 16 Mayıs 2014 - Cuma

SPOR PROGRAMINDA, KALİTE

Şanlıurfa da spor anlamında hemen, hemen hiç program ve spor gazetesi yok iken ben, Türkiye'nin ilk yerel televizyonu, (ŞRT) de Mustafa Keşküş'ün büyük destekleriyle o zaman spor programı yapıyordum.
Sporcu bir Aileden gelmem münasebetiyle spor alanında birçok gazeteden sonra şimdide Yeniurfa Gazetesinde sporsever, Şanlıurfa halkına hizmet vermeye devam etmekteyim.
Şanlıurfa benim anlattığım yıllardan sonra tüm alanlarda olduğu gibi TV yayıncılığı ve gazete anlamında da çok yol aldı. Yıllar içersinde daha sonraları kurulan diğer Yerel TV'ler ve gazetelerin bu alandaki hizmetlerini göz ardı etmek nankörlük olur.
Özellikle Şanlıurfanın uyduda hizmet yapan Kanalurfa Televizyonu son zamanlarda Şanlıurfa'nın büyük bir eksikliği olan spor programcılığı alanında bu eksikliği, Arif Faraç'ın yaptığı Spor zirvesi isimli programla doldurdu. Ali Cizmecioğlu ile sundukları program her hafta reytingleri tavan yapıyor.
Bu alanda, Sayın Arif Faraç, güzel bir spor programın icra ederek tüm,Şanlıurfalı spor severlere hizmet yapmaktadır.
Arif Faraç'la benimde görsel yayın yokken, yani işitsel "RADYO" Yayınlarında görev beraberliğimiz oldu.
Kanalurfa Televizyonunda "SPOR ZİRVESİ' Arif Faraç kardeşim bu alanda boş olan büyük bir eksikliği doldurmaktadır.
Her hafta sıkı bir şekilde takip etmeye çalıştığım, Spor Zirvesi bu haftada Şanlıurfa'nın gündemini belirleyecek.
Şanlıurfa daki spor programlarında en çok beğendiğim programlarda biri olan "SPOR ZİRVESİNİ" sizde sanırım çok beğenmektesiniz.
Şanlıurfaspor'un tarihinde en büyük başarılardan birine imza atan, Büyük Başkan Kemal Saraçoğlu, bu hafta Pazartesi günü Arif Faraç'ın sunacağı Spor Zirvesine konuk olacak, öyle sanıyorum ki, Saraçoğlu Şanlıurfaspor'un yaklaşan kongresi ile ilgili, Faraç'a çarpıcı açıklamalarda bulunacak ve aday olup olmayacağı konusunda da açıklama yapacak.
Şanlıurfa'nın ilk yerel uydu kanalı, Kanalurfa Televizyonunu bize ve Şanlıurfalılara böyle güzel program izlettikleri için teşekkürlerimi sunuyor, ve Spor Zirvesi programının yapımcısı, Arif Faraç ile, her zaman çarpıcı tespitleri ve konukları terleten soruları ile, Ali Çizmecioğlu'nu kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.