Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

Şimdi sahne zamanı

Ligin 14. Haftasında 11 Nisan Stadyumunda oynanan Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk yarıda rakip takıma oranla daha baskılı ve atak bir futbol sahaya yansıtan sarı yeşilli temsilcimiz penaltı bile kanmasına rağmen değerlendiremeyince ikinci yarıda kalesinde gol görerek başlamak zorunda kalmıştı. Son dakikada gelen Şanlıurfaspor golü olmasa idi işler daha da zor olacaktı. Bu hafta yine sarı yeşilli temsilcimizi zor bir karşılaşma bekliyor olacak. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde alınan 1-1 beraberlikten sonra bu hafta deplasmanda oynanacak olan karşılaşma gözlerini çevirmiş durumda. Tokat spor her ne kadar ligin son sırasında yer alan bir ekip olmuş olsa da yine de dikkatli olmak zorundayız. Bu ligde kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Zira bakıyorsunuz son sıralarda bulunan bir takım ilk sıralarda bulunan bir takımı yenebiliyor. Bu yüzden çok dikkat edilmesi gereken bir karşılaşma durumunda. Ligde üst üste galibiyetler almaya başlasak inanın bu futbolcuların ve yeni teknik direktörümüz Ali Tandoğan’ın moral ve motivasyonu fazlasıyla yerine gelmiş olacak. Alınacak olan galibiyetler serisi şampiyonluk şansımızı da üst sıralarda ki yerimizi de garantilemiş olacak. Şanlıurfaspor’da geçen hafta son dakikalarda görülen kırmızı kartlar nedeniyle da kadroda eksiklik var. İnşallah eksik futbolcuların yerine kadroda yer alacak olan futbolcular iyi bir performans sergileyerek takıma katkıda bulunurlar.
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2018 - Pazar

Şimdi sahne zamanı

Ligin 14. Haftasında 11 Nisan Stadyumunda oynanan Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk yarıda rakip takıma oranla daha baskılı ve atak bir futbol sahaya yansıtan sarı yeşilli temsilcimiz penaltı bile kanmasına rağmen değerlendiremeyince ikinci yarıda kalesinde gol görerek başlamak zorunda kalmıştı.

Son dakikada gelen Şanlıurfaspor golü olmasa idi işler daha da zor olacaktı.

Bu hafta yine sarı yeşilli temsilcimizi zor bir karşılaşma bekliyor olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde alınan 1-1 beraberlikten sonra bu hafta deplasmanda oynanacak olan karşılaşma gözlerini çevirmiş durumda.

Tokat spor her ne kadar ligin son sırasında yer alan bir ekip olmuş olsa da yine de dikkatli olmak zorundayız.

Bu ligde kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Zira bakıyorsunuz son sıralarda bulunan bir takım ilk sıralarda bulunan bir takımı yenebiliyor. Bu yüzden çok dikkat edilmesi gereken bir karşılaşma durumunda.

Ligde üst üste galibiyetler almaya başlasak inanın bu futbolcuların ve yeni teknik direktörümüz Ali Tandoğan’ın moral ve motivasyonu fazlasıyla yerine gelmiş olacak.

Alınacak olan galibiyetler serisi şampiyonluk şansımızı da üst sıralarda ki yerimizi de garantilemiş olacak.

Şanlıurfaspor’da geçen hafta son dakikalarda görülen kırmızı kartlar nedeniyle da kadroda eksiklik var. İnşallah eksik futbolcuların yerine kadroda yer alacak olan futbolcular iyi bir performans sergileyerek takıma katkıda bulunurlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.