Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPORDA NELER OLUYOR

Şanlıurfa spor haftalardır kötü gidişini iyi hoca görünümlü (Tecrübe) zannettiğimiz Hocası Mustafa Kemal Kılıç’a kesti. Şanlıurfa spor için söyle sezon başı ve şua’na kadar olan bölüme bakalım. Şanlıurfa spor yine kötü giderken, yönetim hem maddi ve hem de teknik ekip değişikliği aynı anda geldi. Ünal Karaman’a (11. Hafta Denizlispor’a mağlup olurken) yol verirken, yerine tecrübeli Mustafa Kemal Kılıç getirildi. Herkes Şanlıurfa spor’a bir şeyler olduğunu ima ederken, ben ve bazı basında hizmet veren kardeşlerimiz ve ağabeylerim bu Mustafa Kemal Kılıç ile yola çıkılmaz diyorduk. Bazı spor adamları yani spordan gelenler bize hak verirken, reklamı ve tatlı sözü sevenler spora mavi boncuk dağıtmaya devam ettiler. Oysaki Şanlıurfa sporun iyi gidişatı. Şanlıurfa spor’un Onursal Başkanı Faruk Çelik, Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve Şanlıurfa spor Yönetim kurulu üyelerini büyük katkı yaptıkları için takım başarılı oldu. Bu başarı teknik ekip değişikliğine denk gelmesi neticesinde olduklarını zannedenler. Takke düşüp kel görünene kadardır. Mustafa Kemal Kılıç tecrübesiz olduğunu Göztepe maçında galip olmasına rağmen son 20 dakika içinde çok çok tecrübeli Okan Buruk’un akılıca davranarak tecrübeli zannettiğimiz Şanlıurfa spor hocası Mustafa kemal Kılıç’ı oyundan ihraç edene kadardır. Okan Buruk aklını kullanarak uzatmadan 2-0 mağlup girmesine rağmen 2-2 beraberliği yakalamasını bildi. Şanlıurfa spor Teknik direktörü bu karşılaşmadan sonra 4 Maç sahalardan men cezası alarak takıma büyük zarar vermiştir. Şanlıurfa spor bir önce yoğun yağış olmasına rağmen sahadan Adana Demirspor karşısına 1-0 önde ayrılıyor. Bu maçın kalan süresi bir gün sonra yani cumartesi günü çok güzel bir havada kalan sürede maçada devam edilmektedir. Şanlıurfa spor bu maçın sonunda ne oldu derseniz sahadan 1-2’lik skorla Adana Demirspor’a mağlup oldu. Şanlıurfa spor,  Adana Demir spor maçı sonrası pek yakışıklı kurt hocasına yol vermek zorunda kaldı. Şanlıurfa da ayaklı gazetecilerden edinilen ve söylentilere göre Elazığ sporun eski Teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu getilirmiştir. Bu yazımı yazdığım sırada olanlardır
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2017 - Pazar

ŞANLIURFASPORDA NELER OLUYOR

Şanlıurfa spor haftalardır kötü gidişini iyi hoca görünümlü (Tecrübe) zannettiğimiz Hocası Mustafa Kemal Kılıç’a kesti.

Şanlıurfa spor için söyle sezon başı ve şua’na kadar olan bölüme bakalım. Şanlıurfa spor yine kötü giderken, yönetim hem maddi ve hem de teknik ekip değişikliği aynı anda geldi. Ünal Karaman’a (11. Hafta Denizlispor’a mağlup olurken) yol verirken, yerine tecrübeli Mustafa Kemal Kılıç getirildi. Herkes Şanlıurfa spor’a bir şeyler olduğunu ima ederken, ben ve bazı basında hizmet veren kardeşlerimiz ve ağabeylerim bu Mustafa Kemal Kılıç ile yola çıkılmaz diyorduk.

Bazı spor adamları yani spordan gelenler bize hak verirken, reklamı ve tatlı sözü sevenler spora mavi boncuk dağıtmaya devam ettiler.

Oysaki Şanlıurfa sporun iyi gidişatı. Şanlıurfa spor’un Onursal Başkanı Faruk Çelik, Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve Şanlıurfa spor Yönetim kurulu üyelerini büyük katkı yaptıkları için takım başarılı oldu.

Bu başarı teknik ekip değişikliğine denk gelmesi neticesinde olduklarını zannedenler. Takke düşüp kel görünene kadardır. Mustafa Kemal Kılıç tecrübesiz olduğunu Göztepe maçında galip olmasına rağmen son 20 dakika içinde çok çok tecrübeli Okan Buruk’un akılıca davranarak tecrübeli zannettiğimiz Şanlıurfa spor hocası Mustafa kemal Kılıç’ı oyundan ihraç edene kadardır. Okan Buruk aklını kullanarak uzatmadan 2-0 mağlup girmesine rağmen 2-2 beraberliği yakalamasını bildi.

Şanlıurfa spor Teknik direktörü bu karşılaşmadan sonra 4 Maç sahalardan men cezası alarak takıma büyük zarar vermiştir.

Şanlıurfa spor bir önce yoğun yağış olmasına rağmen sahadan Adana Demirspor karşısına 1-0 önde ayrılıyor. Bu maçın kalan süresi bir gün sonra yani cumartesi günü çok güzel bir havada kalan sürede maçada devam edilmektedir. Şanlıurfa spor bu maçın sonunda ne oldu derseniz sahadan 1-2’lik skorla Adana Demirspor’a mağlup oldu.

Şanlıurfa spor,  Adana Demir spor maçı sonrası pek yakışıklı kurt hocasına yol vermek zorunda kaldı.

Şanlıurfa da ayaklı gazetecilerden edinilen ve söylentilere göre Elazığ sporun eski Teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu getilirmiştir. Bu yazımı yazdığım sırada olanlardır

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.