Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR’DA KAÇINCI HÜSEYİN DAĞ DÖNEMİ!

Şanlıurfaspor bu sezon çok iyi transferler yapmasına karşılık istenilen başarıyı sergileyemedi. Bu vesileyle Şanlıurfa sporumuzun kısaca tarihini ele alarak kısa bir gezinti yapmak isterim. Şanlıurfa spor kuruluşundan beri zaman, zaman hoca boşluğu yaşamıştır. Şanlıurfa spor da kötü gittiği anda her zaman rahmetlik Nejat hoca göreve hazır olarak hizmet verirdi. Kötü zamanlarında Şanlıurfa sporun tesisleşmesi dahi yoktu. Şanlıurfa spor kiralık bir dairede ve anlaşmalı bir lokantada da yemek ihtiyacını giderirken zamanı kastetmekteyim. O zamanlar bile Şanlıurfa’nın öz evladı sahiplenirdi. YANİ HER ZAMAN ŞANLIURFALI ÖZ EVLATLAR SAHİPLENİRDİ Şanlıurfa spor bu kadar yoksun durumda iken dahi Şanlıurfa sporun alt yapısında Futbolcu üretilmekteydi. Bir çırpıda sayabilirim Urfalı futbolcuları Ahmet Çelik(Kürt Ahmet), Küçük Recep, Büyük Recep, Mahmut Canbeyli (Tepe), İhsan Karabulut, Mahmut Kutluay ve Nedim  olmak üzere aklıma bir anda gelenler. Şanlıurfa sporu kötü gidişinde Nejat hocanın ebediyete intikalinden sonra yeni Nejat hoca olarak, Hüseyin Dağ’ı görmeye başladık. Yakın bir zaman oluyor, 10 ve ya 12 yıl önce yine Şanlıurfa spor kötü giderken, hoca değişikliği zuhur eyledi. Takımın başına Hüseyin hoca geç, hoca çok başarılı sonuçlar almışken, yabancı hayranlığından dolayı hocamız olan Hüseyin Dağ’a kenara geçmesini istedik. O yıl yine başarıyı Kayseri Erciyes spora kaptırdık. Yine fazla ayrıntıya girmeden, bu kez takımın başına birkaç maçtan sonra Hüseyin Dağ’ı Teknik direktör olarak getirdik. İnanın çok sevinemedim. Tarih tekerrürden ibarettir. Bu sefer hatalara düşmeyiz. Şanlıurfa sporumuza gereken kanı ve canı verecek olan Şanlıurfalı Teknik direktörümüz Hüseyin Dağ’a verilsin. Bakın başarı nasıl kendiliğinden gelir. Lütfen HÜSEYİN DAĞ’IN ŞANSINI UZATALIM KISA OLMASIN. Üstüne basa, basa ve büyük harflerle yazdım. Çok dönemler gördüm bu sefer inşallah uzun soluklu olur ve başarıyı görürüz.
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2015 - Perşembe

ŞANLIURFASPOR’DA KAÇINCI HÜSEYİN DAĞ DÖNEMİ!

Şanlıurfaspor bu sezon çok iyi transferler yapmasına karşılık istenilen başarıyı sergileyemedi.

Bu vesileyle Şanlıurfa sporumuzun kısaca tarihini ele alarak kısa bir gezinti yapmak isterim.

Şanlıurfa spor kuruluşundan beri zaman, zaman hoca boşluğu yaşamıştır.

Şanlıurfa spor da kötü gittiği anda her zaman rahmetlik Nejat hoca göreve hazır olarak hizmet verirdi. Kötü zamanlarında Şanlıurfa sporun tesisleşmesi dahi yoktu. Şanlıurfa spor kiralık bir dairede ve anlaşmalı bir lokantada da yemek ihtiyacını giderirken zamanı kastetmekteyim. O zamanlar bile Şanlıurfa’nın öz evladı sahiplenirdi.

YANİ HER ZAMAN ŞANLIURFALI ÖZ EVLATLAR SAHİPLENİRDİ

Şanlıurfa spor bu kadar yoksun durumda iken dahi Şanlıurfa sporun alt yapısında Futbolcu üretilmekteydi. Bir çırpıda sayabilirim Urfalı futbolcuları Ahmet Çelik(Kürt Ahmet), Küçük Recep, Büyük Recep, Mahmut Canbeyli (Tepe), İhsan Karabulut, Mahmut Kutluay ve Nedim  olmak üzere aklıma bir anda gelenler.

Şanlıurfa sporu kötü gidişinde Nejat hocanın ebediyete intikalinden sonra yeni Nejat hoca olarak, Hüseyin Dağ’ı görmeye başladık. Yakın bir zaman oluyor, 10 ve ya 12 yıl önce yine Şanlıurfa spor kötü giderken, hoca değişikliği zuhur eyledi.

Takımın başına Hüseyin hoca geç, hoca çok başarılı sonuçlar almışken, yabancı hayranlığından dolayı hocamız olan Hüseyin Dağ’a kenara geçmesini istedik. O yıl yine başarıyı Kayseri Erciyes spora kaptırdık.

Yine fazla ayrıntıya girmeden, bu kez takımın başına birkaç maçtan sonra Hüseyin Dağ’ı Teknik direktör olarak getirdik.

İnanın çok sevinemedim. Tarih tekerrürden ibarettir.

Bu sefer hatalara düşmeyiz.

Şanlıurfa sporumuza gereken kanı ve canı verecek olan Şanlıurfalı Teknik direktörümüz Hüseyin Dağ’a verilsin. Bakın başarı nasıl kendiliğinden gelir.

Lütfen HÜSEYİN DAĞ’IN ŞANSINI UZATALIM KISA OLMASIN.

Üstüne basa, basa ve büyük harflerle yazdım.

Çok dönemler gördüm bu sefer inşallah uzun soluklu olur ve başarıyı görürüz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.