Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPORDA KABÜSLAR, AZDA OLSA DAĞILDI GİBİ!

29 Nisan 2016 (29 Nisan 1916 Tarih) Kut’ül Amare Zaferi’ni 100. Yıllını kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Osmanlı İmparatorluğu 29 Nisan 1916 Yılında şuanda Irak’ın Sınırları içinde bulunan Kut (Bölgesinde) İlinde İngilizlere karşı kazandığımız en büyük zaferlerden biridir. Bu zaferde Annemin Amcaların iki tanesi orduda görev alarak, bu muharebede şehit düşmüşlerdir.  Kut’ül Amare’nin hem Ülkem hem de dayı tarafım için büyük önem arz etmektedir. Vatanımıza Milletimize kutlu olsun.                                 Kut’ül Amare Zaferi’ni spor yazılarım yani Şanlıurfa sporun sezonu sona erdiği zaman geniş bir şekilde ve Annemden aldığım bilgi ışığında yazıma yer vereceğim.                                    02 Mayıs 2016 Salı’yı, Çarşamba gününe bağlayan gece MİRAÇ KANDİL gecesidir. Bu Faziletli gecenin sabahını mutlaka Oruçlu ve Gecesini ibadetle yad etmek gerekir.                 Bu güzel kutlu günün Tüm İslam Âlemine, Türkiye’mize ve Şanlıurfa’mıza hayırlara vesile olmasın Yüce Mevlam’dan niyaz ederim.                                 Güzelim Faziletlerden bahsettikten sonra Allahın izniyle Şanlıurfa sporumuz bu sezon PTT 1.Ligde kalacağa benziyor.                                 Yani kabus görmeler azalmış gibidir.                                 Şanlıurfa spor kendi evinde geçtiğimiz hafta içi Karademir Karabük spora istenmedik bir şekilde mağlup olarak boynu bükük sahadan ayrıldı.                                 Şanlıurfa spor bir hafta içi maçında İzmir’in efelerini yani Altınordu sporu konuk etti. Sarı yeşilli takım efelenmeye çalışan, Altınordu sporu daha maçın ilk devresinde 2-0’lık üstünlük sağlayarak ilk devreyi soyunma odasına gitti.                                 Şanlıurfa spor maçın ikinci devresinde oyun üstünlüğünü elinde bulunurken, karşılaşma bu şekilde sonuçlanacağını beklerken, uzatmanın son saniyelerinde konuk ekibin golü geldi. Şanlıurfa spor sahadan Altınordu’nun altınlarını elinden alarak rahatladı.                                 Bu sonuçla Şanlıurfa spor haftalardır kabuslarını bu sonuçla dindirmiş oldu.                                 Bu karşılaşmaya Güney ekiplerinde Adana Demir Sporun çiçeği burnunda taze “Deneyimli” hocası Yılmaz Vural’da izledi.                                 Şanlıurfa spor Cumartesi günü Elazığ spor Deplasmanına giderek, kazanmak istiyor. Tüm taraftarların Cumartesi günü Saat 16.30’da oynanacak olan Elazığ spor-Şanlıurfa spor stadı olan Atatürk stadında hazır bulunmalarıdır.                                 Ligde Kalma mücadelesi veren, ŞANLIURFA SPORUMUZA başarılar dileriz.                                 Kabuslar dağılır gibi oldu.
Ekleme Tarihi: 01 Mayıs 2016 - Pazar

ŞANLIURFASPORDA KABÜSLAR, AZDA OLSA DAĞILDI GİBİ!

29 Nisan 2016 (29 Nisan 1916 Tarih) Kut’ül Amare Zaferi’ni 100. Yıllını kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Osmanlı İmparatorluğu 29 Nisan 1916 Yılında şuanda Irak’ın Sınırları içinde bulunan Kut (Bölgesinde) İlinde İngilizlere karşı kazandığımız en büyük zaferlerden biridir. Bu zaferde Annemin Amcaların iki tanesi orduda görev alarak, bu muharebede şehit düşmüşlerdir.  Kut’ül Amare’nin hem Ülkem hem de dayı tarafım için büyük önem arz etmektedir. Vatanımıza Milletimize kutlu olsun.

                                Kut’ül Amare Zaferi’ni spor yazılarım yani Şanlıurfa sporun sezonu sona erdiği zaman geniş bir şekilde ve Annemden aldığım bilgi ışığında yazıma yer vereceğim.   

                                02 Mayıs 2016 Salı’yı, Çarşamba gününe bağlayan gece MİRAÇ KANDİL gecesidir. Bu Faziletli gecenin sabahını mutlaka Oruçlu ve Gecesini ibadetle yad etmek gerekir.

                Bu güzel kutlu günün Tüm İslam Âlemine, Türkiye’mize ve Şanlıurfa’mıza hayırlara vesile olmasın Yüce Mevlam’dan niyaz ederim.

                                Güzelim Faziletlerden bahsettikten sonra Allahın izniyle Şanlıurfa sporumuz bu sezon PTT 1.Ligde kalacağa benziyor.

                                Yani kabus görmeler azalmış gibidir.

                                Şanlıurfa spor kendi evinde geçtiğimiz hafta içi Karademir Karabük spora istenmedik bir şekilde mağlup olarak boynu bükük sahadan ayrıldı.

                                Şanlıurfa spor bir hafta içi maçında İzmir’in efelerini yani Altınordu sporu konuk etti. Sarı yeşilli takım efelenmeye çalışan, Altınordu sporu daha maçın ilk devresinde 2-0’lık üstünlük sağlayarak ilk devreyi soyunma odasına gitti.

                                Şanlıurfa spor maçın ikinci devresinde oyun üstünlüğünü elinde bulunurken, karşılaşma bu şekilde sonuçlanacağını beklerken, uzatmanın son saniyelerinde konuk ekibin golü geldi. Şanlıurfa spor sahadan Altınordu’nun altınlarını elinden alarak rahatladı.

                                Bu sonuçla Şanlıurfa spor haftalardır kabuslarını bu sonuçla dindirmiş oldu.

                                Bu karşılaşmaya Güney ekiplerinde Adana Demir Sporun çiçeği burnunda taze “Deneyimli” hocası Yılmaz Vural’da izledi.

                                Şanlıurfa spor Cumartesi günü Elazığ spor Deplasmanına giderek, kazanmak istiyor. Tüm taraftarların Cumartesi günü Saat 16.30’da oynanacak olan Elazığ spor-Şanlıurfa spor stadı olan Atatürk stadında hazır bulunmalarıdır.

                                Ligde Kalma mücadelesi veren, ŞANLIURFA SPORUMUZA başarılar dileriz.

                                Kabuslar dağılır gibi oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.