Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR’DA HÜSEYİN DAĞ İLE TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLÜR

Şanlıurfaspor için bazı şeyler söylemek zamanı geldi, geçiyor bile diyerek yazıma başlamak istedim. Sezon başında ki yazımı takip etmişseniz, Şanlıurfaspor içimizdeki özlem için öncelikle her zaman olduğu gibi Şampiyonluk istiyorduk. Şanlıurfaspor sezon başında Osman Özköylü hocadan sonra transfer ettiği Engin Korukır’la yola çıktım. Şanlıurfalı spor adamları için zaman, zaman yazmış olduğum başarı tüm spor adamlarından üstündür. Neden! Şanlıurfa’yı inanın Şanlıurfalıdan başkası sevmez! Şanlıurfalıdan Başkası başarıyı yakalamak istemez? Bu vesileyle isterim Şanlıurfalı öz evlatların yetişmesidir. Şanlıurfaspor Teknik patron olarak, yola çıkmış olduğu Engin Korukır’la Maratonun4. Haftasında tekerleğinin biri kırılarak yolda kalmıştır. Acilen Şanlıurfalı öz evladı olan ve giden hocadan inanın birkaç gömlek daha üstün olan Hüseyin Dağ’a sarıldık. Ama hoca canım hoca gel bize yardım et. Tabi Şanlıurfa’nın öz evladı görevden kaçar mı? Nöbetçi Eczacı ve Nöbetçi Doktor gibi aman kurtar bizi! Rahmetlik Nejat Gayberi hocam gibi nöbetçi Teknik direktör olarak görevi devri alarak hizmetinin 3. Günü ilk karşılaşma olan, Giresun spor karşısına çıktı. Bu kadar kısa zaman olmasına rağmen, takımın motive ederek sahaya sürdü. Şanlıurfa sporun çiçeği burnunda teknik direktörü Hüseyin Dağ soy ismi gibi dağ gibi görünen sorunları bir çırpıda hallederek kendine güvenenleri mahcup etmedi. Şanlıurfaspor ne zaman başarıyı yakalamış ise her zaman bir Şanlıurfalı vardır. Şanlıurfaspor nöbetçi hocasını asli hocalığa getirerek, Şanlıurfalı öz evladına güven vererek önünü açmalıdır. Bu hafta ki Giresun spor karşılaşmasından sonra tüm karşılaşmalarda Hüseyin Dağ’ı görmek istiyoruz. Neden mi! Şanlıurfa spor & Giresun spor maçının sonunda Dağ’la yapılan basın toplantısında büyük sitemler vardı katılmamak ta mümkün değildi. Şanlıurfalı hocalarımıza şans verelim. Bu yazımı yazarken, beklide Şanlıurfa sporlu yöneticilere haksızlık yapıyoruzdur. Neden derseniz! Belki de bizden daha iyi düşünmüşlerdir bu sefer hocasına sonuna kadar destek vererek sezon sonuna kadar mukavele imza etmişlerdir. Ne diyelim… Haydi hayırlısı Zaman bırakalım. Kurban Bayramınızın hayırlara vesile olmasını cenabı mevlamdan niyaz ederim. KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2015 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR’DA HÜSEYİN DAĞ İLE TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLÜR

Şanlıurfaspor için bazı şeyler söylemek zamanı geldi, geçiyor bile diyerek yazıma başlamak istedim.

Sezon başında ki yazımı takip etmişseniz, Şanlıurfaspor içimizdeki özlem için öncelikle her zaman olduğu gibi Şampiyonluk istiyorduk.

Şanlıurfaspor sezon başında Osman Özköylü hocadan sonra transfer ettiği Engin Korukır’la yola çıktım.

Şanlıurfalı spor adamları için zaman, zaman yazmış olduğum başarı tüm spor adamlarından üstündür.

Neden!

Şanlıurfa’yı inanın Şanlıurfalıdan başkası sevmez! Şanlıurfalıdan Başkası başarıyı yakalamak istemez?

Bu vesileyle isterim Şanlıurfalı öz evlatların yetişmesidir.

Şanlıurfaspor Teknik patron olarak, yola çıkmış olduğu Engin Korukır’la Maratonun4. Haftasında tekerleğinin biri kırılarak yolda kalmıştır. Acilen Şanlıurfalı öz evladı olan ve giden hocadan inanın birkaç gömlek daha üstün olan Hüseyin Dağ’a sarıldık.

Ama hoca canım hoca gel bize yardım et.

Tabi Şanlıurfa’nın öz evladı görevden kaçar mı?

Nöbetçi Eczacı ve Nöbetçi Doktor gibi aman kurtar bizi!

Rahmetlik Nejat Gayberi hocam gibi nöbetçi Teknik direktör olarak görevi devri alarak hizmetinin 3. Günü ilk karşılaşma olan, Giresun spor karşısına çıktı. Bu kadar kısa zaman olmasına rağmen, takımın motive ederek sahaya sürdü.

Şanlıurfa sporun çiçeği burnunda teknik direktörü Hüseyin Dağ soy ismi gibi dağ gibi görünen sorunları bir çırpıda hallederek kendine güvenenleri mahcup etmedi.

Şanlıurfaspor ne zaman başarıyı yakalamış ise her zaman bir Şanlıurfalı vardır.

Şanlıurfaspor nöbetçi hocasını asli hocalığa getirerek, Şanlıurfalı öz evladına güven vererek önünü açmalıdır.

Bu hafta ki Giresun spor karşılaşmasından sonra tüm karşılaşmalarda Hüseyin Dağ’ı görmek istiyoruz.

Neden mi!

Şanlıurfa spor & Giresun spor maçının sonunda Dağ’la yapılan basın toplantısında büyük sitemler vardı katılmamak ta mümkün değildi.

Şanlıurfalı hocalarımıza şans verelim.

Bu yazımı yazarken, beklide Şanlıurfa sporlu yöneticilere haksızlık yapıyoruzdur.

Neden derseniz!

Belki de bizden daha iyi düşünmüşlerdir bu sefer hocasına sonuna kadar destek vererek sezon sonuna kadar mukavele imza etmişlerdir.

Ne diyelim…

Haydi hayırlısı

Zaman bırakalım.

Kurban Bayramınızın hayırlara vesile olmasını cenabı mevlamdan niyaz ederim.

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.