Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPORDA BİR ŞEYLER YANLIŞ GİDİYOR

Şanlıurfa spor severler lig maratonu başladığından beri mümkün olduğu kadarı ile takımımıza destek olmaya çalıştım. Ama..! Her ne hikmetse Şanlıurfa spor (Ceylanlar) istenilen futbollu zaman zaman yansıtmasına rağmen istiktrarlı bir durum elde etmedi. Son hafta ya gelene kadar her zaman şanlıurfa spor hizmet eden tüm yönetimlere ve dışardan destek olmaya çalışmaktayız. Önemli olan şanlıurfa ya başarı gelmesidir. Şöyle geriye doğru baktığımızda Şanlıurfaspor ne zaman idaalı duruma geldiyse her zaman bir çelme yemiştir. Bu da şuanda şanlıurfasporu idare eden ve futbol bazında Şanlıurfaya hiçbir şey veremeyen Başkan ve yönetimde görmektediyim. Şanlıurfaspor yönetim kurulu başkanı ve yönetimi ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum. Ama..! Şanlıurfaspor da bir yerlerde eksiklik oluşmaktadır. Bu eksikli nedir bilmiyorum. Her ne eksiklik var sa bunu şanlıurfaspor başkanı ve yönetimi gidermelidir. Her sezon şanlıurfaspor şampiyon olcaktır gözü ile bakıyoruz. Ama..!Birşeyler oluyor. Şanlıurfaspor her sezon olduğu gibi el elde baş başa düşünmeye başlıyoruz?Acaba nerde yanış yaptık. Her sezon muhasebe yapa yapa gına geldi. Daha geçen hafta play oftan çıkmanın hesapların yaparken, bu hafta kara kara düşünmeye başladık. Geçen haftadan yazdığım yazının son kısımlarını vereyim.İnancım oldur ki..!Şanlıurfa spor (CEYLANLAR) bu sezon ilk altıdaki yerini koruyarak, buradan da SÜPER LİGE yükselecektir. Sezon sonunda Şanlıurfa spor Play-off'tan da yükselerek Süper Ligde neden mücadele etmesin. Yazımın sonunda inşallah ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON Olarak yazmaktır. ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON.Bazı söylemlere göre; üç sefer bir şeyi tekrar ederseniz olurmuş?Değerli spor severler ben yazımda dört sefer yazdım.İnşallah benim dileğim kabul olur.Hayırlı çalışmalar dilerim Şanlıurfa'm.Ama..!Gelin görün ki! Şanlıurfa spor kazanmış olduğu son şansınıda Köroğlunun dağlarında yanı Bolu spor ile berabere kalarak, play of şansını bir haylı zora soktu. Şans değil şanslara bıraktı.Yine hesap yine başa döndük. Bir şeyler yanlış gidiyor.
Ekleme Tarihi: 21 Mayıs 2015 - Perşembe

ŞANLIURFASPORDA BİR ŞEYLER YANLIŞ GİDİYOR

Şanlıurfa spor severler lig maratonu başladığından beri mümkün olduğu kadarı ile takımımıza destek olmaya çalıştım.
Ama..!
Her ne hikmetse Şanlıurfa spor (Ceylanlar) istenilen futbollu zaman zaman yansıtmasına rağmen istiktrarlı bir durum elde etmedi. Son hafta ya gelene kadar her zaman şanlıurfa spor hizmet eden tüm yönetimlere ve dışardan destek olmaya çalışmaktayız. Önemli olan şanlıurfa ya başarı gelmesidir.
Şöyle geriye doğru baktığımızda Şanlıurfaspor ne zaman idaalı duruma geldiyse her zaman bir çelme yemiştir. Bu da şuanda şanlıurfasporu idare eden ve futbol bazında Şanlıurfaya hiçbir şey veremeyen Başkan ve yönetimde görmektediyim. Şanlıurfaspor yönetim kurulu başkanı ve yönetimi ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum.
Ama..!
Şanlıurfaspor da bir yerlerde eksiklik oluşmaktadır. Bu eksikli nedir bilmiyorum. Her ne eksiklik var sa bunu şanlıurfaspor başkanı ve yönetimi gidermelidir. Her sezon şanlıurfaspor şampiyon olcaktır gözü ile bakıyoruz.
Ama..!
Birşeyler oluyor. Şanlıurfaspor her sezon olduğu gibi el elde baş başa düşünmeye başlıyoruz?
Acaba nerde yanış yaptık. Her sezon muhasebe yapa yapa gına geldi.
Daha geçen hafta play oftan çıkmanın hesapların yaparken, bu hafta kara kara düşünmeye başladık.
Geçen haftadan yazdığım yazının son kısımlarını vereyim.
İnancım oldur ki..!
Şanlıurfa spor (CEYLANLAR) bu sezon ilk altıdaki yerini koruyarak, buradan da SÜPER LİGE yükselecektir.
Sezon sonunda Şanlıurfa spor Play-off'tan da yükselerek Süper Ligde neden mücadele etmesin.
Yazımın sonunda inşallah ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON Olarak yazmaktır.

ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,
ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,
ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON,
ŞANLIURFA SPOR ŞAMPİYON.
Bazı söylemlere göre; üç sefer bir şeyi tekrar ederseniz olurmuş?
Değerli spor severler ben yazımda dört sefer yazdım.
İnşallah benim dileğim kabul olur.
Hayırlı çalışmalar dilerim Şanlıurfa'm.
Ama..!
Gelin görün ki! Şanlıurfa spor kazanmış olduğu son şansınıda Köroğlunun dağlarında yanı Bolu spor ile berabere kalarak, play of şansını bir haylı zora soktu. Şans değil şanslara bıraktı.
Yine hesap yine başa döndük. Bir şeyler yanlış gidiyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.