Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPORA YENİ HOCA TAZE KAN

Şanlıurfaspor için bazı şeyler söylemek zamanı geldi.Şanlıurfaspor yönetimi bu sezon öncesi iş başına geldiği zaman şampiyonluk parolası ile tüm sezonlarda olduğu gibi yolla çıktık. Gelin görün ki!Şanlıurfaspor hiçbir sezonda olmadığı gibi ilk devrenin bitimine 6 Maç kala ikinci hocasını da değiştirerek üçüncü hocasıyla anlaşma sağlandı. Geçen hafta kendi evinde misafir ettiği Kayseri Erciyes spor karşılaşmasına üç gün kala üçüncü hocası Tugay Kerimoğlu ile el sıkışarak yola devem edeceğini söylediler. Çiçeği burnunda yeni Şanlıurfasporun Teknik Patronu Tugay İle bir buçuk yıl anlaşma sağlanmıştır.Umarım!Şanlıurfaspor yönetimi anlaştığı tüm hocalarla üç beş maçtan sonra veya sezonu sonunda gönderilmez? Aynı hocayla hem sezonu ve hemde yeni sezonun hazırlığına gireceğiz?Öncelikle Şanlıurfaspora ve çiçeği burnunda genç Teknik direktör Tugay Kerimoğlu'na hayırlı uğurlu olmasın dileyerek, bu hafta oynanan karşılaşmaya bakalım. Şanlıurfaspor haftaya (Bu Maça) başlarken, Ligin son sırasında yer alan Kayseri Erciyes Sporu konuk edereken, kendiside hemen üstte yer almaktaydı. Yani...!Ligin dibinde yer alan, iki takımın mücadesi idi?Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu Maçtan önceki toplantıda ben yeni geldim. Bu karşılaşmayı Turibünden izleyeceğim dedi. Ama öyle olmadı!Tugay hocam baktı ki! Takımı Es vo Es veriyor?Hemen 17. Dakikada takımın (Kaptan Gibi Dümenin) başına geçerek, yönetimi eline alarak, 1-0 mağlup devam etmesine rağmen sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrılarak 3 Altın değerinde puanı alarak hanesine yazdırdı. Şanlıurfa spor bu güzelim kıymetli puanları alarak, bir nebzede olsa nefes alarak, rahatladı. Bu karşılaşmanın ardından, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak. Şanlıurfasporun Yeni gelen genç hocası içinde takımının tamamını görme şansı olmuş olur.Hem Şanlıurfa spora ve Hemde Genç Dinamik bir şeyler Yapmak isteyen Tugay hocama başarılar dilerim.Devamlılık arz etmek dileğiyle.
Ekleme Tarihi: 29 Kasım 2015 - Pazar

ŞANLIURFASPORA YENİ HOCA TAZE KAN


Şanlıurfaspor için bazı şeyler söylemek zamanı geldi.
Şanlıurfaspor yönetimi bu sezon öncesi iş başına geldiği zaman şampiyonluk parolası ile tüm sezonlarda olduğu gibi yolla çıktık.
Gelin görün ki!
Şanlıurfaspor hiçbir sezonda olmadığı gibi ilk devrenin bitimine 6 Maç kala ikinci hocasını da değiştirerek üçüncü hocasıyla anlaşma sağlandı. Geçen hafta kendi evinde misafir ettiği Kayseri Erciyes spor karşılaşmasına üç gün kala üçüncü hocası Tugay Kerimoğlu ile el sıkışarak yola devem edeceğini söylediler.
Çiçeği burnunda yeni Şanlıurfasporun Teknik Patronu Tugay İle bir buçuk yıl anlaşma sağlanmıştır.
Umarım!
Şanlıurfaspor yönetimi anlaştığı tüm hocalarla üç beş maçtan sonra veya sezonu sonunda gönderilmez?
Aynı hocayla hem sezonu ve hemde yeni sezonun hazırlığına gireceğiz?
Öncelikle Şanlıurfaspora ve çiçeği burnunda genç Teknik direktör Tugay Kerimoğlu'na hayırlı uğurlu olmasın dileyerek, bu hafta oynanan karşılaşmaya bakalım.
Şanlıurfaspor haftaya (Bu Maça) başlarken, Ligin son sırasında yer alan Kayseri Erciyes Sporu konuk edereken, kendiside hemen üstte yer almaktaydı.
Yani...!
Ligin dibinde yer alan, iki takımın mücadesi idi?
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu Maçtan önceki toplantıda ben yeni geldim. Bu karşılaşmayı Turibünden izleyeceğim dedi.
Ama öyle olmadı!
Tugay hocam baktı ki!
Takımı Es vo Es veriyor?
Hemen 17. Dakikada takımın (Kaptan Gibi Dümenin) başına geçerek, yönetimi eline alarak, 1-0 mağlup devam etmesine rağmen sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrılarak 3 Altın değerinde puanı alarak hanesine yazdırdı.
Şanlıurfa spor bu güzelim kıymetli puanları alarak, bir nebzede olsa nefes alarak, rahatladı. Bu karşılaşmanın ardından, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak. Şanlıurfasporun Yeni gelen genç hocası içinde takımının tamamını görme şansı olmuş olur.
Hem Şanlıurfa spora ve Hemde Genç Dinamik bir şeyler Yapmak isteyen Tugay hocama başarılar dilerim.
Devamlılık arz etmek dileğiyle.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.