Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

Şanlıurfaspor’a Horoz vız geldi!

Şanlıurfaspor haftalardır istenilen futbolu sergilememesi nedeniyle ızdırap yaşamaktaydı. Şanlıurfaspor bir önceki hafta Boluspor deplasmanında son dakikalarda gelen goller ile mağlup olmasının ardından o hırsla sahasında Denizlispor’u ağırladı. Şanlıurfaspor ilk devrenin yarısına kadar sahada fazla görünmedi. Karşılaşmanın hakemi aşırı sıcak olması nedeniyle, su molası verene kadar durgun bir oyun sahaya koydu. Şanlıurfaspor verilen su molasından sonra var gücü ile rakip takımın yarı sahasında kendini göstermeye başladı. Bu dakikalarda Yoosef ve Edinho yakaladıkları yüzde, yüzlük gol fırsatlarını değerlendiremediler. Şanlıurfaspor çok üstün ve gollük pozisyonlar istemeden cömertçe harcadı. Şanlıurfaspor ikinci devreye iyi başlamasına rağmen oyunda dengeyi bozamadı. İkinci devrenin ortasına kadar oyunun dengesinde değişiklik olmadı. Şanlıurfaspor ikinci devrede verilen su molasından sonra Edinho’nun kafa vuruşu ile galibiyeti getiren golü bulmuş oldu. Şanlıurfaspor 1-0 lık üstünlüğü koruyarak 2. galibiyetini zorda olsa almış oldu. Eğenin horozunu avlayarak puansız yolculardı. Şanlıurfaspor aldığı bu galibiyetle kendine gelmiş oldu. MUTLULUKLAR Pazar günü değerli dostum Adem Ekinci’nin (çevre mühendisi) kardeşi dünya evine girdi. Yeni evlenen genç çifte şahsım ve gazetem adına mutluluklar dilerim.  
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2015 - Pazar

Şanlıurfaspor’a Horoz vız geldi!

Şanlıurfaspor haftalardır istenilen futbolu sergilememesi nedeniyle ızdırap yaşamaktaydı.

Şanlıurfaspor bir önceki hafta Boluspor deplasmanında son dakikalarda gelen goller ile mağlup olmasının ardından o hırsla sahasında Denizlispor’u ağırladı.

Şanlıurfaspor ilk devrenin yarısına kadar sahada fazla görünmedi. Karşılaşmanın hakemi aşırı sıcak olması nedeniyle, su molası verene kadar durgun bir oyun sahaya koydu.

Şanlıurfaspor verilen su molasından sonra var gücü ile rakip takımın yarı sahasında kendini göstermeye başladı. Bu dakikalarda Yoosef ve Edinho yakaladıkları yüzde, yüzlük gol fırsatlarını değerlendiremediler.

Şanlıurfaspor çok üstün ve gollük pozisyonlar istemeden cömertçe harcadı.

Şanlıurfaspor ikinci devreye iyi başlamasına rağmen oyunda dengeyi bozamadı. İkinci devrenin ortasına kadar oyunun dengesinde değişiklik olmadı.

Şanlıurfaspor ikinci devrede verilen su molasından sonra Edinho’nun kafa vuruşu ile galibiyeti getiren golü bulmuş oldu.

Şanlıurfaspor 1-0 lık üstünlüğü koruyarak 2. galibiyetini zorda olsa almış oldu.

Eğenin horozunu avlayarak puansız yolculardı.

Şanlıurfaspor aldığı bu galibiyetle kendine gelmiş oldu.

MUTLULUKLAR

Pazar günü değerli dostum Adem Ekinci’nin (çevre mühendisi) kardeşi dünya evine girdi. Yeni evlenen genç çifte şahsım ve gazetem adına mutluluklar dilerim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.