Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR İYİ BAŞLADI

Şanlıurfa’nın Sporseverleri inanıyorum ki! Sporu ve özelikle Şanlıurfa sporu çok mu çok özlemişsinizdir? Şanlıurfa spor 2018 – 2019 Futbol sezonunu geçtiğimiz Pazar günü (03.09.2018 Tarihinde) lig maratonuna merhaba dedi. Şanlıurfa spor ilk karşılaşmasını grubun güçlü ekiplerinden, Ege temsilcilerinden Fetiye sporu konuk etti. Şanlıurfa spor bu karşılaşmaya gelene kadar kapalı kutu olarak en son kendi tesislerinde karşılaşmaya hazırlandı. Son günlere kadarda Transfer tahtası açık görünmüyordu. Şanlıurfa’nın büyükleri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Haliliye ve Eyyübiye Belediye Başkanlarının büyük desteklerini yanına alarak, liglere merhaba dedi. Şanlıurfa spor Fetiyespor maçından bir hafta önce kendi evinde komşu ilin takımı Gaziantep sporu konuk etti. Bu karşılaşmada eksiklerini çok iyi gördü. Bu Ligin duayen hocalarından olan Mustafa Kemal Kılıç hoca elinden gelenin en iyisini Şanlıurfalılara sunmaya çalıştı. Şanlıurfa spor bir hafta sonra kendi evinde Fetiye spor karşılaşmasına çıktı. Bu karşılaşmada daha ne var ne yok derken kafadan 3.dakikada kalemizde golü gördük. Şanlıurfa spor toparlanayım derken, ilk devre sona erdi. Şanlıurfa spor bu kötü sonuçla birlikte soyunma odasının yolunu tutu. Şanlıurfa spor soyunma odasında neler oldu neler yaşandı bilemek. Bildiğim tek şey sahaya zıpkın gibi bir çıkış yaptılar. Şanlıurfa spor ikinci devrenin henüz ikinci, üçüncü dakikalarında  1-1 eşitliği yakaladı. Bu güzel moralle henüz bu şoku yaşatan Şanlıurfa spor rakip kaleye akın akın gelmeye başladı. Şanlıurfa spor konuk takımın bunalmasından yararlanmasını iyi bilerek akınlarını sıklaştırmaya başladı. Karşılaşmanın 54. Dakikada bu sefer defandan Samet’in golü geldi. Şanlıurfa spor 2-1 üstünlüğü yakaladı. Şanlıurfa spor – Fetiye spor karşılaşması sarı yeşili takımın ilk karşılaşmasının Altın puanlarını toplamasını bildi. Şanlıurfa spor bu hafta deplasmanda Kahramanmaraş’a konuk olacak, sahadan puan ve puanlarla dönmesi halinde seyircisini güvenini de kazanmış olacaktır. Şanlıurfa sporda seyircisini ve taraftarını yanında görmek ister. Şanlıurfa spor istediğini almasını bildi. Sıra Kahramanmaraş’ta puanlar isteyen taraftar orada olacaktır.  
Ekleme Tarihi: 05 Eylül 2018 - Çarşamba

ŞANLIURFASPOR İYİ BAŞLADI

Şanlıurfa’nın Sporseverleri inanıyorum ki!

Sporu ve özelikle Şanlıurfa sporu çok mu çok özlemişsinizdir?

Şanlıurfa spor 2018 – 2019 Futbol sezonunu geçtiğimiz Pazar günü (03.09.2018 Tarihinde) lig maratonuna merhaba dedi.

Şanlıurfa spor ilk karşılaşmasını grubun güçlü ekiplerinden, Ege temsilcilerinden Fetiye sporu konuk etti. Şanlıurfa spor bu karşılaşmaya gelene kadar kapalı kutu olarak en son kendi tesislerinde karşılaşmaya hazırlandı. Son günlere kadarda Transfer tahtası açık görünmüyordu.

Şanlıurfa’nın büyükleri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Haliliye ve Eyyübiye Belediye Başkanlarının büyük desteklerini yanına alarak, liglere merhaba dedi.

Şanlıurfa spor Fetiyespor maçından bir hafta önce kendi evinde komşu ilin takımı Gaziantep sporu konuk etti. Bu karşılaşmada eksiklerini çok iyi gördü. Bu Ligin duayen hocalarından olan Mustafa Kemal Kılıç hoca elinden gelenin en iyisini Şanlıurfalılara sunmaya çalıştı.

Şanlıurfa spor bir hafta sonra kendi evinde Fetiye spor karşılaşmasına çıktı. Bu karşılaşmada daha ne var ne yok derken kafadan 3.dakikada kalemizde golü gördük. Şanlıurfa spor toparlanayım derken, ilk devre sona erdi. Şanlıurfa spor bu kötü sonuçla birlikte soyunma odasının yolunu tutu.

Şanlıurfa spor soyunma odasında neler oldu neler yaşandı bilemek. Bildiğim tek şey sahaya zıpkın gibi bir çıkış yaptılar. Şanlıurfa spor ikinci devrenin henüz ikinci, üçüncü dakikalarında  1-1 eşitliği yakaladı. Bu güzel moralle henüz bu şoku yaşatan Şanlıurfa spor rakip kaleye akın akın gelmeye başladı. Şanlıurfa spor konuk takımın bunalmasından yararlanmasını iyi bilerek akınlarını sıklaştırmaya başladı. Karşılaşmanın 54. Dakikada bu sefer defandan Samet’in golü geldi. Şanlıurfa spor 2-1 üstünlüğü yakaladı.

Şanlıurfa spor – Fetiye spor karşılaşması sarı yeşili takımın ilk karşılaşmasının Altın puanlarını toplamasını bildi.

Şanlıurfa spor bu hafta deplasmanda Kahramanmaraş’a konuk olacak, sahadan puan ve puanlarla dönmesi halinde seyircisini güvenini de kazanmış olacaktır.

Şanlıurfa sporda seyircisini ve taraftarını yanında görmek ister. Şanlıurfa spor istediğini almasını bildi. Sıra Kahramanmaraş’ta puanlar isteyen taraftar orada olacaktır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.