Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR DAĞ İLE DEVAM ETMELİDİR

Şanlıurfa spor Genç ve Dinamik “Şanlıurfalı” hocasıyla Yola devam etmelidir. Şanlıurfa spor ilk altı şansını ve düşme potasından uzaklaşması sonucu kalan tüm maçlarında konsantrasyon eksikliği görüldü. Şanlıurfa spor ’un başına ikinci yarıdan itibaren, geçici olarak düşünülen Teknik direktör Hüseyin Dağ rüştünü ispat ederek kaliteli hoca olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bir kez daha dememin nedeni ise geçmiş zamanlarda zaman zaman Sayın Dağ hoca yine kendini kanıtlamıştı.  Şanlıurfa spor kulüp başkanı Sayın Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri çok iyi düşünmelidir. Bir örnek vermek istersek, her zaman Gaziantep’i örnek gösterir dururuz.Ama bir gerçek vardır.Gaziantepspor özüne döndüğü zaman birçok Türk futboluna bir çok teknik direktör verdi. Her nedense Şanlıurfa’nın Süper Ligde ve PTT 1.Liginde Şanlıurfalı Teknik Adam bulunmamaktadır. Şanlıurfa’nın spor adamlarının bu liglerde çoğalması için bize ve Şanlıurfa spor yönetimine düşen görevler vardır. Şanlıurfa spor Başkanımız Sayın Fethi Şimşek ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz kendine düşeni yaparak, Hüseyin Dağ hocama sahip çıkarak, yeni sezonda da görevi tevdi ederek yoluna kaldığı noktadan devam etmelidir. Tabi ki bu bir öneridir. Şanlıurfa spor PTT 1.Ligine yükseleli birçok ünlü teknik direktörle yolara başladı. Ama…Şanlıurfa spor daha ilk devreyi tamamlamadan en az iki hocasına yol verdi. Şanlıurfa spor gelecek sezonu düşünüyorsa bu günden itibaren hocasının yani Hüseyin Dağ’a tam yetki vererek geleceğin kadrosunu kurmak zorundayız.  Bizde Şanlıurfalı olarak, bize düşeni yaparak, Şanlıurfa spora sahip çıkmanın yanında Şanlıurfalı Spor Adamlarına sahip çıkarak, spor adamlarımızın yolunu açık tutarak sahiplenmeliyiz. Bir sonraki köşe yazımda ise, ŞANLIURFA SPORUN azda olsa bir tarihçesine yol almak zorunda kendimi hissettim. Şanlıurfa spor ne şekilde veya ne zorluklarla kurulduğunun kısaca hikayesini gençlerimizin bilmesi için aktarmaya çalışacağım.
Ekleme Tarihi: 28 Nisan 2014 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR DAĞ İLE DEVAM ETMELİDİR

Şanlıurfa spor Genç ve Dinamik “Şanlıurfalı” hocasıyla Yola devam etmelidir.
Şanlıurfa spor ilk altı şansını ve düşme potasından uzaklaşması sonucu kalan tüm maçlarında konsantrasyon eksikliği görüldü.
Şanlıurfa spor ’un başına ikinci yarıdan itibaren, geçici olarak düşünülen Teknik direktör Hüseyin Dağ rüştünü ispat ederek kaliteli hoca olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bir kez daha dememin nedeni ise geçmiş zamanlarda zaman zaman Sayın Dağ hoca yine kendini kanıtlamıştı.  
Şanlıurfa spor kulüp başkanı Sayın Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri çok iyi düşünmelidir. Bir örnek vermek istersek, her zaman Gaziantep’i örnek gösterir dururuz.
Ama bir gerçek vardır.
Gaziantepspor özüne döndüğü zaman birçok Türk futboluna bir çok teknik direktör verdi. Her nedense Şanlıurfa’nın Süper Ligde ve PTT 1.Liginde Şanlıurfalı Teknik Adam bulunmamaktadır. Şanlıurfa’nın spor adamlarının bu liglerde çoğalması için bize ve Şanlıurfa spor yönetimine düşen görevler vardır.
Şanlıurfa spor Başkanımız Sayın Fethi Şimşek ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz kendine düşeni yaparak, Hüseyin Dağ hocama sahip çıkarak, yeni sezonda da görevi tevdi ederek yoluna kaldığı noktadan devam etmelidir.
Tabi ki bu bir öneridir.
Şanlıurfa spor PTT 1.Ligine yükseleli birçok ünlü teknik direktörle yolara başladı.
Ama…
Şanlıurfa spor daha ilk devreyi tamamlamadan en az iki hocasına yol verdi.
Şanlıurfa spor gelecek sezonu düşünüyorsa bu günden itibaren hocasının yani Hüseyin Dağ’a tam yetki vererek geleceğin kadrosunu kurmak zorundayız.  
Bizde Şanlıurfalı olarak, bize düşeni yaparak, Şanlıurfa spora sahip çıkmanın yanında Şanlıurfalı Spor Adamlarına sahip çıkarak, spor adamlarımızın yolunu açık tutarak sahiplenmeliyiz.
Bir sonraki köşe yazımda ise, ŞANLIURFA SPORUN azda olsa bir tarihçesine yol almak zorunda kendimi hissettim. Şanlıurfa spor ne şekilde veya ne zorluklarla kurulduğunun kısaca hikayesini gençlerimizin bilmesi için aktarmaya çalışacağım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.