Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR DA ZOR VİRAJ

Şanlıurfa spor Play off şansını zora soktu gibi. Şanlıurfa spor haftalardır Play off şansını en iyi kullananlardan olmasına rağmen bu hafta kendi evinde ligin son sırasına demir atmış takımı Tokat spor karşısında istediği puan ve puanları alamadı. Sarı yeşilli ekip hafta başlarken, son üç hafta girmenin rehaveti ile Tokat spor karşısına çıktı. Bu maçta yüzde yüz şansı görünen Şanlıurfa spor istenmedi bir şekilde ilk devrenin sonuna doğru penaltıdan bir gol kalesinde gördü. Golle birlikte soyunma odasın mağlup gitti. Şanlıurfa spor ikinci devreye iyi başlamasına rağmen, gol yollarında etkili olamadı. Sarı yeşillilerin golü 60. Dakikada geldi. İyi futbolun neticesini yükseltmek istedi. Şanlıurfa spor gol yollarında etkisiz kaldı. Karşılaşma böyle biteceğini umarken, konuk ekip maçın uzatmaların bitimine yakın ikici golü buldu. Sahadan üç altın puan bularak evine döndü. Şanlıurfa spor golün şaşkınlığı ile soyunma odasının yolunu tutu. Konuk ekip Tokat spor bulduğu üç altın puanlar son iki haftaya avantaj yakalayarak, ligin dibinden kurtulmak istedi. Konuk ekip Tokat spora bu ligde kalması için başarılar dilerim. Gelelim Şanlıurfa sporumuza. Şanlıurfamızın ceylanları eğer play off şansını sürdürmek isterse son iki maçı alması gerekir. Bu hafta lider Menemen Belediye spor deplasmanına konuk olacak, bu karşılaşmadan mutlak puan ve puanlarla dönmesi gerekir. Ayrıca..! Ligin son haftasında kendi evinde Tuzla spor AŞ. Konuk edecek. Yani bu iki karşılaşmada Şanlıurfa spor açısında büyük önem arz etmektedir. Şanlıurfa spor iki hafta virajında cömertçe puan ve puanlar dağıtamaz bu vesileyle kazanmak zorunda. Geçek yazımda söylediğim gibi mutlak PLAY OFF kalmak zorunda. Şehir bunu bekliyor. Haydi Şanlıurfa sporum neden olmasın. Geçen gün yaşamış olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın tüm ulusumuza Milletimize hayırlar getirmesini dilerim.    
Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2019 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR DA ZOR VİRAJ

Şanlıurfa spor Play off şansını zora soktu gibi.

Şanlıurfa spor haftalardır Play off şansını en iyi kullananlardan olmasına rağmen bu hafta kendi evinde ligin son sırasına demir atmış takımı Tokat spor karşısında istediği puan ve puanları alamadı.

Sarı yeşilli ekip hafta başlarken, son üç hafta girmenin rehaveti ile Tokat spor karşısına çıktı. Bu maçta yüzde yüz şansı görünen Şanlıurfa spor istenmedi bir şekilde ilk devrenin sonuna doğru penaltıdan bir gol kalesinde gördü. Golle birlikte soyunma odasın mağlup gitti.

Şanlıurfa spor ikinci devreye iyi başlamasına rağmen, gol yollarında etkili olamadı. Sarı yeşillilerin golü 60. Dakikada geldi. İyi futbolun neticesini yükseltmek istedi.

Şanlıurfa spor gol yollarında etkisiz kaldı. Karşılaşma böyle biteceğini umarken, konuk ekip maçın uzatmaların bitimine yakın ikici golü buldu. Sahadan üç altın puan bularak evine döndü.

Şanlıurfa spor golün şaşkınlığı ile soyunma odasının yolunu tutu.

Konuk ekip Tokat spor bulduğu üç altın puanlar son iki haftaya avantaj yakalayarak, ligin dibinden kurtulmak istedi. Konuk ekip Tokat spora bu ligde kalması için başarılar dilerim.

Gelelim Şanlıurfa sporumuza. Şanlıurfamızın ceylanları eğer play off şansını sürdürmek isterse son iki maçı alması gerekir. Bu hafta lider Menemen Belediye spor deplasmanına konuk olacak, bu karşılaşmadan mutlak puan ve puanlarla dönmesi gerekir.

Ayrıca..!

Ligin son haftasında kendi evinde Tuzla spor AŞ. Konuk edecek. Yani bu iki karşılaşmada Şanlıurfa spor açısında büyük önem arz etmektedir.

Şanlıurfa spor iki hafta virajında cömertçe puan ve puanlar dağıtamaz bu vesileyle kazanmak zorunda.

Geçek yazımda söylediğim gibi mutlak PLAY OFF kalmak zorunda. Şehir bunu bekliyor.

Haydi Şanlıurfa sporum neden olmasın.

Geçen gün yaşamış olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın tüm ulusumuza Milletimize hayırlar getirmesini dilerim.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.