Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfaspor pazar günü (11 Haziran 2017)  olağan üstü kongreye giderek, güven tazeledi. Sarı-yeşilli ekip 1.ligden düşmesine rağmen, olağan üstü kongre olmasına rağmen,  yine yalnız bırakılmadı. Şanlıurfaspor kulüp Fahri başkanı Mehmet Ekinci geçen sezon olduğu gibi bu sezonda var gücü ile takıma destek olacağını deklare etti. Şanlıurfasporun neden düştüğünün ve nasıl Şampiyonluğunun oluşması için konuşulması gerektiğin anlatılması gerekirken, yine havanda su dövmeye çalışıldığının altını çizmek isterim. Benim naçizane bir düşüncem var! İster katır sınır isterse katılmasının o sizin bileceğiniz bir iştir. Bu takımın kurucusu merhum Mustafa Kılıç’tır. O bu takıma var gücü ile gereken çabalarını ve desteğini gördük. Benim yaşıtım olanlar iyi bilir? Her sezon olduğu gibi bu sezonda havanda su dövmek istemiyorsak, bu kulübün başına Eski Milletvekilimiz Seydi Eyyüpoğlu’nu görmek yanlış olmasa gerek. Bu yazımı yazarken daha kongre olmamıştı. Geçte olsa bazı gerçekleri görmemiz gerekir. Şanlıurfalıların Seydi amcası değil mi! Milletvekilim Seydi Eyyüpoğlu her Urfalı için başın düşerse dara Seydi amcanı ara demedi mi! Şanlıurfaspor Ligden düşmeden önce de dediğim gibi Şanlıurfaspor zor zamanları yaşadı ve ligden düştü. Acaba spor camiası neden Seydi amcasını hatırlamadı? Yine de Seydi Eyyüpoğluna Şanlıurfamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Şanlıurfaspor Şampiyon olmak istiyorsa, Seydi Amcasının kapısını çalmak zorundadır. Seydi beye gidecek olan her Şanlıurfalı spor seve seve yardımcı olacaktır. Şanlıurfaspora Seydi Eyyüpoğlunun desteği gerekir. HAYDİ, HAYIRLISI DİYEREK. Şanlıurfaspor’a Başarılar dilerim.
Ekleme Tarihi: 12 Haziran 2017 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfaspor pazar günü (11 Haziran 2017)  olağan üstü kongreye giderek, güven tazeledi.

Sarı-yeşilli ekip 1.ligden düşmesine rağmen, olağan üstü kongre olmasına rağmen,  yine yalnız bırakılmadı. Şanlıurfaspor kulüp Fahri başkanı Mehmet Ekinci geçen sezon olduğu gibi bu sezonda var gücü ile takıma destek olacağını deklare etti.

Şanlıurfasporun neden düştüğünün ve nasıl Şampiyonluğunun oluşması için konuşulması gerektiğin anlatılması gerekirken, yine havanda su dövmeye çalışıldığının altını çizmek isterim.

Benim naçizane bir düşüncem var!

İster katır sınır isterse katılmasının o sizin bileceğiniz bir iştir.

Bu takımın kurucusu merhum Mustafa Kılıç’tır. O bu takıma var gücü ile gereken çabalarını ve desteğini gördük.

Benim yaşıtım olanlar iyi bilir?

Her sezon olduğu gibi bu sezonda havanda su dövmek istemiyorsak, bu kulübün başına Eski Milletvekilimiz Seydi Eyyüpoğlu’nu görmek yanlış olmasa gerek. Bu yazımı yazarken daha kongre olmamıştı. Geçte olsa bazı gerçekleri görmemiz gerekir.

Şanlıurfalıların Seydi amcası değil mi!

Milletvekilim Seydi Eyyüpoğlu her Urfalı için başın düşerse dara Seydi amcanı ara demedi mi!

Şanlıurfaspor Ligden düşmeden önce de dediğim gibi Şanlıurfaspor zor zamanları yaşadı ve ligden düştü.

Acaba spor camiası neden Seydi amcasını hatırlamadı?

Yine de Seydi Eyyüpoğluna Şanlıurfamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Şanlıurfaspor Şampiyon olmak istiyorsa, Seydi Amcasının kapısını çalmak zorundadır. Seydi beye gidecek olan her Şanlıurfalı spor seve seve yardımcı olacaktır.

Şanlıurfaspora Seydi Eyyüpoğlunun desteği gerekir.

HAYDİ, HAYIRLISI DİYEREK.

Şanlıurfaspor’a Başarılar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.