Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFAM SEN MARKA ŞEHİRSİN

 Şanlıurfa’mızın Marka şehir olmasına gerek yok! Şanlıurfa’mız her zaman Marka şehirdir. Allah selamet versin, Ünlü Türkücümüz İbrahim Tatlıses yapmış olduğu her platformumda Şanlıurfa’mızın ismini zikir etmiştir. Bu vesileyle Şanlıurfa’mız, Müzik alanında en üstlerde iken, ayrıca inanç merkezi iken, bundan nedense ekonomi olarak faydalanamamaktayız. Şanlıurfa’mız olarak, Müziğin yanı sıra Spordan da faydalanarak, top yekün marka şehir olmalıyız. Anlaşılacağı üzere Marka şehrin oluşmasında ve şehrin tanıtımında sporun çok büyük katkısı olacağının bilincinde olmalıyız. Geçtiğimiz günlerde internette MSK URFA SPOR KULÜBÜ Yönetimi kanayan yaramız olan salon sporlarına destek olacağını sözünü veren, haberin dolaşması inanın beni çok mutlu etmiştir. Bu kulüp sorumlusu Gökhan Gökmen kardeşim Basketbolda bizim jenerasyonun önde gelenlerini yani Eski Efsane Basketbolcuları Ağırlamakla çok güzel bir oluşum başlattı. Kendilerini kutlarım. Şanlıurfa spor kulübünden de Gökhan Gökmeni örnek alarak, Futbolda hizmet edenleri onurlandırsınlar, Dilerim. Şanlıurfa Basketbolumuza büyük hizmetleri olan, Mustafa Dinç, Ali Çizmecioğlu, Ali Rıza Öztürkmen ve İsmail Mutlu’yu bir arada görmek bana büyük mutluluk verdi. Devamını tüm spor camiasından dilerim. Geçtiğimiz günlerde (21 Ekim 2015) Dünya Gazeteciler Günün geride bıraktık. Gazeteciler günün tüm Dünya’ya, Türkiye’ye ve Şanlıurfa’mıza Hayırlı Uğurlu olmasını dileyerek yazımı sonlandırmak isterim. Yazımı sonlandırırken de ayrıca Şanlıurfa’mda hizmet veren Tüm Gazeteci arkadaşlarımın bu güzel gününü kutlarım.
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2015 - Pazar

ŞANLIURFAM SEN MARKA ŞEHİRSİN

 Şanlıurfa’mızın Marka şehir olmasına gerek yok!

Şanlıurfa’mız her zaman Marka şehirdir.

Allah selamet versin, Ünlü Türkücümüz İbrahim Tatlıses yapmış olduğu her platformumda Şanlıurfa’mızın ismini zikir etmiştir.

Bu vesileyle Şanlıurfa’mız, Müzik alanında en üstlerde iken, ayrıca inanç merkezi iken, bundan nedense ekonomi olarak faydalanamamaktayız.

Şanlıurfa’mız olarak, Müziğin yanı sıra Spordan da faydalanarak, top yekün marka şehir olmalıyız.

Anlaşılacağı üzere Marka şehrin oluşmasında ve şehrin tanıtımında sporun çok büyük katkısı olacağının bilincinde olmalıyız.

Geçtiğimiz günlerde internette MSK URFA SPOR KULÜBÜ Yönetimi kanayan yaramız olan salon sporlarına destek olacağını sözünü veren, haberin dolaşması inanın beni çok mutlu etmiştir.

Bu kulüp sorumlusu Gökhan Gökmen kardeşim Basketbolda bizim jenerasyonun önde gelenlerini yani Eski Efsane Basketbolcuları Ağırlamakla çok güzel bir oluşum başlattı.

Kendilerini kutlarım.

Şanlıurfa spor kulübünden de Gökhan Gökmeni örnek alarak, Futbolda hizmet edenleri onurlandırsınlar, Dilerim.

Şanlıurfa Basketbolumuza büyük hizmetleri olan, Mustafa Dinç, Ali Çizmecioğlu, Ali Rıza Öztürkmen ve İsmail Mutlu’yu bir arada görmek bana büyük mutluluk verdi.

Devamını tüm spor camiasından dilerim. Geçtiğimiz günlerde (21 Ekim 2015) Dünya Gazeteciler Günün geride bıraktık.

Gazeteciler günün tüm Dünya’ya, Türkiye’ye ve Şanlıurfa’mıza Hayırlı Uğurlu olmasını dileyerek yazımı sonlandırmak isterim.

Yazımı sonlandırırken de ayrıca Şanlıurfa’mda hizmet veren Tüm Gazeteci arkadaşlarımın bu güzel gününü kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.