Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFADA BAŞKA SPORLAR DA VAR

Şanlıurfa da, Şanlıurfa sporun gölgesinde kalan spor branşlarının yanında Futbolunda bir kesimi hep gölgesinde kalmıştır. Şanlıurfa spor birkaç sezondur başarı yapamamanın yanında başarı yapacak branşlara da yol vermeyerek istemeden de gölgelemeye çalışmaktadır. Şanlıurfa spora verilen desteğin 10 da veya 100 birini diğer branşlara veya Amatör camiaya verilecek olursa inanın Şanlıurfa da spor bir başka olur. Kısaca değineyim, geçtiğimiz dönemlerde Voleybola verilen destekle Süper Ligde mücadele eden Bir Şanlıurfa Gençlik Spor takımımız vardı. Şanlıurfa da spor bir başka yapılmaktaydı. Bu takımın ayağına yani salonuna Vakıf Banklar mı, Beşiktaşlar mı ve Galatasaraylar mı gelmedi. Bu takım sahipsizlikten gerilerde kaldı. Şanlıurfa’m da yine Voleybol da Eski Şanlıurfa spor yöneticilerinden Gökhan Gökmen öncülüğünde MSK diye bir takım kurulmuş. Bu takıma tüm Şanlıurfalılarımızın destek vermesi gerek, yoksa geçmişte Voleybolda yaşamış olduğumuz hezimeti yine yaşamayalım derim. Şanlıurfa MSK hedeflerine bir bir ulaşması için gereken destek her zaman söylediğim gibi vermeliyiz. Şanlıurfa MSK Spor Kulübümüz önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Liginde Mücadele verecektir. Yeniurfa Gazetesi Spor servisi olarak, böyle güzel bir spor takımını ortaya çıkaran, başta Şanlıurfa MSK’nın Başkanı Gökhan Gökmen’nin nezlinde tüm yöneticilerini kutlarız.  Voleybolun yanında Şanlıurfa da Futbolun Bölgesel Amatör Liginde Mücadele veren, Karaköprü Belediye Spor ile Suruç Gençlik spor takımlarımızda yer almaktadır. Bu iki güzel kulübümüze başarılar dileriz. Dün itibariyle Bölgesel Amatör Ligi 2 Grup Maçlarının ikinci devresi başlamıştır. Yeniurfa Gazetesi Spor servisi olarak, Karaköprü Belediye Spor & Suruç Gençlik Spora başarılar dileriz.
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2016 - Salı

ŞANLIURFADA BAŞKA SPORLAR DA VAR

Şanlıurfa da, Şanlıurfa sporun gölgesinde kalan spor branşlarının yanında Futbolunda bir kesimi hep gölgesinde kalmıştır.

Şanlıurfa spor birkaç sezondur başarı yapamamanın yanında başarı yapacak branşlara da yol vermeyerek istemeden de gölgelemeye çalışmaktadır.

Şanlıurfa spora verilen desteğin 10 da veya 100 birini diğer branşlara veya Amatör camiaya verilecek olursa inanın Şanlıurfa da spor bir başka olur.

Kısaca değineyim, geçtiğimiz dönemlerde Voleybola verilen destekle Süper Ligde mücadele eden Bir Şanlıurfa Gençlik Spor takımımız vardı. Şanlıurfa da spor bir başka yapılmaktaydı. Bu takımın ayağına yani salonuna Vakıf Banklar mı, Beşiktaşlar mı ve Galatasaraylar mı gelmedi. Bu takım sahipsizlikten gerilerde kaldı.

Şanlıurfa’m da yine Voleybol da Eski Şanlıurfa spor yöneticilerinden Gökhan Gökmen öncülüğünde MSK diye bir takım kurulmuş. Bu takıma tüm Şanlıurfalılarımızın destek vermesi gerek, yoksa geçmişte Voleybolda yaşamış olduğumuz hezimeti yine yaşamayalım derim.

Şanlıurfa MSK hedeflerine bir bir ulaşması için gereken destek her zaman söylediğim gibi vermeliyiz.

Şanlıurfa MSK Spor Kulübümüz önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Liginde Mücadele verecektir.

Yeniurfa Gazetesi Spor servisi olarak, böyle güzel bir spor takımını ortaya çıkaran, başta Şanlıurfa MSK’nın Başkanı Gökhan Gökmen’nin nezlinde tüm yöneticilerini kutlarız. 

Voleybolun yanında Şanlıurfa da Futbolun Bölgesel Amatör Liginde Mücadele veren, Karaköprü Belediye Spor ile Suruç Gençlik spor takımlarımızda yer almaktadır. Bu iki güzel kulübümüze başarılar dileriz. Dün itibariyle Bölgesel Amatör Ligi 2 Grup Maçlarının ikinci devresi başlamıştır.

Yeniurfa Gazetesi Spor servisi olarak, Karaköprü Belediye Spor & Suruç Gençlik Spora başarılar dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.